Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ufak amfi önerisi

abvblizzard

Öne çıkan mesajlar

Selam.
Yurt odasına koymak için amfi alıcam bir tane 10 watt altı tercihimdir kulaklık girişi olması da şart.
Üzerinde efekt olmasına gerek yok od/dist yeterli.
Aklıma valbee ve micro cube var.
valbee all tube felan ama o speaker yetersiz kalıyor sanırım biraz amfiye. clean tonları tatmin eder mi bilmiyorum.
Micro cube un de adam gibi drive/od si yok.
550-600 ytl civari bütcem önerilere açığım.
Güç sizinle olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

ne bileyim malesef kızlar daha az ilgili. genelde sevgilileri gitar bakarken yanlarında durmaya geliyorlar.
ilgili olsalar daha iyi bence.

edit: yahu trolleyip duruyorum bari faydalı bilgi vereyim. cep amfileri seni doyurmayabilir, bende marshall'ın cep amfilerinden vardı. distortion kanalı yoktu, basitçe overdrive etmek için sesi açıyordun :) (zaten cızırtık ses de böyle çıkmamışmıdır ortaya efenim.)

bir arkadaşımda micro cube var, boyuna göre gayet iyi, ikinci elini falan bul tavsiye ederim.
Sosyal ağlarda paylaş

selam ben satıyorum
12 watt all-tube 12'' hoperlor Fender Champ 12 Pull-Push Boost mid. red knobs Hem yatak odası amfisi, hem de konserde monitör olmaya yeterli bir amfidir.
http://www.youtube.com/watch?v=jF1TzfNSvJM
Şiddetle tavsiye ediyorum. Yıllardır kullanırım ve çok teklif gelmişti satmadım ama artık gitar çalmaya vakit kalmadı iş güç (:

Fiyat senin limitinin çok az üstünde eğer düşünürsen konuşalım öm at
amfiyi araştır fln süper amfidir ;)
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

abvblizzard said:

drive i da açmaz bunun pek beni açıkcası.

abi 10 wattlık hangi amfinin drive'ı açar seni. bulursan göster ben alayım sana :o

senin 10 wattlık dediğin amfi marshall mg50 yi bastırıyor biliyor musun ?
Git alltube araştır bi
7watt ile albüm kaydeden ve konser veren ünlüleri öğren sonra foruma mesa boggie ısmarla

Ayrıca tavsiyem şudur ki
Line 6 nın güzel bir processorünü al ve 100 liraya ebayden güzel bir izolasyonu yüksek kulaklık al Krallar gibi takıl Xt öneririm Live almana gerek bile yok. Hem ses kartı olarak da kullanarak kayıt yapabilrsin İnanılmaz kullanışlı. X3 veya Xt 2.el 400 e bulabilirsin

Vox lar için de güzel diye duydum ama amfi-kabin simülasyonları ve ses kartı özellikleriyle ömür boyu iş görebilecek processorlerdir bunlar Parana kıy bence al
Sosyal ağlarda paylaş

yerinde olsam gt-8 i pod xt veya pod x3 ile takaslardım
niye diye soracak olursan:
roland Cosm ürünlerinin simülasyonları b.k gibi ve drive modellemeleri ciddi başarısız.
Eğer deneme imkanın var ise denemelisin pod x3 veya xt yi.Hem ses kartı diyorum hem de kulaklığı taktığında bir dünya diyorum kaçırma diyorum (:
bilgisayarında ortalama bir ses sistemi varsa hani 4+1 fln program kabiliyetine göre stüdyo kalitesinde seslerde hem çalarsın hem kaydedersin.
Küçük amfi alsan alltube hani önerilenlerden işte epiphone , champ. 600 fln yine sesi bi ortaya kadar açman gerekecek oda mantığı kalmıycak
transistörlü küçük amfi alacağına ağzınla çıkar sesleri daha iyi ztn
aman ya ben olsam xt fasülye alırdım çok kral valla
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...