SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 lan, 704 mb dosya var elimde cd ye yazamıyorum büyük geliyo, film dosyası-kırmızı noktalı film değil, evet direk noktasız seni zeki çocuk seni-, ehm, nasıl yazıcam lan, 2. ye mi bölsem, altyazısı var bide uğraştırmasın, overwrite falan duydum, bişiler bişiler, of yardım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Cd'yi sil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Cd-Rom'u üfle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Format at. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 senin anana bacına deseler hoşuna gidermi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 800'lük cd vardı eskiden :) Edik: sadece ben ciddiye almışım adamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 sıkıştır koy sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 abi imbasınız ahahaha yok mu olm bi yolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 1000ml şişeye 1100ml su koyabilir misin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 SeaGle said: abi imbasınız ahahaha yok mu olm bi yolu diyorum bi ben ciddiye almışım diye ama adamda beni ciddiye almıyor bu sefer :) edik: Hatta bundan bahsediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 BarbarianClone said: SeaGle said: abi imbasınız ahahaha yok mu olm bi yolu diyorum bi ben ciddiye almışım diye ama adamda beni ciddiye almıyor bu sefer :) edik: Hatta bundan bahsediyorum. abi iyide adam 700lük cd ye nasıl sığdırırım diyor sen ne diyosun. aklıma geldi şimdi filmlerin başında yada sonunda olan boş reklamımsı yerleri kes at 4-5 mb küçült filmi koy sonra cd ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 başındaki reklamları kessin evet doğru diyosun ama bu saatte nerden bulucak film makasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 yok adam 704 mb'lık dosya var onu nasıl yazarım diyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Neiloth- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 chagy said: 1000ml şişeye 1100ml su koyabilir misin ya o yumurta şişeye nası girio peki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 kessem mi evet du bakiim neyle kesilir bunlar programı vardı neydi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 -Neiloth- said: chagy said: 1000ml şişeye 1100ml su koyabilir misin ya o yumurta şişeye nası girio peki yumurta mı şişeye girer, şişe mi yumurtaya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 SeaGle said: kessem mi evet du bakiim neyle kesilir bunlar programı vardı neydi lan armud piş ağzıma düş yok öyle. ara bul benim bildiğim bi sony vegas var sanırım. oda paralı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 oolm paralıdır parasızdır bulmak kolay da, kim indiricek sony vegası şimdi neyse dvd ye çekicem, yazık olucak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 overburn yontemiyle yaz. cd yazma işlemi bittikten sonra cd kapatma yapılır normalde. onu yaptırmassan yazdırırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yetemenk Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 SeaGle said: oolm paralıdır parasızdır bulmak kolay da, kim indiricek sony vegası şimdi neyse dvd ye çekicem, yazık olucak movie maker iş görmez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 yetemenk said: SeaGle said: oolm paralıdır parasızdır bulmak kolay da, kim indiricek sony vegası şimdi neyse dvd ye çekicem, yazık olucak movie maker iş görmez mi MM kesebiliyomuydu videoları emin değilim ben ondan bişey demedim ama bak onada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 şimdi kessem altyazı da sapıtıcak, dvd ye çekerim sallayın dayılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 filmin sonundan kes sende :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 cumshot ı mı keseyim abi ehrcik ehircik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar