Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

512 ddr ram le 512 sd cok fark eder mi ve

Ivor

Öne çıkan mesajlar

Oyuncu laptopları
Genelde sıcak bakılmayan bir konu olsada, paran varsa desktop ile aynı performansı çok daha derli toplu ve mobil bir şekilde alabilirsin.

Dell XPS

Alienware

birde bu ayın pcworld'unda güzel bir laptop incelemesi var, tavsiye ederim.

DDR ile sd arasında doğru biliyorsam çok fark olmalı. Biri bir kerede iki data taşırken diğeri tek data taşıyor. Bu yüzden bir gamer kesinlikle ddr almalı hatta bekleyip ddr2 bile olabilir.

[Bu mesaj Befounder tarafından 02 Temmuz 2004 21:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

http://www.tomshardware.com.tr/motherboard/200406241/index.html
ram'ler hakkında yukarda bir inceleme var.
gecikme zamanı mı önemlidir, veriyolu hızı mı önemlidir, onu anlatıyor.

ancak dikkat etmen gereken bir nokta var:
ddr ram, bir sd ram'dir.
demek ki, sdram v2, upgraded sd ram felan diyebiliriz.

ekran kartları, sdram'dan, ddrram'e, sonra ddrram-II'ye, şimdi de 3'e geçtiklerine göre,
ddr ram, sd ram'den daha iyi.
yoksa hala edo ram kullanıyor olurduk.

tabii ki fark eder, ddr ram, sd ram'den hızlıdır. şu an alınması gereken standart ram.

-------

oyuncu laptop (dizüstü, notebook vs) olayına ben de sıcak bakmıyorum. Kare şeklinde laptop ile oyun oynanmaz.
gidersin düzgün bir klavye, bir mouse, bir hoparlör, bir de monitör alırsın, kasana bağlayıp oynarsın.

laptopların klavyesi yeterince ergonomik değil, ayrıca klavyemi hafif yükseltiyorum (monitöre olan tarafını, altındaki mandallarla) böylece daha rahat bir oyun oynama imkanım oluyor.

hem lcd ekranlar, oyunlarda normal monitörler kadar işe yaramıyor, görüntü o kadar kaliteli olmuyor.

kısaca, solitaire, mayın tarlası felan değil de, half-life 2, starcraft gibi şeyler oynuycaksan, tamamiyle hakim olabileceğin bir pc lazım, bu yüzden oyun için laptop almak gereksiz.
bunu orc_lord'a da söyledim, sana da söylüyorum.[signature][hline]pc and comic geek
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...