Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kahrun-ENG Realm Başlığı

Öne çıkan mesajlar

• 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
3 gün önce başladım bugün anca 25 oldum abbys de 1-2 quest var yapmam gereken ama sağolsun serverda elyos öyle bi ezdiki dün akşam tüm fortresslar bizde questleri yapamıyorum :(
Mesaj tarihi:
2. bir quest daha çıktı yapamıyorum sol taraftaki fortressda bizim :( Bu arada 25de abbysde mi takılıyım yoksa o theolobomos mudur nedir orda halen questler var 2-3 tane onları felanmı yapsam ? Kısaca önemli kesin yapılmalı denen questler varmıdır Campaginler hariç? Elthen nerdeyse bitti birkaç quest kaldı i şu ana kadar full quest gittim general chat yüksek lvlda full grind şart deyince ve aion questleride hoş olunca ama bundan sonra napayım şaşırdım biraz =)
Mesaj tarihi:
D@rkwish said:

2. bir quest daha çıktı yapamıyorum sol taraftaki fortressda bizim :( Bu arada 25de abbysde mi takılıyım yoksa o theolobomos mudur nedir orda halen questler var 2-3 tane onları felanmı yapsam ? Kısaca önemli kesin yapılmalı denen questler varmıdır Campaginler hariç? Elthen nerdeyse bitti birkaç quest kaldı i şu ana kadar full quest gittim general chat yüksek lvlda full grind şart deyince ve aion questleride hoş olunca ama bundan sonra napayım şaşırdım biraz =)

eltnen bitmez

buraya genel tavsiye yaziyim, mutlaka ama ama mutlaka lvl alinca quest hublari bir kontrol edin

kafasinda gumus sembol olmiyan adamlardan 34 olunca 6 tane quest acildi filan, mutlaka ama mutlaka lvl up dan sonra soyle bir gezip kontrol edin
Mesaj tarihi:
Kahrun Emodianlarda "Kristal" i tanıyan varsa selamımı iletsin herif 7/24 gank yapıyor elyos abyss giriş noktasında manyakmıdır nedir sabahın 6sında saldırdı, aynı gün gitti akşam 8 de daldı yatmaz uyumaz mı bu adam , ve garip bir iç güdü ile kesin türk bu dedirttirio :D
Mesaj tarihi:
scorch said:

Kahrun Emodianlarda "Kristal" i tanıyan varsa selamımı iletsin herif 7/24 gank yapıyor elyos abyss giriş noktasında manyakmıdır nedir sabahın 6sında saldırdı, aynı gün gitti akşam 8 de daldı yatmaz uyumaz mı bu adam , ve garip bir iç güdü ile kesin türk bu dedirttirio :D

Banada siftahı yaptı =) Abbysde sabah erken saat hariç quest yapmak solo heralde mantıksız bir durum mobla kapışırken yukardan saydırdı valla napcağımı şaşırdım :d
Mesaj tarihi:
rangerler dengesiz güclü kalıo abyss de olay o ztn ne ambush kullanabiliosun ne charge ama adam seni laylaylom slow edip kite edio hemde 3D ortamda :D ben bıraktım artik uğraşmayı nası olsa kesio ahah
  • Yeni Oluştur...