Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 7.5 alıyom (bunu hep sölücem eheh) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Edge said: Taahüt vermedende geçilebiliyor mu ? Gerçi öyle birşey vermedim işyerinin karşısında başvuru bayisi var oraya gittim numara bu netlimitsiz olcak dedim o kadar ama o.O ? Geçiliyor taahhütsüz de sonuçta oda bir tarife. Kampanya olması gerekli ama bildiğim kadarıyla modem veriyo yada 3 ay boyunca eski faturanı ödüyosun gibi bişey. Hatta kampanya buymuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edge Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Ben zaten dsl hat değiştirmiştim 6-7 ay önce yeniden taahüt yaptırmıştım diye hatırlıyorum şu anda hali hazırda taahüt var..Zaten 49 ödüyorum limitsizde 49ytl..O zaman bi modeme hayır demem :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osso Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Eee noldu düzeldi mi bari? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 net limitsiz tarifeyi 3 aydır kullanıyorum. 3 ay boyunca her ay 80-90gb download yaptım bu ay 26sında sonunda 512kya çektiler netimi fakat dün tekrar 8mbite döndürdüler bu tuhaf hareketlerin sebebi nedir ? Bir rivayete görede 15gb limit sözde birşeymiş yani sizin bölgenizde çok fazla net kullanan varsa (örneğin sizin gibi ayda 80-90 gb dl yapıp sömüren biri var ise) o bölgeyi 512kya çekiyorlarmıs otomatikman eğer bölgeniz yoğun değilse 100gb bile yapsanız devam ediyormu 8mbit tarifeniz doğrumudur bu ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 yok yok 512 gerçek. ancak kullanılan şebekelere bağlı server takip sistemler çok yoğun. anlık kontrol gerçekleştirmiyor. o sebeplede cayır cayır kayıyor aradan downloadlar. cidden öle.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 yani 3 ayda 429gb dl yapmısım beni bulana kadarrr sömürdüm bile :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar