Kaede Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 bu sayfada en üstteki mesajda yazıyor ehue Biraz ps3 te takılcam ben birkaç saate gelirim bugün 22 yapim en azından
berguzar Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 elyos tarafında dolorex (cleric) diğer account chimei (assasin)
D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 3 gün önce başladım bugün anca 25 oldum abbys de 1-2 quest var yapmam gereken ama sağolsun serverda elyos öyle bi ezdiki dün akşam tüm fortresslar bizde questleri yapamıyorum :(
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 salla o reaper questini :p ben 25 oldugumdan beri western bizim oldugundan yapamadim ehueheu
D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 2. bir quest daha çıktı yapamıyorum sol taraftaki fortressda bizim :( Bu arada 25de abbysde mi takılıyım yoksa o theolobomos mudur nedir orda halen questler var 2-3 tane onları felanmı yapsam ? Kısaca önemli kesin yapılmalı denen questler varmıdır Campaginler hariç? Elthen nerdeyse bitti birkaç quest kaldı i şu ana kadar full quest gittim general chat yüksek lvlda full grind şart deyince ve aion questleride hoş olunca ama bundan sonra napayım şaşırdım biraz =)
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Theobomos questlerini bitir, 1 gün alır max, fazla group questi de yok. Zaten sonrasında Eltnen'de yenileri açılıyor.
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 29, 2009 D@rkwish said: 2. bir quest daha çıktı yapamıyorum sol taraftaki fortressda bizim :( Bu arada 25de abbysde mi takılıyım yoksa o theolobomos mudur nedir orda halen questler var 2-3 tane onları felanmı yapsam ? Kısaca önemli kesin yapılmalı denen questler varmıdır Campaginler hariç? Elthen nerdeyse bitti birkaç quest kaldı i şu ana kadar full quest gittim general chat yüksek lvlda full grind şart deyince ve aion questleride hoş olunca ama bundan sonra napayım şaşırdım biraz =) eltnen bitmez buraya genel tavsiye yaziyim, mutlaka ama ama mutlaka lvl alinca quest hublari bir kontrol edin kafasinda gumus sembol olmiyan adamlardan 34 olunca 6 tane quest acildi filan, mutlaka ama mutlaka lvl up dan sonra soyle bir gezip kontrol edin
scorch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Kahrun Emodianlarda "Kristal" i tanıyan varsa selamımı iletsin herif 7/24 gank yapıyor elyos abyss giriş noktasında manyakmıdır nedir sabahın 6sında saldırdı, aynı gün gitti akşam 8 de daldı yatmaz uyumaz mı bu adam , ve garip bir iç güdü ile kesin türk bu dedirttirio :D
Laurelin Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 lvl 31 mis yazik oyundaysam soyle gelip kitir kitir dogriyalim ehuehue Yenerk85 said: tank lazım olursa whisper at oyundan alalim eheh, kablo net sacmaladigindan giremiyorum ama online officer varsa alir direk
D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 scorch said: Kahrun Emodianlarda "Kristal" i tanıyan varsa selamımı iletsin herif 7/24 gank yapıyor elyos abyss giriş noktasında manyakmıdır nedir sabahın 6sında saldırdı, aynı gün gitti akşam 8 de daldı yatmaz uyumaz mı bu adam , ve garip bir iç güdü ile kesin türk bu dedirttirio :D Banada siftahı yaptı =) Abbysde sabah erken saat hariç quest yapmak solo heralde mantıksız bir durum mobla kapışırken yukardan saydırdı valla napcağımı şaşırdım :d
scorch Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 30, 2009 rangerler dengesiz güclü kalıo abyss de olay o ztn ne ambush kullanabiliosun ne charge ama adam seni laylaylom slow edip kite edio hemde 3D ortamda :D ben bıraktım artik uğraşmayı nası olsa kesio ahah
mumi Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Yaw bi ben mi beceriksizim ranger olarak. Templar, gladiator, cleric ve chanter e bulasamiyorum bile. Digrerleri cerez gibi geloiyo ama
D@rkwish Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 31, 2009 Demin Elyos olarak fortress aldık ve şaka gibiydi açıkçası, hiçmi asmodian yok la Kahrunda 0 pvp full nukefest gerçi benim büyüler durmadan resist o ayrı :P
Yenerk85 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 Mesaj tarihi: Kasım 1, 2009 32 rangermiş, saldırırsa Khor'a whisper atın geleyim tokatlıyayım
Öne çıkan mesajlar