Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İlk Gün

Dartanian

Öne çıkan mesajlar

Ortaokul, liseliler bakmasın. ayıkırlar, hayatları kayar

Ya şimdi düşünüyorum ben bazen de (düşünüyodum daha doğrusu, mezun olduk artık) ulan bu liseyi nasıl çekmişiz ya. Günde 8 saat lan boru değil. üstüste, arada 15 dakkalık teneffüs, onda da salak salak bahçede dolanırsın. bunların dışında 8 saat boyunca saçma salak heriflerden saçma salak konularda ders dinle. bi de girmeme gibi bi şansın da yok. Olm valla o zaman ayıkmamışız. dön bi daha ortaokul lise oku deseler yemin ediyorum direkt "sağolun hacılar, ilkokuldan terk olucam ben" derim.

Sosyal ağlarda paylaş

ilk hafta ders olmaması iyidir (:D

gerçi benim ilk günüm kabusla başladı..
yaka silktiğimiz bir matematik hocamız var;1.sınıfta anamızı ağlattı sağolsun..
bu senede istatistik ile bizimle beraber
ilk günden iki saatlik (8.30-10.30) performansıyla göz doldurdu..

ayh!

diğer dersler yeterince gevşek ama..
ilk hafta için iyidir iyi (:D
Sosyal ağlarda paylaş

gittim, ulan otomasyonda yazan sınıfın kapısında çiftler yazıyor, tekler yazan sınıf yok, ara allah ara sonra dedim niye arıyosun mal mısın git sor birine, sordum girdim, allah sizi inandırsın östrojen hormonu yok havada, bildiğin odun odun erkek hepsi

makine mühendisliği <3

neyse 4 saat teknik resim vardı 11 de koyverdiler, tam çıktım binadan apartın servisini gördüm durdurdum geldim eve öyle
Sosyal ağlarda paylaş

heh benimde ilk gün süprizli başladı ya liseden dersaneden sağdan soldan tonla tanıdık adam gördüm/rastladım.ne bileyim okulda pek yabancılık çekmedim sayılır.

onun dışında ilk gün tanıştığım insanlardan birine 30 milyon borç verdim.çocuk güvenimi boş çıkarmadı yurda dönünce hemen verdi valla.bilmem heralde fena bir ortam değil ya okul.
Sosyal ağlarda paylaş

calimero said:

Ortaokul, liseliler bakmasın. ayıkırlar, hayatları kayar

Ya şimdi düşünüyorum ben bazen de (düşünüyodum daha doğrusu, mezun olduk artık) ulan bu liseyi nasıl çekmişiz ya. Günde 8 saat lan boru değil. üstüste, arada 15 dakkalık teneffüs, onda da salak salak bahçede dolanırsın. bunların dışında 8 saat boyunca saçma salak heriflerden saçma salak konularda ders dinle. bi de girmeme gibi bi şansın da yok. Olm valla o zaman ayıkmamışız. dön bi daha ortaokul lise oku deseler yemin ediyorum direkt "sağolun hacılar, ilkokuldan terk olucam ben" derim.

Vize, final dönemi keşke o zamanlara dönsem diyeceksin bol bol fazla sevinme derim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...