pronoit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 yahu bu oyunu indirdim ben 6 parça mi 5 parça mi ne işte sitesinden ama o exe'ye tiklayinca hata veriyor. hayir vizeler başlicağından ötürü bu ay yalan oldu da birisi yardim ederse dönüşte başlayabilirim. warhammer dünyası keyifli.
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 yarım kalmış bir dosya olmasın indirirken? exe hataları genelde ondan yaşanıyor.
pronoit Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 oyunun sitesindeki torrent linki ile indirdim. nese tekrar indirip bu sefer de c ye kurmayı deneyeyim falan belkin olur. bir de zamanında karekter transferini serbest yapmışlardı o haklar duruyor mu ?
Sam Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 transferler sadece belli sunuculardan belli sunuculara ve her sunucu için açık değil. hesabına web sitesinden girip bakman gerek hakkın var mı diye.
Jaruza Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bencede artık şu oyuna bir el atsınlar ara sıra canım cok istiyor girip oynamak ama oyunun elinde bir şey kalmadı ki boşuna aylık ücrette ödemek istemiyorum.Warhammerın lore u hepsini ezer ama adamlar inatla kullanmıyorlar anlam veremiyorum...
sardius Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Jaruza said: bencede artık şu oyuna bir el atsınlar ara sıra canım cok istiyor girip oynamak ama oyunun elinde bir şey kalmadı ki boşuna aylık ücrette ödemek istemiyorum.Warhammerın lore u hepsini ezer ama adamlar inatla kullanmıyorlar anlam veremiyorum... noldu aion tatmin etmiyor mu?:)
Jaruza Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 yok abi tatmin ediyorda warhammerın yeri ayrıdır benim icin
Öne çıkan mesajlar