Alis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Ulan ne çok işikli varmiş lan ^^ ulan hepiniz çömezsiniz ha :) yakalamayim sizi okulda :) O değilde sali günkü partiye kimler gidiyor ? Gerçi değirmende nasıl bilememde keşke dedemanda yapsalardi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Fistan said: abi konuyu anlamamışsınız. arkadaş karı arıyor. bi de kendi okulumdan çömez olursa güzel olur mantıgıyla "var mı yeni girişli patiden?" diyerek bunları tespit etme çabasında. yolun açık olsun. Karı arıyor vaybe ulan yeni yetmelerle ne işim olur arada 8 yaş var tamam reşit meşit ama gereksizler yani a.q adım çıkmış okulda ınmez dokuza.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kgns Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Masticore said: Gangren said: DoGMeaT said: ışıklı olmak el ele vermek sevincimiz se-vin-ci-miz 12 sene söyledim bu rezaleti, ıyy. seeviincimiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz bende 5 senemuvaffak benderli miydi neydi (4 sene bi de çok eskiden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bu konu niye egitimde lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 goldbären said: BEYLER SONRAKİ SENE HEPİNİZ BURAYI TERCİHE İLK SIRADA YAZIN DİYE KOCA BİR YALAN TROLLE GELMEYİN FMV liselerinde okumuş arkadaşlar var mı aranızda. ayazağa born & raised 13 sene anaokulu dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bahar şenliğiniz olduğunda topic açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Fırsatçı pati. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bir kıza 2 kız düşmektedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Farinal Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ben gitcem lan kalmaya bi ara ayarlarız o zaman güzeeeel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bordo yurtlar çok güzel. bide orda "balkabaa" adlı türkçenin katledilmiş olduğu bi cafe var orası da güzel ama çalışanları salak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 okulumuza bahar senliginde dısarıdan erkek almıyoruz. kızlar gelebilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bahar şenlikleriniz dandik. geçen sene bi sakin vardı güzel onuda muhtemelen okuldakiler bilmiyodur. kim vardı başka ciks bişiler vardı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 ya kimin gelmesi hiç önemli değil, ben şirketimden para getirtip sanatçı ayarlıcam . iboysa ibo, bülentse bülent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 galatasaraydan örnek alın mis gibi pain of salvation geldi.süperdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 MFÖ tek başına yeterliydi geçen sene. bide kenan doğulu vardıda baya gereksizdi. ondan onceki sene cok iyiydi sanatcılar. sertab erener, dolapdere biggang, nil vardı. bide leş olarak duman vardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Bella said: bahar şenlikleriniz dandik. geçen sene bi sakin vardı güzel onuda muhtemelen okuldakiler bilmiyodur. kim vardı başka ciks bişiler vardı? Bahar şenlikleri dandik iyimiş. Aslında şunu sölemeden geçemeyecem millet gidip 500 milyar yakın para harcarken bizim getirdiğimiz sanatçılara biz gidip sadece 160 milyara tüm herşeyi hallediyoruz ki koç bahar şenlikleri komitesi 2008 yılında gelip "siz nasıl bukadar ucuza halledebiliyorsunuz bu işleri "denmişti.. Bir başka mesele ise şenliklere gelen hitap eden gurup meselesi yani hepinizin seveceği gurup olacak değil tabikide.. Sabanci ve koçun kendi finansorlerı varken bizim sadece okulun ayırdığı bütçeye dayanarak yapiliyor. En önemlisi giriş parası alınmıyor eh ozaman bence laf edilcek birşey yok istiyorsan gidersin istiyorsan gitmezsin.. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 asıl ilginç olan 6.5 yıl okumayı nasıl becerdin.tıp mı okuyon ne yapion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 biliyorum,girişte ücret alınmaması güzel. ucuza halletmiş olmanız güzel olduğu anlamına gelmez,kaldı ki beğenmediğim için gelmedim/gelmiyorum zaten.kendi okuluma da gitmiyorum ben bizim ki de kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 ha önyargım falan da yok yani,bu sene güzel bi liste olur gelirim.geliriz.sonuçta okulun yeri güzel deniz manzaralı falan hoş oluyodur festival ben sanatçılardayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 cado said: asıl ilginç olan 6.5 yıl okumayı nasıl becerdin.tıp mı okuyon ne yapion uzatiyorsun ders tekrari yapiyorsun vs vs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scheriff Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Alis said: Bella said: bahar şenlikleriniz dandik. geçen sene bi sakin vardı güzel onuda muhtemelen okuldakiler bilmiyodur. kim vardı başka ciks bişiler vardı? Bahar şenlikleri dandik iyimiş. Aslında şunu sölemeden geçemeyecem millet gidip 500 milyar yakın para harcarken bizim getirdiğimiz sanatçılara biz gidip sadece 160 milyara tüm herşeyi hallediyoruz ki koç bahar şenlikleri komitesi 2008 yılında gelip "siz nasıl bukadar ucuza halledebiliyorsunuz bu işleri "denmişti.. Bir başka mesele ise şenliklere gelen hitap eden gurup meselesi yani hepinizin seveceği gurup olacak değil tabikide.. Sabanci ve koçun kendi finansorlerı varken bizim sadece okulun ayırdığı bütçeye dayanarak yapiliyor. En önemlisi giriş parası alınmıyor eh ozaman bence laf edilcek birşey yok istiyorsan gidersin istiyorsan gitmezsin.. :) -sabancı kendi finanse etmio şenliğini hatta kendi sponsor bile bulmaya yardım etmiyor. bütün sponsorları sdc öğrencilerden oluşan şenlik komitesi buluyo anlaşıo vs vs. ilk defa geçen sene universite yönetimi son dk (şenlikten 2 gün önce) ufak bir katkı yaptı onla da mirkelam geldi yanlış hatırlamıosam -diğer nokta ise kendi öğrencisine ücretsiz bu da ztn toplam katılımın yarısından fazlasına denk geliyor bizim şenliğimiz çok ii sizinki diil fln demek için söylemiyorum bunları sadece doğru bilsin herkes ona göre doğru yorumlar yapalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Finansor olarak okulu kast etmedim koç gurubunu bahsediyorum ve o networklerden :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar