HellWalker Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 res://C:WINDOWSSystem32shdoclc.dll/navcancl.htm Bazen yeni pencerede açıldında explorer duruo.Bne de cancelladıımda böyle bir durum söz konusu. Beyler bu nedir?Ne değildir? Bu arada pvp turnuvasında yenildim elder duelistlik gitti:( yerine neophyte duelist die bi title verdiler çıldırddım:P[signature][hline]SCREW ASH! I'm going to beat down that little twerp and show him how a real man trains Pokemon!" "I've taught my Psyduck how to use a railgun. The little guy never misses. "For every action,there's an equal and opposite reaction"der Newton.Kimya 1 Değil artık!!Heyooo!! Notorious Lord Fargoth Elder Duelist-->PvP Madness Squelched[Doğrumu yazdım bilmiom??] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Cevabı bilmiyorum da mesajın i,mzandan daha kısaysa bir sorun var demektir genelde, aklıma gelen tek istisnası -imza kullanıyor olsayı- dom olurdu bu genellemenın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 pvp turnuvası ne alaka, lol :lol:[signature][hline]pc and comic geek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar