Estel_Anorien Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Bahtı talihi de güzel olur inşallah. süper bir yaşam dileğiyle kendisine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 hayırlı olsun,saglıklı,mutlu yasasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MuDo Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Yavruya bakar mısınız yaa Allah'ım ne güzel varlıklar yaratıyorsun :) Allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olur inşallah. Çok tatlı gerçekten :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nalorifein Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Tebrikler analı babalı mutlu uzun bir ömür dilyiorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zegna Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 tebrıkler, uzun omurler dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 7, 2009 Tebrikler:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2009 tebrikler, sağlık ve mutluluk dilerim=) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 herkese çok teşekkürler bir ayını doldurdu mahom 1 cm boy attı 400 gr kilo aldı artık gözleri hep açık insanlara daha çok odaklanıyor birde biri konuştumu onu dikkatle dinliyor gözleriylle ağızı takip ediyor kısacası gelişimi normal =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Hayırlı olsun ilk ayınız, 40'ı çıkınca dışarı çıkmaya başlıyacaksınız herhalde. Bizim de bebişle 15. günümüz, TAM iki kat yaşlı bebişiniz Kuzey'den. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2009 şimdi baktım pek tatlı sizin ki de insan zor dayanıyor yanakları ısırmamak için bana kalsa 40 ında da dışarı çıkarasım yok malum havalar soğuyacak e birde grip salgını var ister istemez telaşlanıyorum Kuzey bebek de hoş gelmiş sefa getirmiş hayırlı olsun efem nasıl gidiyor bu arada durumlar zorlandığınız durumlar varmı :) büyük ihtimal bir baba olarak bol kahveli uykusuz geceler geçiriyorsundur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2009 Kuzey geceleri iyi uyuyo valla şimdilik, nazar değmesin. 11:30 gibi uyuyo 3'de kalkıyo sonra 3:30 da yatıp 6 gibi ÇOK AÇ uyanıyo. Bizim sadece akşam 21-22 arası bi sebepisiz huysuzluk dönemimiz var. Sizin nasıl gidiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zorba Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 21, 2009 Mama tarifleri de verirsiniz siz şimdi burdan.... :) Allah ömrünü uzun, bahtını açık etsin... Sağlıcakla inşallah... Az kaldı biz de takipteyiz bu arada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2009 sostizm said: Kuzey geceleri iyi uyuyo valla şimdilik, nazar değmesin. 11:30 gibi uyuyo 3'de kalkıyo sonra 3:30 da yatıp 6 gibi ÇOK AÇ uyanıyo. Bizim sadece akşam 21-22 arası bi sebepisiz huysuzluk dönemimiz var. Sizin nasıl gidiyor? benim oğlan doyumsuz her 15 dakika da bir emiyor iyide kilo alıyor bu arada uyuma süresi en fazla 3 saat olsun en azından bize tavsiye edilen süre bu hatta daha da ileri gidip her 2 saatte bir emzirilmesi çok daha iyiymiş bile dendi.tabi bilemiyorum doktorların yalancısıyım :) herhangi bir huysuzluk göstermiyor ancak dediğim gibi acıktığı an çok huysuzlanıyor şimdi seviyorum ediyorum ama bu oğlan böyle giderse ergenlikte nasıl başa çıkarım diye yer yer derin düşüncelere dalıyorum paticik köşelerinde babamı az daha dövüyordum bir vursam elimde kalacak ama babam diye saygı duyuyorum derse lan diye içimden geçmiyor değil ama şimdilik tatlı şimdilik güzel yavaş yavaş büyüsün istiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 bence gelecekte olabilecek şeyleri şimdiden düşünme. verebileceğin en iyisini verdikten sonra ilerde akıllı bi cocuk olacaktır hiç sorunsuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 öyle hayırsız oğlun olursa, izninle paticik olarak biz gelir döveriz flsfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KahnX Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 erkek çocuk leş ya. bırak konteynırların bi tanesine yeni ufuklara yelken aç kız düşürene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Göründüğünden zormuş... Anne ile uykusuzluk rekabetine girmemek lazımmış, bayılıyorsun. 25 günlük oldu bizim Kuzey'de. gece aksilikleri devam ediyor. 2-3 saat fiks huysuz. geri kalan zamanları melek gibi. Buna da razıyız artık. Atlas Mahir'i tanımadan çok sevdik, eşimin de size selamları var. Sevgiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2009 anam o ne bee eheh hayırlı olsun tebrik ederim Mahir Atlas ismi de çok güzelmiş soyadınız L ile başlamıyorsa tabi :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 herkese çok teşekkürler kuzucuk büyüyor da büyüyor geçen hafta 5.5 kilo 55 cm oldu gelişim iyi tatlılık yerinde :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Aha evlendirim bunu artık :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiaBLeSSe Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 OY OY OY Bu ne yakışıklılık böyle maşallah =o) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nationale Volksarmee Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2009 Türkiyeye cocuk parasimi geldi. müthis bir nufüs patlamasi var patide. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar