suvras Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 arabayı sattım, karıyı boşadım, okulu da bırakacağım muhtemelen yeni bi bölüme başlayacağım. aileme de yardım nafakası davası açacağım. tıp bırakılıp mühendisliğe gidilir mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forçen Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 insan sevdiği işi yapmalı. aile ile davalık olmaksa olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ee napim beş kuruş parasız 4 sene nası okucam. yasal hakkım bu son çare bu raddeye gelmese açmam ztn. daha önceki topicimi bilenler bilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 diğer topiğini bilmiyorum ama burdan okuduğum kadarıyla iyi bok yemişssin demek geldi içimden . umarım çok düşük ihtimal dahili şeyler cereyan etmiştir .ayrıca tıptan mühendisliğe falan geçilmez abi . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bi staj dahi uzatsam mezun olamıyorum artık zaten zor mezun olurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 tıptan mühendisliğe geçmiş 2 tane arkadaşım var. sana kalmış ailene iyice yük olmak istiyosan yap tabi. ya da bi yerlerini sıkıp okulunu bitir. tıp ile kazanacağın itibar+para yı mühendislikle kazanman epey zor. saygılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Bence önce tıbbı bitirmeyi denemen de yarar var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 yas kac bilae Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 bitir abi ya. tıp gibisi var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 3 sene uzadı okul. mühendisliğe girip okumak tam olarak aynı hesaba geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 abi eğer gerçekten mühandislikte mutlu olacaksan git o zaman ama sadece orada daha mutlu olacağına inanıyorsan o zaman dur yerinde :) Bitmez diye bişey yok üniversitede ben 0.82'den toplayıp düzeltebildiysem, ki ben ders çalışmaktan yada okula gitmekten uzak bir adam olarak, eminim ki sende toplarsın. Ama şöle bir gerçeklik var en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 boşanıp iyi etmişsin de tıp a devam et derim. mühendis olarak diyorum bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 evet bizim sly-one diye bi arkadaş var onun gibi olucana git tıp oku. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 gercekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 gerçi o da babası gibi doktor olacağına mühendis olayım demiş sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Ne kadar müh okuyan insan tanıyorsam hepsinin mutabık kaldığı tek bir şey duydum. "Bir daha dünya'ya gelirsem müh. okuyanı .. " Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Manve_13 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 "ismail PK" said: Ne kadar müh okuyan insan tanıyorsam hepsinin mutabık kaldığı tek bir şey duydum. "Bir daha dünya'ya gelirsem müh. okuyanı .. " Bir daha dünya'ya gelirsem müh. okuyanı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ondan sonrada doktorlara küfredip durursunuz para almadan bakmıyor diye zorla doktor olan adamın sikinde mi ölen ölüyo zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 isteyerek doktor olan adamın elinde olan bişeyde yok ölen yine ölüyor. Doktorlara sövüyoruz doğrudur ama gitmeden de yapamıyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Sen o kadar puan'ı al sonra zorla tıp okuyorum de ? Tercih yaparken öss mafyasının kurbanı mı oldun bıçak mı dayadılar anlamam ki ? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suvras Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 evet tercihlerimi babam değiştirdi ve sürekli baskı yaptı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Eh be birader onu da anlamam ki okulu sanki kendileri okuyacak. Diyecek bir şey yok benden bu kadar hakkında hayırlısı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Longshanks Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ben de mesela puan sıralamasına göre yazdım tıptır mühendisliktir. yani herkes bayıldığı bölümde okumuyo ama en azından bitirmeye çalışıyoruz. gerçi benim 5. senem oldu dsfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Famy Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 donem kacsın ve hangi fakulte??? sevmiosan diyebilecek bir şey..hiç bir iş sevilmeden yapılmamalı bence hele insanlar hele o insanların sağlıkları işin içindeyse.. ama tıpı bitirip hastalar umrumda değil uğrasmak istemem dersin kaçış yolun var lab. yaz..biyokimya dır mikroptur...maaşları da fena değil ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar