SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Arkadaşlar selam, Eşimle ben müstakil evimize yeni geçtik hala çevresi olsun içi olsun uğraşıoruz vede bize dost olucak koruyucu duygulu iyi bir dost ruhlu köpek arıyoruz.Kiminle konuşsak Alman kurdu önerdi ama ben Ankara da nereden ve nasıl iyi yavru bulunur bilemiyorum ankara da bu işe gönül vermiş arkadaşlar burdan destek olursa sevinirim. İyi günler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 almandan dost olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 en güzeli barınaklara bakmak bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Alman Kurdu çok duygusal ve koruyucu duygulara sahipmiş dendi hani insanından olmaz da köpeğini bilemiorum :D bu arada evet barınaklara da gidicez bu ara ama her seferinde bir iş bişi araya girdi . Paticik ortamında belki yavrusu veya bildiği bi yer olan arkadaşlar vardır die soriim dedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Bırak Alman kurdunu. Dogo Arjentino diye bir köpek var bilmem duydun mu. Eğer bahçen büyükse kesinlikle al derim. Ben bu kadar sahibine sadık bir köpek görmedim. Koruma konusuna gelince fazlasıyla korumacı bir köpek ki zaten o köpeği gören bahçene girmeye cesaret edemez. Tek sorun köpeğin egzersiz ihtiyacı. Eğer koşu bandın varsa sorun olmaz gerçi. Çıkar koşu bandına günde 3 saat koşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 GOLDEN!!!!!(:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 dogo arjentino yu duydum devasa bi hayvan baya da güselmiş ama kurt u bulamıorum onu nasıl bulucam :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 eregorn2 said: GOLDEN!!!!!(:P) bi arkadaşımın golden köpeği vardı(normal apartman dairesi). Gece hırsızlar eve girmiş köpeği balkona kapamışlar evi soyup çıkmışlar :D golden fazla dost canlısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn2 Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 dost arıorum sorusuna cvp verdim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Eğer dogo istersen sana çiftlik sahibi bulabilirim dogo yetiştiren. Altan İyin var bu konuda dogoyu Türkiye'ye ilk getirenlerden. Getirdiği köpek Spin Rusya şampiyonuydu. Spin'in oğlu Ares'i de sahibinide iyi tanıyorum gerçekten çok güzel bir ırk. Çok kısa bir süreliğinede olsa bir dogo ya sahiplik yaptım. Yani düşünüyorumda başka bir köpeğe bakamam herhalde dogo çok farklı bir köpek :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wiski Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 direk doberman al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 alman kurdu iyi bir secim olabilir fakat aradiginiz asiri koruyuculuk yapmasina luzum olmayan bir kopekse golden'da onerebilirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 kangal derim gecerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 barınaklardan bir köpek alın bir yavrunun hayatını kurtarın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Sıraya girdik bakalım, 5 ay sonra alıcaz yavruyu. :) Akbaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ooy yirim yumak yumak.. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 gsd düşünme bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 benimde akbas bir kangalim vardi. muhtesemdir ve cidden resimdeki kadar buyuk oluyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 kangallar iyidir (tu) tahmini beş yaşlarında iken yazlık evimizi orda (o zamanlar daha bi taşraydı.) çoban köpekleri olurdu.. canım koyun bekçileri (:D onları beslerdik.. ben kaçıp kaçıp hayvanı mıncıklardım,özellikle kuyruğunu çekerdim.. hayvancağız hırlayınca da 'aa köpek bana gülüyoo!' şeklinde mutlu olurdum.. sdf. bir günden bir güne saldırdığını bilmiyorum o yüzden akıllanamadım heralde.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeLDoM Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 birkaç pet shop u gezdik bu hafta sonu ve hiçbiri dogo yu önermedi tehlikeli hele bir de çocuk olursa dediler herhalde alman kurdu nda karar kılıcaz fakat bilmiyorum barınaklar güvenli mi? o kadar değişik fiyat verenler var ki. barınaklarda düzgün hayvan bulmak kolaymıdır bilemiyorum. kangalla ilgili de bi kaç sorum olucak nasıl sinirli bir hayvanmıdır eşim ve ben bakabilirmiyiz bir de koku durumu nasıldır acaba bilemiyorum bakan varsa yardımcı olursa sevinirim teşekkürler.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 dogoyu önermiyorlarsa ellerinde yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 aynen dogoyu çok nadir bulabilirsin shoplarda. zaten petshoptan köpek almanı tavsiye etmem çiftlikler var bu iş için oradan anne altından alabilirsin hem köpeğin annesini babasını görüp safkanlık hakkındaki şüphelerini giderebilirsin. profiloda ne zaman sorsam dogo fiyatlarını abuk subuk sallamasyon cevaplar almışımdır. şöyle ulan ne desem acaba diyip bazen 1000 euro diye sallıyolar bazen 1500 diye. kaldı ki dogo mu saldırgan köpekmiş? http://www.havhav.com/dostlarimiz.php?id=2687 aksine benim bildiğim dogoların en büyük özelliği aşırı sadık ve karakterli olmalarıdır. dediğim gibi kısa bir sürede olsa besledim dogo ve gereksiz yere saldırganlık hayatta yapmaz. artık dogo mu alırsın alman kurdu mu bilemem ama sana tavsiyem çiftliklerden al köpeğini. hem daha uygun bulursun petshoplardaki fiyatlara göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 öm den telefonunu atarsan, yardımcı olacak birine yönlendirebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 yavru golden bulursanız bana da haber verir misiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Labrador ya da border collie tavsiye derim. golden kanbgal arayanlarda buraya; http://www.canlibitki.com/main/products.asp?cat_ID=97 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar