Cthulhu Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 düzgün bir koltuk sorun çözüyor.. izmit'te taburede oturuyordum bi dönem kırılmıştı sanalye aynı şeyi yaşadım birkaç hafta.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 kıl donmesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 değil ulan kıl dönmesi :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gandruel Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Sex yapman Lazım Senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Devilmanta Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 aynı yaa yemin ederim doktora gitmem lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 of ulan dizlerim de çok fena. bi insanın hareketsizlikten eklemleri tahriş olur mu ya =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dunkelzahn Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 ÇOK OTURMAK İYİ DEĞİL HİÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silmarwen Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Ben çok oturunca, ama böyle 5-6 saat filan, ki bazen iş gereği kaptırınca iyice çok oluyor o,, oturduğum yer de rahat bişi değilse felaket uyuşuyo. Hissetmiyorum filan. Kötü bişi. Çok oturmamak lazım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 aslında yıllar evvel star haberde bi doktor haber bülteninne konuk olarak katılıp şey demişti: kaykılarak oturmak insan sağlığı için çok daha yararlı, kemik yapısı o şekilde çok daha rahat bir sıralamaya ve pozisyona giriyomuş.. bana sorarsan oturduun koltuk ya da sandalyeyi değiştir. ya da altına sünger gibi yumuşak bişey al, sırtına da yastık al ama ince ve yumuşak olsun. hiçbişeyin kalmaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ceko83 Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 resim cok iğrenc ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Golden Virginia Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 kıl dönmesi demeye girdim çoktan denilmiş. 2 ameliyat oldum tecrübeliyim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2009 yok abi eminim değil kıl dönmesi( 1 hafta sonra ameliyat oldum diye topic açıyomuşum dsfds) şu aralar yastık desteği yapıyorum iyi oldu gibi 16 aralık a gün aldım gidicem ortopediye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar