Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Notebookla beraber gelen Roxio ile DVD yakmaya çalıştım ama hata verdi. Nero yükledim onla denedim, gene hata verdi. Burn process failed diyor. Ayrıca Power calibration error diyor. Sona kadar gelip tamamlamıyor işlemi. Neden yapar ki bunu? Bir de ilginç bir şey gözlemledim. Ankara'da 4x ile yazıyorken 5 dakikadan kısa sürüyordu DVD yazma süresi, Laptop'ta ise 8x ile yazmama rağmen 15 dakika kadar sürüyor. Alakalı mıdır, bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 adavere girmis olabilir bence format at Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Değişik markalar denedinmi? Dvd seçiyor olabilir writer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Yazdiklarini aygit bile kabul etmiyor bonec. Ne yaziyorsan artik ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Kontrol panel'de, administrative tools'ta, services altında IMAPI ayarını disable edin diyor ama Vista'da yok sanırım bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar