HackerMan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Okuyan mı? Okumayan mı? Adam Olur ? Yoksa Çok Gezenmi, Çok Şey görenmi yaşayanmı ? Bena Küçükken sordular olum sen büyüyünce ne olcaksın diye ben ise onlara önce adam olucam sonra bakarız ! demiştim ![signature][hline]www.sudenet.8m.net
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Haxor adam olur.[signature][hline]Feeling fucked up : Being in love.
EarS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 helal olsun iyi demişsin[signature][hline]-Oh my God,I found a penny. -You bastard. Cicio Bor-Eclipse
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 ehem! www.sudenet.8m.net güzel template miş :] Bence çok gezen adam olur...[signature][hline] BlaCk_DmC, 08 Haziran 2004 22:34 tarihinde demiş ki: Adam Bılgısayarda Multıpıleyır Pılav yapacam Dıyo La... PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
zamo Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Kim adam olur bilmem ama çok post kasan adam olmaz biliyorum.[signature][hline]!!! No PaNiC AfTeR PAnDiC !!!
nameless Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 ben sana adam olamassın demedim 'edım' olamassın dedim
Natural Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 bana edilen klasik tavsiyelerde şöyledi. -ben büyüğünce ne olıyım? olm en başta adam ol -tamada meslek olarak? -adam ol adaaam aslında bu adam kelimesinden kastınıza bağlı bişey.adam olarak kastedilen standartlara başlı bişey:)[signature][hline]Bu sayfadaki içerik, benim kişisel görüşlerimi belirtmektedir. paticik.com burada yazılı olanlar hakkında hiçbir yasal sorumluluk kabul etmemektedir. [Bu mesaj Natural_Jedi tarafından 01 Temmuz 2004 21:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Aurora Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 kadın olsak? yani adam olmak şart mı? ahaha dönüşüm muhteşem oldu gibi :P[signature][hline]Light in the shadows has words to say
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Walla çök görenden bi şey olmaz (:)) kendimi tutamadım afedersiniz şimdi gidip sizin yerinize kusarım ben kızmaya gerek yok canım... :)
Dojorel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 `anket sevmiyoruz`[signature][hline]nom de dieu de putain de bordel de merde de saloperie de connard d'enculé de ta mère.
Coldwind Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 sözlükte değiliz.[signature][hline]Çirkin kadın yoktur, az vodka vardır. Azmodai, 09 Haziran 2004 20:21 tarihinde demiş ki: yalakalik yapmak isteyenler ozelime pls
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 ahahah kaosa bak ya geyik.. "baba sen kaç yıl önce bana 'adam olamassın' demiştin, ama bak ben adam oldum" "oğlum, ben sana adam olamassın demedim, 'admin' olamassın dedim"[signature][hline]pc and comic geek [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Temmuz 2004 01:50 tarihinde değiştirilmiştir]
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Doğru zamanda okuyup, doğru zamanda gezen adam olur. Ama yurdum obsesif bireyleri bu soruya illahaki 1 yada 0 cevabı aralar. Yine yurdum obsesif öğretmenleri birde mülakat falan yaparki, yetişen yavrucaklar aptallaşsın iyice.[signature][hline]God created the earth in six days, on the seventh he rendered. @ui ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i | DevianArt | Eve-Online | K.O.C.
OutTrader Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 said: HackerMan, 01 Temmuz 2004 14:47 tarihinde demiş ki: Okuyan mı? Okumayan mı? Adam Olur ? Yoksa Çok Gezenmi, Çok Şey görenmi yaşayanmı ? Bena Küçükken sordular olum sen büyüyünce ne olcaksın diye ben ise onlara önce adam olucam sonra bakarız ! demiştim ! ya ! ve ? kullanmayı öğrenmeden adam olunmuyor bu dunyada bunu bil! sabır sabır ya sabır[signature][hline]Nobody asked me so here's my advice to a young man or woman who's living this life in a world gone to Hell where nobody's safe Do not go quietly unto your grave
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 "çok gezen mi bilir yoksa çok okuyan mı" idi o söz. Adam olmak farklıdır, Bilmek farklıdır. Bilmek için (Qui'nin dediği gibi) hem okumak, hem gezmek, hem de hayatı yaşamak lazım. Biri çıkıp da "bak elini ocağa değdirirsen elin yanar" derse bir kulağından girer diğerinden çıkar. Ancak bunu sen tecrübe ettiğinde, sana söylenen sözler kafanda bir anda cuk diye oturur. Gezmek görmek, deneyimdir, ama okumadan da bu deneyimlerini oturtacak bir zemin bulman mümkün değildir. Mesela önce peri bacalarının oluşma prensibini öğrenmen lazım. Sonra peri bacalarına gidip bildiklerin yönünden bakarak incelersen, peri bacalarını "bilmiş" olursun.[signature][hline]pc and comic geek
elma Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 cok calısmam lazım anne cok, bugün öretmen gene beni secti.[signature][hline]all fired up
Halfmumi Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 belkide elin yanması aslında gerçek olmayan bir şey...önceki kişinin "Ocağa deyince elin yanacak" demesiyle,Ocağa değince elinin yandığını anlıyorsun... -You have to let it all go neo, fear,doubt and disbelieve...Free your mind... İmpossible is nothing...[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [29.04.2002-29.04.2004]
Rahan Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 hepsi çok bilir, sidik yarışına sokmaya gerek yok şimdi adamları. bu arada adam olmak nası oluyo? bi tanımlasanıza :P[signature][hline]KEDIDIR KEDI !
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 yoksa adminsin :-P (yukardaki dialogdan aklıma geldi, no offense) [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 02 Temmuz 2004 02:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Öne çıkan mesajlar