Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 İzdivaç programında Mustafa Bey, tanıştığı bayana "nikah olana kadar beraber yaşayalım" teklifini sundu.. Star'da yayınlanan İzdivaç'ta Muğla'dan Mustafa öğretmen Mersin'den Zeynep Hanım ile tanıştı.. İkilinin görüşmesi anlaşmazlıkla sonuçlandı. Birlikteliği bozan ise Mustafa Bey'in teklifi oldu. Mustafa Zeynep'e evlenene kadar beraber yaşamayı önerdi.. İkili dün canlı yayında yeniden buluştu. Garantiye almak içinmiş! Mustafa Bey, canlı yayında kendini savundu. Garantiye almak ve birbirimizi tanımak için beraber yaşama önerisini getirdiğini söylemesi Zeynep Hanım'ı iyice kızdırdı. "O şekilde mi görünüyorum" Zeynep hanım gözyaşlarını tutamayarak "dışarıdan baktığınız zaman beni 2-3 ay nikahsız birlikte yaşanabilecek birisi mi görüyorsunuz. O şekilde mi görürüyorum dışarıdan bakıldığı zaman" diye konuştu. "Kızımı buraya peşkeş çekmek için getirmedim" Kızın annesi de "gerçek nikah yapılarak çıkarıldığı için ben kızımı buraya getirdim. Yoksa ben ona buna peşkeş çekmek için getirmedim" diyerek Mustafa Bey'e isyan etti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 zuhal topal oyş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 iki insanın aynı evde yaşadığı nerde görülmüş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chagy Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Gençler bir de ya Kızımı böyle bir programa çıkartacağıma, rahibe olması için destek olurum daha iyi. Hoş pederlerede güven olmaz ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 kızın annesinin yorumu beni benden aldı. peşkeş çekmek nedir ya ahahaha. (tu) (td) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 off utanc verici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kane&Lynch Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 nice package Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
midye dolma Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 kızını programa çiftleştirmek için çıkarmamış mı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 O şekilde mi görünüyorum ausgkjsadhgkjsadhg her kusun eti yenmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skroce Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 "midye dolma" said: kızını programa çiftleştirmek için çıkarmamış mı zaten +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Masquerade said: "O şekilde mi görünüyorum" Zeynep hanım gözyaşlarını tutamayarak "dışarıdan baktığınız zaman beni 2-3 ay nikahsız birlikte yaşanabilecek birisi mi görüyorsunuz. O şekilde mi görürüyorum dışarıdan bakıldığı zaman" diye konuştu. o şekilde değil de şişko görünüyo aslında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar