tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 nfs 4, fifa 99 falan kurmaya çalışıyorum win7 64bite ama daha exe yi çalıştırırken hata veriyor. Sorunu nasıl çözebilirim? Böyle dosbox gibi bir olay var mı mesela? Bir program falan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 aah ah ne varsa eskilerde vardı.. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 aynen bende theme hospital ı vista 32 bitte açmaya calısıyorum sisteminiz full ekranı kaldırmıyor mu bişi diyo bi hata veriyor bunu nasıl düzeltebiliriz * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathFinger Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 sanal windows xp kullanmayı deneyebilirsiniz uğraştırır gerçi baya ama çözer probleminizi diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 hic kastiran bisi degil virtual windows kurulumu. windows 7 icin buyrun burdan virtual pc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 öncelikle teşekkürler. şimdi indiriyorum ama benim işlemcim p7350, orada Intel® Virtualization Technology gereklidir yazıyor. benimki desteklemiyor, yine de deneyeceğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 win 7'yi daha denemedim ama vista'nın uyumluluk modu çok iyiydi. hatta xp'de hiç kullanmazken vista'da sık sık kullanır oldum. xp'de uyumluluk modu ne zaman kullansam daha da berbat etti olayı. bi de şu var, eski oyunları oynamak için winxp virtual machine kurman felan olayı tamamiyle çözmüyor. örneğin bende win xp'li makine var, onda lands of lore 3 oynadım geçenlerde. yarattığı uyumsuzluklar yüzünden felç etti beni, en sonunda sıkıldım bıraktım oyunu. dosbox felan da işe yaramıyor. en iyisi win98 zamanından kalma bir bilgisayar kullanmak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 tinkibinki said: öncelikle teşekkürler. şimdi indiriyorum ama benim işlemcim p7350, orada Intel® Virtualization Technology gereklidir yazıyor. benimki desteklemiyor, yine de deneyeceğim. desteklemiyosa zorlama, cali$maz. dun indirdim, guzel yapmi$lar virtual pc yi ama cok da gerekli degil. yani programlari admin ve compatible to XP gibi cali$tirmayi deneyin once. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 şu hatayı alıyorum; başka önerisi olan var mı ana sorunla ilgili olarak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 uyumluluk modunda çalıştırabiliyor musun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinkibinki Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 13, 2009 herhangi bir şekilde çalıştıramıyorum. sorun devam ediyor biri yardım edip beni mutlu bir insan yapsın lütfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 nette aratıp bulmanız lazım misal, "how to play theme hospital in vista" gibin. genelde fanları bişeyler yapıp edip çalıştırıyor eski oyunları. bide, çoğu eski oyun yeni sistemlerde çok hızlı çalışıyor yada açılır açılmaz kitleniyor oynanmıyor mesela gta1, mech warrior 3, evil genius yada daha eski oyunlar falan, bunlar için de: çift cpu varsa sizde, oyunun exesini çalıştırdıktan hemen sonra task managerdan oyunun kullandığı cpu sayısını (Affinity) 1 azaltmanız lazım o zaman normale dönüyor çoğu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 14, 2009 win95 uyumluluk yapınca ne hatası alıyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar