sostizm Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Günlerdir ZOMBİ gibi dolaşıyordum. BUgün nihayet doktorumuz sezaryen tarihini açıkladı. Cumartesi sabahı Bir oğlum olacak. İsmi KUZEY. Çok heyecanlıyım çooook. Her detayı düşünmeye çalışıyorum ama her gün atladığım bişeyler buluyorum. 9 kitap okudum, gerçi biri gebelikle ilgili ama diğer 8'i bebek/çocuk bakımı ile ilgili. Sakalımla saçımla EMZİRME kursuna gittim, yetmedi Hemşirelik Yüksekokulunda Yeni Doğan Bakım kursu aldım. Gene de ellerim titriyo düşününce. Napçam şimdi ben diyorum. Hakikaten, napçam şimdi ben? Bebek arabası seçmek ne zorbişeymiş bilen var mı? AYLARCA araştırdım. Kadın forumlarına fake üye olup, "çantası su çamur alıyor mu canıım" gibi mesajlar bile yazdım. Kendi arabamı alırken bu kadar düşünmemiştim, gidip bi dizel clio alıp koymuştum aşağı, bu öyle değil. Arabayı alalı 3 ay oldu hala yolda gördüğüm HER bebek arabasına bakıyorum. 200 metreden marka/model söylüyorum. Tanıyamazsam gidip bakıyorum - kaç kere karşıdan karşıya geçtim arabaya bakayım diye. Bu sadece araba. Süt pompası ile ilgili bile makale yazarım desem? Şimdi kaldı 3 gün gibi bir süre. Bi blog hazırlasam mı da diyorum - ilk günden başlayan, hatta ultrasound görüntüleri ile başlayan. Çook uzun yıllardır patideyim. Kişisel bölümüne pek az şey yazmışımdır. Şimdi İSTEDİM bunu yazmayı. ve yazdım işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 OOO TEBRİKLER! :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 neden sezaryan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 abi tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 tebrikler. analı, babalı ve saglıklı büyür umarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Tbrkler. Allah analı babalı büyütsün.Sağlıklı ve başarılı biri olsun inş =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
social butterfly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 niye herşeyi sen yapıosun anne nerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Ehehe o heyecan kadar güzel bişey var mı yaw? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 anne hamile onun derdi ona yetiyodur kanimca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 cocuk terazi olucak sanslisin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Tebrikler Analı babalı ve sağlıklı büyümesi dileğiyle. Heyecanın belli oluyor, imrendim valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 "midye dolma" said: neden sezaryan? IVF bebek olduğu için mecburen böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ayrıca ilk fırsatta Kuzey'in fotosunu bekliyoruz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Anelor said: cocuk terazi olucak sanslisin Bunu söyleyen çok kişi oldu, umarım haklısınızdır. Yükseleni de Akrep olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Çok teşekkürler arkadaşlar bu güzel dilekler ve temenniler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Allah analı babalı büyütsün şimdiden gz:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 allah analı babalı büyütsün (:D ve ayrıca tebrik ediyorum bu kadar bilinçli bir şekilde doğuma hazırlandığın için.. eşin çok şanslı 8-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 sostizm said: "midye dolma" said: neden sezaryan? IVF bebek olduğu için mecburen böyle. sadece 1 tane bebeğiniz olacağı için şanslısınız o zaman, tüp bebek yapanlar 2şer 3er doğuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ben&Jerry's Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 hangi arabayi aldin solede lazim olur belki birilerine :) tebrikler allah anali babali buyutsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Tebrikler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Tebrikler. Analı babalı uzun uzun mutlu mutlu yaşasın inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 tebrikler. hazır mıyız:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
naraso Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 allah analı babalı büyütsün:). bu arada isim niye kuzey merak ettim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sostizm Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Ben kaptan'ım :) Daha sebep ve hikayesi var ama anlatmayayım şimdi uzun uzun. :D Daha üç aylıkken ismi belliydi yani, o kadar söyleyeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar