Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 26.09.09 tarihinde Beyoğlu DNR mağazasından aldığım Aion 'u makineme kurdum ve ikona çift tıkladım...Hiçbirşey olmadı...Mcafee yi komple uninstall ettim, firewall'u kaldırdımi oyunu tekrar yükledim gene hiçbirşey olmadı..Aynı makinede hem Warhammer hem de Age of Conan oynayabilirken Aion nasıl çalışmaz? Ncsoft support un "Gameadvisor" u yükleyin .txt dosyasını gönderin" tavsiyesi üzerine GameAdvisor programının herhangi bir .txt dosyası üretemediğini gördüm ve şaşkınlık içindeyim. İlk defa başıma böyle birşey geldi. Ödediğim parayı de geri alamıyorum.Aion benim için ilk günden bende patladı...
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 zaten niye oynuyorsunuz anlamadım ki.
elaidi Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ben sadece troll yapmak için değil sadece ve sadece merak ettiğim için sordum sdfsdfs. ultimadan sonra hepsi mantıksız geliyo bana. neyse sorununu çözen birisi olur umarım.
elesso Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 başka pcde dene, pcyi formatla vs. bazı virüs tarayıcılarda bi kere blokla dersen uninstal etsende blok devam ediyo hatırlatıyım :D
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 mcafee gibi programlar bilgisayarda kalıntı bırakabiliyor. Şöyle bir topic buldum http://www.aionsource.com/forum/technical-support/59218-need-help-get-launching-aion-bar-but-nothing-happens.html Biride söyle birşeyler yazmış topic'e said: If any of you have McAfee as your anti-virus, McAfee deleted my Aion.bin file this morning thinking it was a trojan I'm able to play now, but what you have to do is open McAfee, click on Computer and Files > Configure > Virus Protection > Advanced > Realtime Scanning Uncheck 'scan for unknown viruses' Now open your NCsoft launcher, right click on Aion and select 'repair' This worked for me, hopefully the problem will eventually be solved with McAfee though I found out how to do this from Anti-virus deleted my aion.bin *aion is not installed*"] düzelirse 3 porsiyon köfte isterim
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 MCafeeyi uninstall etmeden önce kurmuştum ama antivirus programı hiçbir şekilde sormadı "onu siliyim mi bunu siliyim mi" diye...Trojan falan bulsa soruyor silmeden...
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ncsoft launcher'da mı acılmıyor ? Aion ikonunudan deniyorsan birde ordan dene. Launcher acilirsa Repair yap oyunu
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ramo imkanın varsa baska bir hdd ye windows yukle. ben kurdum oyundayım.
bingildak Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 registry ile ilgili sorun oldugunu da okumustum. ayrica baska bir makineden kurulmusunu alip, launcher'a browse deyip, aion.bin i gosterip, sonra repair a basip deneyebilirsin sansini.
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 İstanbul daysan verelim oyunu c/p yap.
jonywayt Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ist anadolu yakasındaysan bende verebılırım kalamıştayım ben.
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 oyundkai guvenlik hedesini virus olarak goruyor programlar avira ciglik atiyor AGA TROJAN CALSITIRIYORSUN !!!1111birbirbir diye ignoreliyip geciyorum
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Ramo meşgul heralde ben yazayım, sorun bilgisayarında verdana olmamasıydı, çözüldü.
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Sorunu tam olarak çözebilmiş değilim, şimdi de "unable to Contact LAuncher Update Server" hatası alıyorum. "There is either a problem with your internet connection or update server is down, You may retry or skip the update" diyor. Internete bağlı olduğum halde böyle bir hata veriyor. Var mı herhangi bir çözümü olan ?
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 server lar kapalıyken mi denedin?
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Yok. Açılana kadar bekledim yine aynı hata...
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Alsaydın benden keşke, neyse ayarlarız bişeler.
Taskiranus Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Oyun copy paste ile çalışıyor mu?
Ramocan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Gene köfte yedirecez sevgili dreagoth a :P
Guru Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Oyun Windows da firewall a takiliyor olabilir manual olarak izin vermeyi dene.
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Bedava köfte için her şeyi yaparım :P
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Manual olarak da "admin olarak başlat" diyerek de yapsam olmuyor. İnternet bağlantısı olmasına ragmen görmüyor.
BloodBane Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Launcher da settings kisminda region ayarlari var, ordan EU yerine North America secili olabilir. Buna benzer bisey arkadasin basina geldi. Ayrica onda settingsten duzelttigimiz halde bu kez oyuna girmesine ragmen cinceydi :P Daha sonra bilgisayarin region ayarlarini kontrol ettik, orda US gorunuyodu hersey, ondan dolayi olabilcegini dusunup UK ya cevirdik ve oyunu tekrar kurduk bu kez sorunsuz calisti.
Ramocan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ekim 1, 2009 AHA En son aldığım hata mesajı: "'Arial' yazı tipi, 'Bold' stilini desteklemiyor." var mı bir fikri olan ?
Öne çıkan mesajlar