Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arabayı sattım, karıyı boşadım, okulu da bırakacağım muhtemelen yeni bi bölüme başlayacağım. aileme de yardım nafakası davası açacağım. tıp bırakılıp mühendisliğe gidilir mi ?
Mesaj tarihi:
diğer topiğini bilmiyorum ama burdan okuduğum kadarıyla iyi bok yemişssin demek geldi içimden . umarım çok düşük ihtimal dahili şeyler cereyan etmiştir .ayrıca tıptan mühendisliğe falan geçilmez abi .
Mesaj tarihi:
tıptan mühendisliğe geçmiş 2 tane arkadaşım var. sana kalmış ailene iyice yük olmak istiyosan yap tabi. ya da bi yerlerini sıkıp okulunu bitir. tıp ile kazanacağın itibar+para yı mühendislikle kazanman epey zor. saygılar.
Mesaj tarihi:
abi eğer gerçekten mühandislikte mutlu olacaksan git o zaman ama sadece orada daha mutlu olacağına inanıyorsan o zaman dur yerinde :) Bitmez diye bişey yok üniversitede ben 0.82'den toplayıp düzeltebildiysem, ki ben ders çalışmaktan yada okula gitmekten uzak bir adam olarak, eminim ki sende toplarsın. Ama şöle bir gerçeklik var en kötü karar bile kararsızlıktan iyidir.
Mesaj tarihi:
"ismail PK" said:

Ne kadar müh okuyan insan tanıyorsam hepsinin mutabık kaldığı tek bir şey duydum. "Bir daha dünya'ya gelirsem müh. okuyanı .. "

Bir daha dünya'ya gelirsem müh. okuyanı ..
Mesaj tarihi:
donem kacsın ve hangi fakulte???
sevmiosan diyebilecek bir şey..hiç bir iş sevilmeden yapılmamalı bence hele insanlar hele o insanların sağlıkları işin içindeyse..
ama tıpı bitirip hastalar umrumda değil uğrasmak istemem dersin kaçış yolun var lab. yaz..biyokimya dır mikroptur...maaşları da fena değil ???
  • Yeni Oluştur...