SadButcher Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Başlayalı yaklaşık bir ay oluyor Türkiye'den oynayan pek kimse olduğunu sanmıyordum buraya denk geldim baya mutlu oldum. Amaç bir merhaba demek sadece. Oyunda olursanız ve OT iseniz buluşup Mission yapabiliriz sizede uyarsa. Ederan lvl 61 Fixer Opifex Org:The Black Order [TF] Atlantea Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2003 Hoşgeldin, OT olan cok fazla dostumuz yok genelde yazıldıgı gibi clan oyuncuları cogunlukda. forumlarda bir cok konuda yardım alabilirsin Paticik Ao websitemizdende bilgi alabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Olay tamamdır daha önce karşılaştığım olaylardan edindiğim tecrübeye göre dönekleri iki tarafta benimsemiyor dolayısı ile hayalimde oynamak istediğim bir diğer profession olan MA karakterimi açtım şimdilik Lvl 8 ama Power Lvl konusunda iiyimdir. Görüşmek üzere Not: Diğer charımla olan tüm hadiseler kapandı artık tabi bavulları topladık bakalım. Onzac Lvl 8 Ma Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeke Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2003 bende bi hoşgeldin diyim bende yeni başladım sayılır iyi şanslar :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Ehem Power lvl demiştim dimi... Onzac lvl 38 MA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 günde 10 level normaldir o levellarda ;) şimdiye 100 olman lazımdı ohoo *gaz verir* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Kendiliğinden gaza gelmiş bir insanım zaten hem o levellar 2 günde oldu. İlk iki günümde elimdeki alet edevat şöle şimdilik: Tear soaked pillow with important stripesx2 ql16 ql24 Divsion 9 Plasma Projector ql50 Manex Catastrophe Februaryx3 Ql19,24,32 Head Chip Sensitivity Notum ring of three Bronze ring of three Nova Dillon Armor Sleeves ql33 Black Organic Battle Suits QL40 Blue Organic Battle Suits QL60 Arada sattığım 3 adet SOL fire executioner Type F var ek olarakta. Item manyağı değilim ama erken lvllarda bi Yalm isterim. Itemlardan anlaşıldığı gibi heryere daldım gördüğüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 *korkar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Amanın!! Daha önünde acaip uzun yol var bir anda sıkılma.[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Yok sıkılacağımı sanmıyorum klasik olarak beni bayıltan 60-100 arası. Forumlardan gördüğüm kadarı ile tüm oynayanlarda aynı dertten muzdarip. Hem daha beraber raid yapıcaz sadece biraz hızlı gitmek gerekiyor siz fazla gitmişsiniz çünkü ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 heh 140tan sonra görürüm ben seni :) oyun nasıl monotonlaşır anlarsın o zaman eger sürekli xp için ugraşırsan[hline]Prince"Kazuyama" Cratty je suis la et ailleurs je n'ai plus rien je deviens folle je m'abandonne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 160 oldum :) Daha heyecan yeni başlıyor heheh Mimic yapıyorum yavaştan, yeni zevkler geliyor :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Orcas Kirpi Absolu Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Yanlış anlaşıldım sürekli xp için uğraşmıyorumkiii sadece bir an önce atlatayım şu başlangıç dönemini diyorum Hmm ayrıca hedeflerim arasında PvP de olduğundan dolayı sıkıcı olurmu bilemiyorum hiç tecrübem olmadı daha önce. Main char daha önce söylediğim gibi (Şu anda 70) fixerım Ederan bu gidişle onuda clan yapıcam sanırım çünkü OT sahiden sıkıcıymış. (Ehem bunu burada fazla OT olmamasına güvenerek söylüyorum :D) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2003 lol abso 170i gecince gorusuruz, butun skillerin maxi vurdugunda 20 level almak icin ugrasicak misin[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 said: Cheater, 24 Mart 2003 19:01 tarihinde demiş ki: lol abso 170i gecince gorusuruz, butun skillerin maxi vurdugunda 20 level almak icin ugrasicak misin[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Arkadas Fixer, o dark blue nano skilleri maxleyene kadar bayagi oyalanacak merak etmeyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2003 yok arkadas fixer deil agent [hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan [Bu mesaj Cheater tarafından 25 Mart 2003 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kemalke Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Sad Öncelikle Hoş Geldin. Diğer Arkadişler Gibi Şiddetle Clan a Geçmeni Tavsiye Ederim. Tamam Omnilerin Fazla Para İyi Sİlah Ve Güzel Armourları Olduğu Su Götürmez Bi Gerçek Ama Rahat Lvl Atlıyamadıktan Sonra Ne Yazar.... Gel Clana Team Yapmak İçin Kasmaaaaaa! Bi Ihtiyacın Olursa Tell Yeter. [Bu mesaj kemalke tarafından 26 Mart 2003 08:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 said: Cheater, 25 Mart 2003 23:51 tarihinde demiş ki: yok arkadas fixer deil agent [hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan [Bu mesaj Cheater tarafından 25 Mart 2003 23:51 tarihinde değiştirilmiştir] Sadbutcherdan bahsediyorum konu odagimiz kendileri oldugundan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2003 eee lol ben abso'ya 170ı gecınce gorusuruz dedım buna cevap yazmıssın[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SadButcher Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Hatırlarmısınız fakir ama gururlu bir MA vardı o artık LVL 90 oldu işte geliyorum Omni ler kaçın...[hline]--------------------------------------------- RK1 "Onzac" The Clan Martian Artist "Ederan" Clan Fixör Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 172 ve tek saniye bilem sıkılmıyorum:) Resist ve nanoin dışında skill kaplmadı hepsi doldu ama olsun genede çok zevkli hele 175 olayım bu sefer raid olaylarında item kasıcam malum azure almak lazım. Bu arada belki eksiklik ama üzerimdeki armorlar hala 200 obtru yani ve birsuru diğer slotum boş yani sıkılcak zamanım olmayacak :)[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheater Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2003 öhöm ben bu mesaji xp'ler zor alinirken atmistim sanirim yoksa neymis lizardlar 201+ missionlar[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fab Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2003 ya bir gerçek varki, hızlıca level atlamak insanı oyundan soğutuyor belli bir level'dan sonra. Ya bir ara toplanıp birşeyler yapalım.[hline]David "Fubber" Hausen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar