Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Selamlar...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Başlayalı yaklaşık bir ay oluyor Türkiye'den oynayan pek kimse olduğunu sanmıyordum buraya denk geldim baya mutlu oldum.

Amaç bir merhaba demek sadece. Oyunda olursanız ve OT iseniz buluşup Mission yapabiliriz sizede uyarsa.

Ederan
lvl 61 Fixer
Opifex
Org:The Black Order [TF]
Atlantea
Mesaj tarihi:
Olay tamamdır daha önce karşılaştığım olaylardan edindiğim tecrübeye göre dönekleri iki tarafta benimsemiyor dolayısı ile hayalimde oynamak istediğim bir diğer profession olan MA karakterimi açtım şimdilik Lvl 8 ama Power Lvl konusunda iiyimdir. Görüşmek üzere
Not: Diğer charımla olan tüm hadiseler kapandı artık tabi bavulları topladık bakalım.

Onzac
Lvl 8 Ma
Clan
Mesaj tarihi:
Kendiliğinden gaza gelmiş bir insanım zaten hem o levellar 2 günde oldu.

İlk iki günümde elimdeki alet edevat şöle şimdilik:

Tear soaked pillow with important stripesx2 ql16 ql24
Divsion 9 Plasma Projector ql50
Manex Catastrophe Februaryx3 Ql19,24,32
Head Chip Sensitivity
Notum ring of three
Bronze ring of three
Nova Dillon Armor Sleeves ql33
Black Organic Battle Suits QL40
Blue Organic Battle Suits QL60
Arada sattığım 3 adet SOL fire executioner Type F var ek olarakta.

Item manyağı değilim ama erken lvllarda bi Yalm isterim. Itemlardan anlaşıldığı gibi heryere daldım gördüğüm.
Mesaj tarihi:
Yok sıkılacağımı sanmıyorum klasik olarak beni bayıltan 60-100 arası. Forumlardan gördüğüm kadarı ile tüm oynayanlarda aynı dertten muzdarip.

Hem daha beraber raid yapıcaz sadece biraz hızlı gitmek gerekiyor siz fazla gitmişsiniz çünkü ;)
Mesaj tarihi:
heh 140tan sonra görürüm ben seni :)
oyun nasıl monotonlaşır anlarsın o zaman eger sürekli xp için ugraşırsan[hline]Prince"Kazuyama" Cratty

je suis la et ailleurs
je n'ai plus rien
je deviens folle
je m'abandonne

Mesaj tarihi:
Yanlış anlaşıldım
sürekli xp için uğraşmıyorumkiii
sadece bir an önce atlatayım şu başlangıç dönemini diyorum

Hmm ayrıca hedeflerim arasında PvP de olduğundan dolayı sıkıcı olurmu bilemiyorum hiç tecrübem olmadı daha önce. Main char daha önce söylediğim gibi (Şu anda 70) fixerım Ederan bu gidişle onuda clan yapıcam sanırım çünkü OT sahiden sıkıcıymış. (Ehem bunu burada fazla OT olmamasına güvenerek söylüyorum :D)
Mesaj tarihi:
said:
Cheater, 24 Mart 2003 19:01 tarihinde demiş ki:
lol abso 170i gecince gorusuruz, butun skillerin maxi vurdugunda 20 level almak icin ugrasicak misin[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan

Arkadas Fixer, o dark blue nano skilleri maxleyene kadar bayagi oyalanacak merak etmeyin :)
Mesaj tarihi:
Sad Öncelikle Hoş Geldin.
Diğer Arkadişler Gibi Şiddetle Clan a Geçmeni Tavsiye Ederim. Tamam Omnilerin Fazla Para İyi Sİlah Ve Güzel Armourları Olduğu Su Götürmez Bi Gerçek Ama Rahat Lvl Atlıyamadıktan Sonra Ne Yazar....
Gel Clana Team Yapmak İçin Kasmaaaaaa!
Bi Ihtiyacın Olursa Tell Yeter.

[Bu mesaj kemalke tarafından 26 Mart 2003 08:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Cheater, 25 Mart 2003 23:51 tarihinde demiş ki:
yok arkadas fixer deil agent
[hline]Fidel 'Citir' Clyburn - Clan

[Bu mesaj Cheater tarafından 25 Mart 2003 23:51 tarihinde değiştirilmiştir]

Sadbutcherdan bahsediyorum konu odagimiz kendileri oldugundan ;)
  • 1 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
172 ve tek saniye bilem sıkılmıyorum:)
Resist ve nanoin dışında skill kaplmadı hepsi doldu ama olsun genede çok zevkli hele 175 olayım bu sefer raid olaylarında item kasıcam malum azure almak lazım.
Bu arada belki eksiklik ama üzerimdeki armorlar hala 200 obtru yani ve birsuru diğer slotum boş yani sıkılcak zamanım olmayacak :)[hline]Kalplerdeki Kaymak

Asli

Mesaj tarihi:
ya bir gerçek varki, hızlıca level atlamak insanı oyundan soğutuyor belli bir level'dan sonra. Ya bir ara toplanıp birşeyler yapalım.[hline]David "Fubber" Hausen
  • Yeni Oluştur...