BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Hadi gidelim. Yer : İstanbul Zaman : insan ayarlandıktan sonra ayarlanır Biraz değişiklik olsun hem farklı bir aktivite olur diye düşündüm. Şöle patilerce toplanıp karaokeye gidelim peşindende bir barda soluk alırız veya öncesinde içip gitmek daha zevkli olur ^^ . Yer konusunu Ferrero ben ayarlarım demişti. Kanımca eğlenceli olabilir. Kimler gelmek ister ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Buluşamayın inşallah izmirli olarak kıskandım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ben istemem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ahaha kıskanmaya gerek yok ya :) . ama gidebilirsek eğlenceli olur bence önemli olan cesaret göstermek ağım şahım söylemeye gerek yok zaten öle bi sesimde yok benim xD fikir benden çıkmasına karşın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 mymoon a gidelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 çogzel eye of the tiger söyletirim.. salona da söyletirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bodrack Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 kaan de get allasen ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ben gelirim gayet iyi fikir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 şimdi kaç olduk ? Ben Ferrero Babacum da geliyor sanırım Eagle-dnz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Dostum kızlardan haber ver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 kız yoksa karaoke de yok sap sap birbirimize söylemeyelim birbirimize söyleyeceksek gidelim meyhaneye orada da karaoke yaparız ki hem orada hep bir ağızdan söylenir hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 4, 2009 karaköye gidelim diye okudum patinin baska bolumlerine alicaktim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 mymoon a gitmeyin gideceksiniz parasini verip club karaokeye gidin keyfini alin mymoonda b.k oluyo ne karaoke ypaion adam gibi ne muhabbet edebilion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 şunu hep karaköye gidelim diye okuyorum sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 bende öyle okudum valla ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 kareokedeelemikrofonveririm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 mymoondaki yabancı arşivi iyiydi ama sanırım. bon jovi falan vardı güzeldi oraya gidin sdfsd. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Bella said: şunu hep karaköye gidelim diye okuyorum sdf ne diyim şimdi bilemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 ben yazın karaokeye doydum, bi daha da gitmem sanırım xP Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Bella said: şunu hep karaköye gidelim diye okuyorum sdf aynen.. ama sadece ilk gördüğümde doğru okumuşlum.. algıda yanılgı böyle birşey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2009 yok, algıda keranacılıktır o. benim bi mymoonu bilmişliğim vardı bu konuda, fena da değildi hani ne bileyim. geleceğim de yok gerçi de olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2009 daha önce hiç gitmedim çok merakta etmiyorum açıkçası. belki gelirim olsun geyik olur hem herkes pati falan oh ne güzel asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BasarC Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2009 Kadıköy tarafı Fenerbahçe dede çok güzel Karaoke yerleri var arkadaşlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BloodyBeast Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2009 BabacumMostors said: çogzel eye of the tiger söyletirim.. salona da söyletirim ahaha şunu dinlemek için gelrm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar