Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

3 Ekim'de baba oluyorum.

sostizm

Öne çıkan mesajlar

Günlerdir ZOMBİ gibi dolaşıyordum. BUgün nihayet doktorumuz sezaryen tarihini açıkladı. Cumartesi sabahı Bir oğlum olacak. İsmi KUZEY. Çok heyecanlıyım çooook.

Her detayı düşünmeye çalışıyorum ama her gün atladığım bişeyler buluyorum. 9 kitap okudum, gerçi biri gebelikle ilgili ama diğer 8'i bebek/çocuk bakımı ile ilgili. Sakalımla saçımla EMZİRME kursuna gittim, yetmedi Hemşirelik Yüksekokulunda Yeni Doğan Bakım kursu aldım. Gene de ellerim titriyo düşününce. Napçam şimdi ben diyorum. Hakikaten, napçam şimdi ben?

Bebek arabası seçmek ne zorbişeymiş bilen var mı? AYLARCA araştırdım. Kadın forumlarına fake üye olup, "çantası su çamur alıyor mu canıım" gibi mesajlar bile yazdım. Kendi arabamı alırken bu kadar düşünmemiştim, gidip bi dizel clio alıp koymuştum aşağı, bu öyle değil. Arabayı alalı 3 ay oldu hala yolda gördüğüm HER bebek arabasına bakıyorum. 200 metreden marka/model söylüyorum. Tanıyamazsam gidip bakıyorum - kaç kere karşıdan karşıya geçtim arabaya bakayım diye. Bu sadece araba. Süt pompası ile ilgili bile makale yazarım desem?

Şimdi kaldı 3 gün gibi bir süre.

Bi blog hazırlasam mı da diyorum - ilk günden başlayan, hatta ultrasound görüntüleri ile başlayan.

Çook uzun yıllardır patideyim. Kişisel bölümüne pek az şey yazmışımdır. Şimdi İSTEDİM bunu yazmayı.

ve yazdım işte.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...