Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selamlar...

SadButcher

Öne çıkan mesajlar

Olay tamamdır daha önce karşılaştığım olaylardan edindiğim tecrübeye göre dönekleri iki tarafta benimsemiyor dolayısı ile hayalimde oynamak istediğim bir diğer profession olan MA karakterimi açtım şimdilik Lvl 8 ama Power Lvl konusunda iiyimdir. Görüşmek üzere
Not: Diğer charımla olan tüm hadiseler kapandı artık tabi bavulları topladık bakalım.

Onzac
Lvl 8 Ma
Clan
Sosyal ağlarda paylaş

Kendiliğinden gaza gelmiş bir insanım zaten hem o levellar 2 günde oldu.

İlk iki günümde elimdeki alet edevat şöle şimdilik:

Tear soaked pillow with important stripesx2 ql16 ql24
Divsion 9 Plasma Projector ql50
Manex Catastrophe Februaryx3 Ql19,24,32
Head Chip Sensitivity
Notum ring of three
Bronze ring of three
Nova Dillon Armor Sleeves ql33
Black Organic Battle Suits QL40
Blue Organic Battle Suits QL60
Arada sattığım 3 adet SOL fire executioner Type F var ek olarakta.

Item manyağı değilim ama erken lvllarda bi Yalm isterim. Itemlardan anlaşıldığı gibi heryere daldım gördüğüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Yanlış anlaşıldım
sürekli xp için uğraşmıyorumkiii
sadece bir an önce atlatayım şu başlangıç dönemini diyorum

Hmm ayrıca hedeflerim arasında PvP de olduğundan dolayı sıkıcı olurmu bilemiyorum hiç tecrübem olmadı daha önce. Main char daha önce söylediğim gibi (Şu anda 70) fixerım Ederan bu gidişle onuda clan yapıcam sanırım çünkü OT sahiden sıkıcıymış. (Ehem bunu burada fazla OT olmamasına güvenerek söylüyorum :D)
Sosyal ağlarda paylaş

Sad Öncelikle Hoş Geldin.
Diğer Arkadişler Gibi Şiddetle Clan a Geçmeni Tavsiye Ederim. Tamam Omnilerin Fazla Para İyi Sİlah Ve Güzel Armourları Olduğu Su Götürmez Bi Gerçek Ama Rahat Lvl Atlıyamadıktan Sonra Ne Yazar....
Gel Clana Team Yapmak İçin Kasmaaaaaa!
Bi Ihtiyacın Olursa Tell Yeter.

[Bu mesaj kemalke tarafından 26 Mart 2003 08:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
172 ve tek saniye bilem sıkılmıyorum:)
Resist ve nanoin dışında skill kaplmadı hepsi doldu ama olsun genede çok zevkli hele 175 olayım bu sefer raid olaylarında item kasıcam malum azure almak lazım.
Bu arada belki eksiklik ama üzerimdeki armorlar hala 200 obtru yani ve birsuru diğer slotum boş yani sıkılcak zamanım olmayacak :)[hline]Kalplerdeki Kaymak

Asli

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...