Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kablosuz Mouse si olanlar...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yaw ben mesela şimdi burda mouse yı kurmuştum 1 yıl önce alıcı ayarlarını yapmıstım , simdi ben bunu bi cafeye götürsem alıcısıyla orda bu mouse ile oynayabilirmiyim ? Ordada ayar yapmam gerekirmi bilenler bi msg atarsa sevinirim.Yani mouse yı alıcısına 1 kere ayarladıktan osnra bida ayar gerekirmi ?[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid
Mesaj tarihi:
solid snake, abi cdsi var mı mouse un, hangi mouse?? bi de cafedeki işletim sistemi nedir . bu üçünü cevaplarsan yardımcı olabilirim.[signature][hline]all fired up
Mesaj tarihi:
ya en olmadi a4tech in sitesinden mouse un driverini indirirsin zaten o kadar buuk bisi diil
match id yaparaktan kullanirsin dert olmaz[signature][hline]My Command is Your Wish
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
bende ms wireless optical desktop var, takıp çıkartırsan alıcı düğmesine 1-2 kere basarsan yeniden ayarlıyor kendini..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared.
Mesaj tarihi:
valla bende mx900 var optik ......
cs maçlarına gidiyorum cafe cafe yada şehir şehir.....tabi mouse'umuda alıom yanıma....her seferinde driver yüklüom.....
  • Yeni Oluştur...