Patonojen Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 her gün günde 60-70 kere el alıskanlıgı direk paticik ctrl enter yapıyorum ama acılmıyordu ve bugun inanamadım :) oh be ne cok özlemişim :) uo 1 paticik 2 :p[signature][hline]Power Gaming :www.sindarin.gen.tr Role Playing : www.sihirlisayfalar.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Joker- Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 bende aynı :)[signature][hline]UO Turk | Joker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 kesinlikle katılıyorum paticiksiz bir gün haa:P[signature][hline]--- -- - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 ben de öyle düşünüyordum ama, insan yapacak başka şeyler de buluyor :) arkadaşlar söyledi bugün bana açıldığını :p[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Ama yanlış yere açılmış topiiiik :-)[signature][hline]legend never die only change , vilt. Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Brook Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Çaktırma :)[signature][hline]If she comes back its never finished, if she doesnt, it has never happened.. The Lost Age Who is that ?[/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 bu arada baggio ne yaptı ya öss de ? adamı gören var mı[signature][hline]dayt! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DIEMASTER Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 ben şu saatlerde açıldıgını fark ettim, pati kapalıyken dünyadan bi haber hissediyorum kendimi :)[signature][hline]Diemaster never kill , never destroy and never forgive Indinolla Developer || MSN || Hitoyun Yazar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wolcano Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 off sorma beah deliricektim artik ya[signature][hline]I WanT To KiLL Mé Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daniska Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 ((: hoşgeldiniz[signature][hline]asp.NET Technology and Subbranches http://www.RedTurk.com |Yenilendi.. ________ Baggio 21 Mayıs 2004 00:20 Tarihinde Demişki: ".. Faust benim klonum, ondandir, " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2004 Giris sayfasından anladigim kadariyla köklü bir degisiklik olacak sitede :)[signature][hline]www.elanrealms.com A tale that goes on. www.novaworld.gen.tr - Legend will be back! Tysre Freewave - Eclipse FrF - Master BH - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar