synorin Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 selam ben elitim...avrat.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 dory said: Chewy said: Şimdi okuldan bi hatun benim yakın kız arkla aynı bölümde.Benim arkadaşa benden hoslandıgını vs annatmış.Çağırsana vs diomuş.Neyse tanıştırdı fln kızda güzel yani.Neyse ben ilk gün tanıştımızda fln sallamadım, 10 dk durdum gittim.Sıkıldım fln.Neyse msn fln aldım konuşuyoruz fln.Biraz yazma aşamasına girdim :) ama hatun biraz soğuk takılıo :S bi garip yani. ee ne bu şimdi? kizlada boyle konusmussan, bisiler dank etmis olabilir. =/valla isteksiz olduğum zamanlarda daha neler çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nakamura Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 neler çıkıyor ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Tanımaya çalışıyor işte ne güzel ilk günden gereksiz samimiyet göstermiyor.Acelen yoksa eğer oluruna bırakmanda yarar var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 bıraktım zaten kendi bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 hehe kızı götürecekler haberin yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 :D arabanın arkasına şunu yazıp gidicem Sarı kızın nazı, fordun ara gazı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 al işte topic açtın, 8 sayfa yazmışlar. oldu mu bir şey? tamam mı? "paticik süfer fikir verdi lan, tamam böyle yapcam" dedin mi? he de lan. he de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 sonuçta kız abaza gibi üstüne gelcek değil. hiçbi kız da gelmez.. kızların doğasıdır. bu ne şimdi diye sorman garip olmuş asıl. baya baya yazcaksın işte. arada bi geri çek kendini, o zaman görürsün kızın asıl yüzünü ^^ EDİT FLN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 üstüne gitme gelicek o sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 kermit said: naza çekiyo aynen. hemen atlasa toplumumuzda verengül tarzında güzel sıfatlar yakıştırılıyo çünkü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rakursi Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Hemen atlayanlar bazen gerçekten verengül olabiliyor ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Aşk adamı vurur,döner döner yine vurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 ben kadinlarin kitabini yazmis bi insan olarak kermit in dedigine tum organlarimla destekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chewy Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 simdi konusuyoruz aksam napsam tribine girdi bisey beklio :D Bende hic bisey demedim bu artisline karşın.Şimdi msn'den cıkcam 1 2 saat sonra msj atcam takılalım die sdfsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 :D:DD:D: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Olivies Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 olm süpersin lan :DD: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar