rouquine Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 iğrençti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BulletRide Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 İlk hafta okul? Üniversite? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 hee, üni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Off bjk maçını kaçırcam hiç gitmek istemiyorum ama yoklama alınırsa diye gidicem sanırım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 gittim.. "senin program belli olmadı haftaya pazartesi gel" dediler iyi dedim döndüm.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 @yav aynı şey 2 gündür başıma geliyor. öğrenci işleri birinci grupsun dedi. birinci grup derslerine giriyorum böle. zaten bugünde gittim hoca yokmuş geri döndüm falan. 2 gündür toplamda 7 dersten birinde hoca geldi sadece. bölüm okul neydi senin ege sanırsam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Ortaokul, liseliler bakmasın. ayıkırlar, hayatları kayar Ya şimdi düşünüyorum ben bazen de (düşünüyodum daha doğrusu, mezun olduk artık) ulan bu liseyi nasıl çekmişiz ya. Günde 8 saat lan boru değil. üstüste, arada 15 dakkalık teneffüs, onda da salak salak bahçede dolanırsın. bunların dışında 8 saat boyunca saçma salak heriflerden saçma salak konularda ders dinle. bi de girmeme gibi bi şansın da yok. Olm valla o zaman ayıkmamışız. dön bi daha ortaokul lise oku deseler yemin ediyorum direkt "sağolun hacılar, ilkokuldan terk olucam ben" derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 @Vinghtor, ege iktisat benim. bu ege gevşek galba baya bir yahu :p bizim fena başlamadı da, başka bölümlerde okuyan arkadaşlar falan daha siftah yapamamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 gevşek hakkaten. bizdede ders yok. hatta istanbula gidiyorum yarın o derece yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maaya Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 ilk hafta ders olmaması iyidir (:D gerçi benim ilk günüm kabusla başladı.. yaka silktiğimiz bir matematik hocamız var;1.sınıfta anamızı ağlattı sağolsun.. bu senede istatistik ile bizimle beraber ilk günden iki saatlik (8.30-10.30) performansıyla göz doldurdu.. ayh! diğer dersler yeterince gevşek ama.. ilk hafta için iyidir iyi (:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 gittim, ulan otomasyonda yazan sınıfın kapısında çiftler yazıyor, tekler yazan sınıf yok, ara allah ara sonra dedim niye arıyosun mal mısın git sor birine, sordum girdim, allah sizi inandırsın östrojen hormonu yok havada, bildiğin odun odun erkek hepsi makine mühendisliği <3 neyse 4 saat teknik resim vardı 11 de koyverdiler, tam çıktım binadan apartın servisini gördüm durdurdum geldim eve öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 heh benimde ilk gün süprizli başladı ya liseden dersaneden sağdan soldan tonla tanıdık adam gördüm/rastladım.ne bileyim okulda pek yabancılık çekmedim sayılır. onun dışında ilk gün tanıştığım insanlardan birine 30 milyon borç verdim.çocuk güvenimi boş çıkarmadı yurda dönünce hemen verdi valla.bilmem heralde fena bir ortam değil ya okul. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 5, 2009 calimero said: Ortaokul, liseliler bakmasın. ayıkırlar, hayatları kayar Ya şimdi düşünüyorum ben bazen de (düşünüyodum daha doğrusu, mezun olduk artık) ulan bu liseyi nasıl çekmişiz ya. Günde 8 saat lan boru değil. üstüste, arada 15 dakkalık teneffüs, onda da salak salak bahçede dolanırsın. bunların dışında 8 saat boyunca saçma salak heriflerden saçma salak konularda ders dinle. bi de girmeme gibi bi şansın da yok. Olm valla o zaman ayıkmamışız. dön bi daha ortaokul lise oku deseler yemin ediyorum direkt "sağolun hacılar, ilkokuldan terk olucam ben" derim. Vize, final dönemi keşke o zamanlara dönsem diyeceksin bol bol fazla sevinme derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 valla ben de lise için aynı şeyi düşünmedim değil üniverstiedeyken. nası yani nası girmişim ben 8 saat derse yaa ?? amacım neymiş yani asda üniversitede de hiç derse girmedim iyimi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apeiron Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 sıradan bi gun gibiydi, gerçi hâlâ sınıflar belli deil ama olsn :D 60+ kişiyi topladılar bi sınıfa, ders işleyişi hakkında bi 15 dk muhabbet ettik hocalarla, sonra bitti, 3-4 kişi küçük parka gidip takıldık bizde öle :D adsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 6, 2009 oha abi okulda ikinci gün ödev verdi grammerci kadın,ya ben okulda tuvaletin yerini bilmezken present tense bilsem neye yarar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Sezonu bugün açtık. Dersler iyi gidiyor hocalar iyiler. Gel gör ki hem bünye alışmadı tempoya hemide hazırlık binası çok küçük lan ders aralarında dışarı çıkmak için kuyrukta bekliyosun asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 tenefüs sdafsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 12, 2009 fistan aramızda kalsın rica ediyorum aeuhaeuhuaeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar