SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 yaw ben mesela şimdi burda mouse yı kurmuştum 1 yıl önce alıcı ayarlarını yapmıstım , simdi ben bunu bi cafeye götürsem alıcısıyla orda bu mouse ile oynayabilirmiyim ? Ordada ayar yapmam gerekirmi bilenler bi msg atarsa sevinirim.Yani mouse yı alıcısına 1 kere ayarladıktan osnra bida ayar gerekirmi ?[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 solid snake, abi cdsi var mı mouse un, hangi mouse?? bi de cafedeki işletim sistemi nedir . bu üçünü cevaplarsan yardımcı olabilirim.[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 cafe xp , mouse a4tech kablosuz cd si yok disketle ayar atmıstım radyo alıcısını tanıması ıcın[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hassand Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ya en olmadi a4tech in sitesinden mouse un driverini indirirsin zaten o kadar buuk bisi diil match id yaparaktan kullanirsin dert olmaz[signature][hline]My Command is Your Wish Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 bende ms wireless optical desktop var, takıp çıkartırsan alıcı düğmesine 1-2 kere basarsan yeniden ayarlıyor kendini..[signature][hline]Where life had no value, death sometimes had its price. That is why the bounty killers appeared. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
C4p Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 valla bende mx900 var optik ...... cs maçlarına gidiyorum cafe cafe yada şehir şehir.....tabi mouse'umuda alıom yanıma....her seferinde driver yüklüom..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar