Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Osso said: bu işine yarar belki özcancığım http://urun.gittigidiyor.com/JAPON-ITHAL-BONSAI-YOSUN-TOHUMU_W0QQidZZ20435607 aldım lan aha. denemekten zarar gelmez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Ehah hayırlı olsun. güzel bişi çıkarsa yaz plx bende alıcam bak. çok güzel şeyler geldi aklıma dekoratif olarak :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 valla hacı şu an bursadayım, gemlike döndüğümde aslında ki hafta sonu oluyor bu, bulmaya çalışırım hala lazım olursa, tabi tabaka şeklinde bulabileceğimi zannetmiyorum parçalar halinde olur, yani o gittigidiyor şeysi gibin olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bence uyuşturucu etkisi falan var bu meretin yoksa m2 ye 50 tl verilmez. düz mantığın dibine vurmuşum asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bizim komşu ormanda olucaktı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
veyr10 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Ben de baya bir "kara yosunu" var istersen uygun bir fiyata verebilirim. [img]http://www.elements4health.com/images/stories/conditions/marijuana.jpg/img] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 fistan, senin arazide sazlık bitiyor mu onu söyle. yeni dosya var elimde. çatı kaplama, lamine parke, sunta gibi ticari değeri yüksek malzemeler için hammadde yetiştirecek arazi arayışı içindeyim. bodur elma da olur bak haha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 fabrikasyona gececeksen hammadde icin 20dönümden aşşası kurtarmaz.öyle arazi olsa bende ekerim bişiler eheh. gerçi var da kurak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 arazi zenginiyiz havası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 arazi değil tarla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 of köylü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 buldum karayosunu suyun aktığı taş aralarında baya çıkıyor okulda istiyon mu hala ama topluyamam hepsini bi deney tüpü kadar doldururum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pekaziz Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2009 Yazın söyleseydin bol bol getirebilirdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2009 USHAUSHAUHS adam para verdi yosun satın aldı uashauhs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar