McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 1, 2004 Üniversite sınavı geçtikten sonra, ama 2005'inki :-P[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 yaz sonu gelir buyuk ihtimalle[signature][hline]says the rhino... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2004 Yaz sonu gelse mukemmel olurdu da ben yil sonuna gelir diyorum[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilth Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 peki avrupa betasi ne zaman gelicek yaf? yoska avrupada beta filanmi olmicakmi?[signature][hline]Daoc: LvL 50 Scout ''Gilth'' God gave men both a penis and a brain, but unfortunately not enough blood supply to run both at the same time... [Bu mesaj Gilth tarafından 03 Mayıs 2004 13:50 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Bakalım olur sanırım dicem ama olmayabılırde ama saten isteyen oynuyor wowbeta belkı olmaz ben suan awrupada 2 kısı de key oldugunu bılıorum blizz tarafından yollanmıs birisi durandal sanırım dierini unuttum onlardA tft de ılk 10 ıcındemı ne yer almıslar ondan belki yalandır ama sanmam blizz yapar bole kıyaklar :P[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2004 kesin Avrupa betası olacak, hatta phase 3 ile kayıtlara başlayıp phase 4 ile Avrupa betayı da başlatırlar diye düşünüyorum. Tabi sadece düşünüyorum..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 oyunun belkide en enteresan özelliklerinden biri olan instant dungeons hakkında bilgi eklendi: www.worldofwarcraft.com/info/basics/instancing.shtml kısaca:oyunda belli zindanlar var, kendi gurubunuzla girdiğiniz zaman o zindan sadece size özel oluyor, aynı zindana başka birileri girerse onlarında kendi kopyası oluyor böylece aynı zindanda ama farklı boyutlardaymış gibi oyun oynanabiliyor. diğer gruplarla asla karşılaşmıyorsunuz, ordalar ama orda değiller aslında :) bu sayede l2 de yaşanan burda biz takılıoz gidin siz başka yere gibi saçma şeyler yaşanmayacak, ayrıca o zindanların içindeki questleri de rahatça çözebileceksiniz. personal dungeon yani. -Ayrıca beta 2 ye geçerken eklenen yeni olaylardan biri de açıklandı; bundan sora haritada daha önce gitmediğiniz bir bölgeyi keşfettiğiniz zaman xp kazanacaksınız.[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2004 said: Norak, 04 Mayıs 2004 12:48 tarihinde demiş ki: -Ayrıca beta 2 ye geçerken eklenen yeni olaylardan biri de açıklandı; bundan sora haritada daha önce gitmediğiniz bir bölgeyi keşfettiğiniz zaman xp kazanacaksınız. Tek kelimeyle mükemmel!![signature][hline] She's smiling like heaven is down on earth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 5, 2004 Yeni pushta oyuna mail sistemi ekleneceği açıklandı. Yeni sistemde istediğiniz kişilere posta yollayabileceksiniz. Bu postaların içine istediğiniz eşyaları da koyabileceksiniz. Yolladığınız postayı kişinin belirli bir ücret karşılığında almasını da seçebileceksiniz. Böylece trade kanalından anlaştığınız adamlarla şurda buluşalım verim sana derdiniz kalmicak. Genelde innlerin önünde olacakmış ve aynen banka sistemi gibi çalışacakmış. Yani posta kutusuna kim tıklarsa onun posta kutusu açılacakmış. Hadi hayırlısı.. said: The development team is actually in the process of creating World of Warcraft’s mail system. Our mail system will be a little more robust than just sending in-game “emails” to friends. When completed, it will give players the ability to send packages to friends and will even be used as a sales tool; giving players the ability to send items C.O.D. (Cash on Delivery). A mailbox will be located outside of any Inn and can be universally used by all, much like a bank teller. You click and get your mail; I click and get my mail. Yeni ses efektleri eklenicekmiş oyuna ve bunun sayesinde kulağımız da gözümüz gibi bayram edecekmiş. Ayrıca ses komutlarına yeni eklemeler de yapılacakmış. said: We will be adding all new environmental sounds to World of Warcraft in our next push. The next push will feature wav files that will replace the current midi files. This will allow the zones to come to life, and should correct most problems, such as piano notes playing repetitively or having distortion problems associated with Direct Music Producer. Once this change goes into effect, you will hear environmental sounds in all outdoor zones along with most