Rhox Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Merhaba arkadaşlar ben desktoptan laptopa yeni geçmiş birisiyim , LG p510 aldım 1 ay önce vatandan çok memnunum herşeyinden (bir tek 2 usb arada rahatsız ediyor o kadar) Laptop maşşallah herşeyi canavar gibi çalıştırıyor fakat çeşitli programlardan bakıp gördüğüm kadarıyla ekran kartı 100 dereceye kadar ( oyun oynuyorsam genelde 80-95 aralığında) çıkıyor cpuda 70 civarlarında dolanıyor eski bir desktopçu olarak bu değerler bana biraz fazla geldi, kafama takıldı sormak istedim teşşekkürler şimdiden :) Ekran kartı m130GT , işlemci intel core2duo t9550 overclock falan ellemedim hiç :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 e tabi desktop'a göre soğutma imkanın çok daha kısıtlı laptopu laptopların fanlı altlıkları var,birtane edinmeni öneririm. bios ve ekran kartı driverlarını update etmekten kaçınma ayrıca,yardımcı olabilir,ısınmayı engellemesede ısınmayla ilgili problemlerini azaltabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 bende şundanvar. Özellikle yazın baya işe yarıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 İşlemcinin adını google yazıyosun. İlk çıkan sonuca tıklıyosun: http://processorfinder.intel.com/details.aspx?sSpec=SLGE4 Orda thermal spesificationda ne yazıyor? 105C, seninki 105i geçmediğine göre sorun yok. Aynı şekilde ekran kartını da öğrenebilrsin. google'ı sevelim, sevdirelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar