BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 nolur:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eski Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 saanee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reddiye Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 istek kaste? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 bulvar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Bi kalıpta hacı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Adam haklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brigand Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 kondom vajinada kaldı çıkaramıyoruz ne yapmak lazım sayın genç haydar dümen patiler? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 abicim adamlar haklı ama şimdi posta gazetesi yada hürriyet gazete arkamına kocaman reklam aldığında satışlar %30 düşüyo ama arkaya manken koyduklarında tavan yapıyo o satışlar. garbageide böyle düşün dışardan adam çekiyosun bu karı fotolarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sinera Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Usta garbage zaten tam terapi yeri sabah kalktım kafam bozuk şekilde girdim garbagetan 2 yazı okudum kendimi toparladım. Forumun her bölümü gibi belli kurallar olsa sadece bilgilendirmek amacında bir bölüm olsa sabahki odunluğum devam eder asık suratla sağa sola küfür eder modda olurdum.Şu 3 günde garbagedeki trollere, konulara güldüğüm kadar Cem Yılmaz'a gülmemişimdir orasıda kesin. Not:Aşırı Garbage okumanın dakikada bir forum kontrolü gibi yan etkileri oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar