SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 yaw ben mesela şimdi burda mouse yı kurmuştum 1 yıl önce alıcı ayarlarını yapmıstım , simdi ben bunu bi cafeye götürsem alıcısıyla orda bu mouse ile oynayabilirmiyim ? Ordada ayar yapmam gerekirmi bilenler bi msg atarsa sevinirim.Yani mouse yı alıcısına 1 kere ayarladıktan osnra bida ayar gerekirmi ?[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid
elma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 solid snake, abi cdsi var mı mouse un, hangi mouse?? bi de cafedeki işletim sistemi nedir . bu üçünü cevaplarsan yardımcı olabilirim.[signature][hline]all fired up
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 cafe xp , mouse a4tech kablosuz cd si yok disketle ayar atmıstım radyo alıcısını tanıması ıcın[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid
hassand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ya en olmadi a4tech in sitesinden mouse un driverini indirirsin zaten o kadar buuk bisi diil match id yaparaktan kullanirsin dert olmaz[signature][hline]My Command is Your Wish
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 bende ms wireless optical desktop var, takıp çıkartırsan alıcı düğmesine 1-2 kere basarsan yeniden ayarlıyor kendini..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
C4p Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 valla bende mx900 var optik ...... cs maçlarına gidiyorum cafe cafe yada şehir şehir.....tabi mouse'umuda alıom yanıma....her seferinde driver yüklüom.....
Öne çıkan mesajlar