Defensive Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Sonuna kadar izlerseniz, sonunda yakın çekim var.Ayaklara ve ellere dikkat, sondada agzına yakın çekim yapabildik. Karanlık biraz video, nasıl ayarlanır bilmem.İmla hatalarına takılmayın. Herneyse; Mutfakdan ses geldi koştuk hep beraber, haydar masaya tutunmuş öyle önü boş duruyor. Masada birçok şey vardı anlamaya çalıştık ne istiyor diye, bir baktım gıdısında pudıng var.(ahah çok komıktı) Pudıng kasesine baktık delik var olayı çözdük. Masanın ortasına zıplayıp kaseyı cekmeye calısmıs. Sonra verdik, kaydetmeye başladık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 eheheh nasıl çekti ki ilgisini eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ahah.. yerim vallahi. hale bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 yerim derken ? kızartma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 tavşan eti fenaymış ya öyle duydum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 çok güzel be bizim de bi tavşan varmış, bigün bu çıkmış gezinirken balkonda, üstüne tavanda asılı duran ceviz çuvalı düşmüş kopup beli kırılmış veteriner falan iyileşmez demiş bizimkiler de kesmiş yemişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dead fairy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 SeaGle said: çok güzel be bizim de bi tavşan varmış, bigün bu çıkmış gezinirken balkonda, üstüne tavanda asılı duran ceviz çuvalı düşmüş kopup beli kırılmış veteriner falan iyileşmez demiş bizimkiler de kesmiş yemişler nasıl kıymışlar ya hayvana? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 abi zaten hayvan acılar içindeymiş, shortcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 SeaGle said: çok güzel be bizim de bi tavşan varmış, bigün bu çıkmış gezinirken balkonda, üstüne tavanda asılı duran ceviz çuvalı düşmüş kopup beli kırılmış veteriner falan iyileşmez demiş bizimkiler de kesmiş yemişler AHAHA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 üstüne tavanda asılı ceviz çuvalı düşen bi tavşan hayal ettim de. ZUA. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 poçünk diye kırılmış beli sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 diyorum ya bizim arkadaş büyüttü besledi sonra durduk yere kesip yedi hayvanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dead fairy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ya bi gün seni de kesip yerseeee:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 sen ne tatli seysin oyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ramones Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 "dead fairy" said: ya bi gün seni de kesip yerseeee:) AHAHAH niyeyse buna çok güldüm bu arada küçükken benimde vardı bağ evimizde bakıyordum hayvana bu bigün telle kaplı yuvasından kaçmış ve bütün bağı alt üst etmeye başlamıştı delik deşik etti heryeri ve sırra kadem bastı adi hayvan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 tatlıymış. tavşanlar sahiplerini severler mi? böyle kucağına falan geliyorlar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dead fairy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 benim bi muhabbet kuşum vardı beni çok severdi,hatta ablamla kavga ettiğimizde ''çok ayıp'' derdi. muhallebi karıştırıyordum ocak başında,arkamdan geldi ve salak hayvan kaynar tencerenin içine düşmüştü:( sonra da malum yanarak can verdi bidaha hiç bir hayvanımı onun kadar sevemedim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-all Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 benim de tavşanım vardı eskiden, ağzına habire kıvırcık, havuç zart zurt veriyordum. 1 hafta sonra öldü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ne acayip hayvan sahipleri yav. ölüm şekillerine bak. ecelinden ölen yok herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 oha matrix pudingmiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
radagast62 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 SeaGle said: çok güzel be bizim de bi tavşan varmış, bigün bu çıkmış gezinirken balkonda, üstüne tavanda asılı duran ceviz çuvalı düşmüş kopup beli kırılmış veteriner falan iyileşmez demiş bizimkiler de kesmiş yemişler http://1.bp.blogspot.com/_d_v3uWfQ0sM/Sk0B38eKC0I/AAAAAAAAAKA/Td7c7oz2O5Y/s320/CoolStoryBro.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 cool and real sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Bence üstüne bastın hayvanın, ama ceviz çuvalı da güzel bir nüans güldürdü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 tavana asili bi de cuval. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 "dead fairy" said: ya bi gün seni de kesip yerseeee:) montifiton geldi aklıma direk, ağladım hüngür hüngür. geçti sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar