Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

30 Dev Arı vs 30.000 Bal Arısı (potansiyel katiller!)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
walla, Türkiye'de yaşadıımıza şükür diyecem ama demiom, orda en azından neyin tehlikeli olduu belli kardeşim, burda hangi köşeden ne çıkacaı belli olmuo...[signature][hline]şeyim hıyar diyene bi avuç tuzla koşmayın

[Bu mesaj Trojanmistress tarafından 01 Temmuz 2004 17:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
burda hamam böceği terörü var.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır.
Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki:
yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls
Mesaj tarihi:
Ohaaaaa
30 tanesi kaç binlik Colony'yi dagıtıyıo yuh be.
Tek hareketiyle Ortadan ikiye ayırıyolar bal arılarını Sauron gibin. Harbi baya ilgiyle izledim.[signature][hline] The Truth is out There

Mesaj tarihi:
Adamı arı değil sıkıntı öldürür (en azından Türkiyede :P)[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Mesaj tarihi:
bu arılar hayvanlığın ötesine geçmiş bu ne lan??? türkiyede bi tane görsem bunlardan direk yurt dışı... tercihen antartika falan orda böcükte olmaz hem (g*tüm donar o ayrı:))[signature][hline]Roken brengt u en anderen rondom u ernstige achade toe
MSN:[email protected]
Mesaj tarihi:
yuh!
Walla bugün ki antrenmanımda "BOYNUZLU BOĞA BÖCEĞİ" [Mumya filmindekilerden] nin uçan versiyonu ile karşılaştım...
Direk olarak bir araba altında kalmaktanda son anda sıyırarak kaçtım.Böcek resmen elim kadar bir şey,birde alçaktan uçuyor şefersiz.. scrabeus sacer[bok böceğiymiş diğer adıda]Resmini aradımda bulamadım..
..
Buradaki kulağakaçan denilen böcektende çok burada...bunun minik versiyonları var,adı üzerinde acaip sinsi bir böcek..Tam 4 defa ensemde yakaladım.Üzerine kitapla 2 defa geçir,ölmüyor hıyarto...

Bıh bıh..

Uçarcaların hepsi benden uzak olsun :]

Karadakiler sorun yaratmaz fazla...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow
Always remember;death is only a Begining

UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir!
[29.04.2002-29.04.2004]
Mesaj tarihi:
said:
hired_gun, 01 Temmuz 2004 21:37 tarihinde demiş ki:
japon bal arilari buna karşi bir yontem geliştirmiş , dev arinin üzerine çullanip deliler gibi sürtünüyorlar 50 şer 100er ...
sonuç , kendileri oluyo ama dev arilar da aşırı sıcaktan oluyo ... fakat avruptadan gelen arilarin boyle bi olaylari yok , aval aval ölüyolar

evet bende bunu hatirliyorum cogu buyuk bocege karsi kullaniyolardi yanlis hatirlamiyorsam ben orumcek diye hatirliyorum bi orumcek vardi bal arisi yakaliyodu surekli ama yanlista olabilriim
Mesaj tarihi:
Sürtünme değil, hızla kanat çırparak vücut ısılarını inanılmaz arttırıyorlar, harcadıkları efor yüzünden ölüyor çoğu ama bu arada ortaya aldıkları irice böcüğü de buğulama yapıyorlar.

Süper çekim ama cidden, ayak seslerine bittim ben de.

Yüreğim sızladı yalnız en son kovanın çevresini gösterdiğinde, her taraf ceset ve 25-30 tane vandal uzaklaşıyorlar karınlarını doyurmuş olarak. Yazıktır yav.
Mesaj tarihi:
Ben nedense acımadım ölen arılara. Sonuçta o kadar arı topu topu 30 tanesine karşı savunamadılar yuvalarını. Yani doğal seleksiyona yenildiler demek daha doğru. Bir tek sinir olduğum sahne kovanın ağzında 2 taraf birbirine bakışırken aradan hüüp hüüp diye yakalayıp çektikleri oldu.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Profocio Web Hosting
Mesaj tarihi:
Doğal seleksiyon deil aslında ehe ölenler avrupada yetişen, bal kalitesi düşük ama üretme kapasitesi yüksek arılar Dierleri uzak douda yaşıyo normalde bal kalitesi çok yüksek ama az veriolar balı bu belgeselde bu arıları nasıl daha çok bal ürettiririz sorusunu araştırıyolardı yannış hatırlamıyosam.[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Mesaj tarihi:
Ben bunlardan bir tane görsem heralde koşarak kaçarım :D[signature][hline]Spidee a.k.a Zibidi

Hey you
Don't tell me there's no hope at all
Together we stand divided we fall
  • Yeni Oluştur...