cities. (All cities will eventually have this added as well.) Be sure to keep your sound on once the next patch is launched! [signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ===> komple değişen talent sistemi hakkında update ===> ve bu haftaki q/a [signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS [Bu mesaj Norak tarafından 08 Mayıs 2004 12:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 www.mmorpg.com 'da oyunun 30 ağustosta çıkacağı yazıyor. bence normal bir tarih. belki biraz daha geç olabilir gerçi[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 doğru olabilir, çünkü ben preorder yapılan sitenin birinde, yaklaşık tarihi mayıs sonu diye okumuştum. ama yine de ben yılbaşından erken beklemiyorum. keşke gelse..[signature][hline]Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" [Bu mesaj Mirage tarafından 08 Mayıs 2004 14:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 agustosta cıksın kafamı keserım :) kesin eylul sonrası..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 ağustos sonunda çıkmasının nesi var ki. tam 5 aylık bir beta test demek bu...[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Tecrubeme dayanarak soyluyorum bunu...blizzardın standart ayaklarıdır bunlar ınanmayın zaten gıdın offıcial formuna bakın herkes aglıyo cıkartın dıye kesın tarıh veremıyorlar bıle..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 iide blizz her zaman yazın cıkarıor temmuz agustos gıbı :P[signature][hline]battle.NET TFT ¹.aka battle.NET TFT ².aka battle.NET TFT ¹.aka ==>>Active Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Iddıaya acıgım...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 5 aylık beta test bişi değil ki, mesela sadece swg nin beta testleri 8 aydan fazla sürdü. benim bildiğim beta testlerini 4-5 ay gibi bir sürede bitirebilen mmorpg oyun yok zaten. en az 4 beta ve 1 open yapılır standart olarak, nerden baksan 7-8 aydan fazla sürüyor genelde mmo betaları. birde burda blizzard söz konusu ise verilen (ki official değil, bilzz. tarih vermez öyle kolay zaten) herhangi bir tarihe +3 ay kafadan eklenir. daha birçok şeyin üstünde çalışıyorlar forumlarında sürekli söyleniyor zaten, oyun içi birçok şey bile tam belli değil şu an. değişiyor sürekli.[signature][hline][i]FR - Wow - MM - SmS [Bu mesaj Norak tarafından 08 Mayıs 2004 17:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Ayrıca boşverin çıkış tarihini falan çıktığı zaman çıkacak işte , bekleyin 3-4 ay daha:p onun yerine alın yeni bi video, betadan çekilmiş. video çekmek yasak betadan ama ign ye izin vermişler galiba :) tık hatta yanına 3-4 tanede yeni ss koyayım :) 1-2-3-4-thrall-6-7- [Bu mesaj Norak tarafından 08 Mayıs 2004 18:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 1) kesin tarih zaten veremezler 2) 5 ay yeterli bir zamandır beta test için... 3) en geç ekim başı-ortası derim ben ki asıl tahminim ağusos ortası-eylül başıdır[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 E bab biz ne diyoruz benim yazıyı oku bı daha camur atmadan once !!! alla alla yaa..[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 mauhah kim kime çamur atıyo. kendi kendine gelin güvey mi oluyon ?[signature][hline]Its not a lie, if you believe it - George Costanza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 taqıl b4b gr4ls1N...[signature][hline]Magic.Yes,I know you think you know what it is,and how it works.You don't.You are an ignored fool,just like all the others. Khelben 'Blackstaff' Arunsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2004 Çıkar çıkar, elbet çıkar. Ne kadar uzun sürerse çıkması o kadar üzerinde uğraşılmış süslenmiş püslenmiş güzelleşmiş bir oyun demektir. Bu da vereceğiniz paranın karşılığı demektir..[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McsPeyn Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 9, 2004 Ekran görüntülerini gezerken farkettim: Push 2'de eskiden olduğu gibi cesetler olduğu yerde yıllarca kalmıyor. Bir süre sonra sadece kemikler kalıyor: http://www.worldofwar.net/screenshots/index.php?type=&id=225 Ben beğendim :-P[signature][hline]Unique|MF (eski) >> CS ---- Wololo (yeni) >> CS ---- Padaone >> Sanane (JK2) Celeis >> Elan Realms (UO) ---- Celeis Sirion >> Dark Venue (UO) Webmaster >> www.FAOTO.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar