Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

duygu yüklü anime?

Daesu

Öne çıkan mesajlar

oha be filmin adını yazarken bile tüylerim diken diken oldu bir hüzün kapladı içimi :([signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

yok direk film bu
hatta göztepe civarındaysan ben sana veriim[signature][hline]Tekrar ediyorum, sevişgen geometrik bir şekildir ve çok da güzeldir.

Yılkı atlar oynaşırken bozkırlar sarsılırmış...

ghaldszar, 29 Nisan 2004 15:41 tarihinde demiş ki:
Valla şahsen ben 1 milyon dolar karşılığında BonePARTla bile evlenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

şuana jkadar izlediğim en romantik duygusal animelerden birisi 2003 yapımı şiddetle öneririm:)

Title
Kimi Ga Nozomu Eien
Category
TV
Total Episodes
14
Genres
Drama, Romance, Schoolkids
Year Published
2003
Studio
Media Factory
Studio Fantasia

US Distribution
Available on Fansub
User Rating
9.3/10.0 (529 reviews)  (top 100: # 2)  (Statistic)[signature][hline]1000 küsür cd den ve anime dvdlerinden oluşan listemi görmek için mail atın:)
[email protected]
www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com
www.daredevil.efsanesi.com
türkçe anime altyazıları için
http://animetr.port5.com/altyazilar.html
uğrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz..
Sosyal ağlarda paylaş

Smaurai X namıdeger Rurouni Kenshin in ılk 4 OVA sını tavsıye ederım OVA 5-6 ıse duygusal olarak aşmış kenshin in hayatının son yıllarını anlatıyor ama anlamak ıcın 95 bolumluk TV bolumunun en azında ılk 20 bolumunu ızlemek lazım[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

saolun not ettim hepsini

kenshin olayı yatar sanırım o kadar bölüm cekip indirmek cok kasar.

mesela jin-roh var izledigim tatmin etmişti beni, son sahnelerde özellikle kızın sesi bogazımı düyümlemişti.[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..."
Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !
Sosyal ağlarda paylaş

said:
kender, 13 Haziran 2004 00:35 tarihinde demiş ki:
şuana jkadar izlediğim en romantik duygusal animelerden birisi 2003 yapımı şiddetle öneririm:)

Title
Kimi Ga Nozomu Eien
Category
TV
Total Episodes
14
Genres
Drama, Romance, Schoolkids
Year Published
2003
Studio
Media Factory
Studio Fantasia

US Distribution
Available on Fansub
User Rating
9.3/10.0 (529 reviews)  (top 100: # 2)  (Statistic)

filmin ismi ne Kimi Ga Nozomu Eien mi?

[signature][hline]"All those moments will be lost in time, like tears in rain..."
Bish'in akıllara durgunlık vericek görüntüsü !

[Bu mesaj Bıshop tarafından 13 Haziran 2004 03:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Kenshin? Duygusal? İyi bari :)

samurai x OAV'ları yaşantısının sonlarını değil,
sheishouen (ya da buna benzer) OAV'ları yaşantısının sonunu anlatıyor..
rurouni kenshin dizisi ise işte ortası. Samurai X gençlik yılları, Rurouni Kenshin gezgin olduğu zamanı, sheishouen ise baba olduğu zamanı anlatıyor..

Gaza geldim rurouni kenshin izleyesim geldi of ya..
ama cdleri yok kötü..
rezil hatta..

ÖNERİ:
Cowboy Bebop. İlk bölümleri eğlencelik. Son bölüm ise ağlatıcı bir bölüm. Ancak önceki bölümleri izlemek lazım ki son bölümü tam olarak anlayabilesin..

Grave Of The Firefiles çok övüyorlar da bi türlü koyup cdyi izleyemedim..[signature][hline]XaGoN, 14 Şubat 2003 17:35 tarihinde demiş ki:
Hala GeoCities yasiyor ona hayret ediyorum
Dralnu, 08 Haziran 2004 12:20 tarihinde demiş ki:
marduk gelicek hepimizi s.kecek
Sosyal ağlarda paylaş

bone sagol abı duzelttın cok kotu yazmışım
kenshının ılk 4 OAV ıyıdır yanı sonuncusu duygusaldır bıtek yanı 4. oav sesouhen in 1.OAV ında yani 5. dıye gecer emulede fılan işte orda kenshının TV serısınıdekı 95 blolumun mini bir ozetı var seısouhen 2 ise yani 6.OAV baya duygu yuklu ozellıkle sonu cok superdı bence[signature][hline]Hiko Seijuro,öğrencisi Kenshine bılınmıyen bir tarihde demişki:
Sword is just a weapon,Swordmanship is learning how to kill.

Sosyal ağlarda paylaş

dediğim tv serisi flim değil..
sana özel mesaj attım bana mail at:)[signature][hline]1000 küsür cd den ve anime dvdlerinden oluşan listemi görmek için mail atın:)
[email protected]
www.kitap.perisi.com
www.kitaplarin.efendisi.com
www.daredevil.efsanesi.com
türkçe anime altyazıları için
http://animetr.port5.com/altyazilar.html
uğrayın sizide türkçe altyazı yazmaya davet ediyoruz..
Sosyal ağlarda paylaş

psx'de oynadığım bir rpg vardı ve bir animesi de varmış sonradan öğrendim. ben animeyi izlemedim ama oyununu oynamıştım ve hikayesi çok sarmıştı, içinde aşk falan da var hatta oyundaki baş hatun karakteri çeşitli private actionlarla (emotional levelleri bu private actionlara göre artıyor ya da azalıyordu birbirilerine karşı) değişik sonlarla 2 karaktere de bağlayabiliyodun :D oyunun ismi star ocean 2:the second story idi, anime ise star ocean ex olarak geçiyordu sanırsam. ama animesinde kim kime kavuşuyor bilmiyorum..

malesef oyun çok uzun olduğu için animesi de baya bi uzundur..

[Bu mesaj Gabe_Logan tarafından 14 Haziran 2004 18:20 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Shingetsutan Tsukihime
13 bolumluk bi seri

Sharereactor un backupina bak var orda
http://sharereactor.revconnect.com

vampirlerle ilgili, duygusal yonu aksiyon yonunden daha cok basiyo, yani sakin bi havasi var ama sakinligin yaninda yavasca buyuyen karanlik bi atmosfere sahip baya etkileyici bi animeydi

Konusu: Bir cocuk kucukken gecirdigi bir kaza sebebiyle herseyin ustunde cizgiler goruyo, bu cizgilerden bicagiyla kestigi vakit o sey paramparca oluyor. (Buna insanlar da dahil). Bir vampir (iyi olan irktan, isimleri unuttum hep) onun bu gucunu kullanip kotu irktan bir tipi oldurmesi icin yardim etmesini istiyor.

Muzigi superdir, Enigma yapti dedim dinledigim anda, cok benziyo[signature][hline]Yattım, ağladım, uyuyakaldım
Ama once bu foruma baktim!
Sosyal ağlarda paylaş

Love Hina güzeldir komedi ağır bassada dram kısımlarını da hoş yapmışlar.Bu arada daha yeni bitmiş bir seri var Chrno Crusade diye çok güzel action komedi içeriyor ama başlığa bakılırsa seni sonu ilgiliendirecek gibi geliyor...[signature][hline]"Sword is a weapon. Swordmanship is learning how to kill. No matter what ideals you claim how you call it, that is the only truth" Hiko Seijuro

:hrr:"Öğretmek kendinde başlar.İlk önce kendine öğret sonra başkasına" :hrr:
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...