axedice Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Bişeyi yeni farkettim, aynı acc de değil aynı server daki tüm charların aynı factiondan olmaları gerekiyormuş. Yani aynı anda horde ve allience karakterleriniz olabilecek ama farklı serverlarda olacaklar.(eğer bunu bitek ben yeni farkettiysem bu msg silinsin lütfen:-p) Bide bliz forumlarında bi eleman carebearlar ve pvp ciler için serverların farklı olacağını, pvpnin fvf(faction versus faction) bu serverlarda roxxor olacağını yazmış. Hani içime su serpti demiyimde carebearlar ve pvpciler için ayrı server yapıları olacağını bilmek güzel.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 daha kesin degil o ama buyuk ihtimalle roleplay ve pvp bazli server acacaklar 1-2 tane. pvp serverlarinda horde isen alliance topraklarina girip direk kapisabilsen cok hos olur, ki buyuk ihtimalle oyle yaparlar.[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Girip paso yaratık kesmekten ne zevk alıolar anlamıyorum. Aynısını single player oyunlarda daha keyfili bi şekilde yapabilmek varken online yaratık kesmenin bi mantığı var mı gerçek adamlarla savaşamadıktan sonra?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SolidSnake Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 wow da pvp war[signature][hline]BattleNet : MaGe_SoLid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 said: AssassiN, 22 Mayıs 2004 06:45 tarihinde demiş ki: daha kesin degil o ama buyuk ihtimalle roleplay ve pvp bazli server acacaklar 1-2 tane. pvp serverlarinda horde isen alliance topraklarina girip direk kapisabilsen cok hos olur, ki buyuk ihtimalle oyle yaparlar. Ahaha oraya girersin sonra direk eziş... =)[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 2SolidSnake: Şu anda alışılmış anlamıyla PvP yok. Kararlaştırılmamış konular arasında yer alıyor. Muhtemelen faction vs faction olacak ama guildler arası savaşlar vs daha belli değil. Sadece ladder sistemi arenalar mevcut guild savaşları için.[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 ya ayrı ayrı serverlarda değil de tek serverda hepsini dengeleseler olmuyor mu 2sini birden yapamicak mıyız aynı karakterle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 22, 2004 daha oyunun çıkmasına 5 aydan fazla var, anca son 1-2 ay içinde betalar bitince kesin bişi söylerler pvp için. (diye düşünüyorum ben yani :))[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 said: Raid3r, 22 Mayıs 2004 21:58 tarihinde demiş ki: ya ayrı ayrı serverlarda değil de tek serverda hepsini dengeleseler olmuyor mu 2sini birden yapamicak mıyız aynı karakterle yok canim olurmu ayirmicaklar zaten buyuk ihtimalle 3 tur server koyarlar biri normal, faction vs faction + arenalar olacak. istedigin gibide rp'ini yaparsin (bu standart, pvp ve rp serveri olmasada bu olacak) sonracima pvp ve rp koyabilirler ek olarak, onlarda ozellikle pvp icin oynamak yada rp yapmak icin oynayanlar icin. pvp serverinda pvp her an serbest gibi gibi..[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 www.blizzard.com/WoW/images/wallpaper/undead/undead-1024x.jpg undead' ın giriş videosundan bir wallpaper, e3 te gösterilen videolardan birinden gene, bide giriş videoların tamamını bi verseler.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 0ha deli..[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Gamespottaki paralı üyelere verilen videolarda uyarı var mı siz bu videoları dağıtırsanız biz de sizi dağıtırız diye?[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 23, 2004 hmm yok öle bişi, ben izleyip siliyorum zaten :)[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2004 Ya ben silemiyorum videoları, benle bi temasa geçsen de halletsek :-)[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nmes Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 A:tıklaaaaaaaa B:mööööööööööö[signature][hline]-Muhteşem abi. -Efenim ewladım. -Ya abı ben ne dıyeceydım? Küüüüüüüttttttttttt!?!!!!!!!! A=Ne yani espiri mi bu? B=Hayır imza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 lütfen taurenlere laf atma onlar kadar onur ve cesaretli bir ırk yok! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nmes Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2004 A:Adam haklı. B:PLZ Şahsi fikirlere saygı. A:Bakıyorum konuşmayı öğrenmişsin.[signature][hline]-Muhteşem abi. -Efenim ewladım. -Ya abı ben ne dıyeceydım? Küüüüüüüttttttttttt!?!!!!!!!! A=Ne yani espiri mi bu? B=Hayır imza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 modami oldu sizofrenlik[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Baydım..Wow verse bana birisi de oynasak[signature][hline]RagNorak<=>Shindei_TR==>> LvL 47/35 Swordman Lag Sux Turk Telecom Rox T.T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2004 Valla karizmatik bakıo, yüz ifadesi dünyaya gelmişim ne güzel gidiyoruz derken diğer ırkların pisliklerini öğrenip onlara karşı savaşmak için silahlanmış bir yaratığı anlatıyor..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2004 way be .. hiç o açıdan bakmamıştım. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 en sonunda biraz düzgün bir update oldu bu sabah : gnomeların binekleri belli oldu, ismi Mechanostrider, kısaca robot tavuk diyelim :D hala gülüyorum ehuehu. --- ayrıca bazı sorulara yanıt verdi katricia yeni q/a bölümünde: tıkla --- Ayrıca yeni official gameplay video var 5.5 dk lık: direk dl burdan inmiyorsa wow/movies bölümünde 3-5 serverı daha var, onları deneyin.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2004 haha süper ya! gnome olmak farz oldu :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 realms serverlar hakkında bilgi verildi, buna göre hem normal hem pvp serverı olacak, pvp serverı aynı zamanda test serverı gibi bişi olcak. pvp sistemide biraz ortaya çıkmış oldu bölece.[signature][hline]FR - Wow - MM - G.Spot - SmS let the echoes of doom resound across this wretched world that all who live hear them and despair Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2004 o npc'ye saldırma olayı garip geldi.. ama belki de güzel olur belli olmaz.[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar