Experimental Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Yeni pc aldım da bugün takmıştım meersem fanın kendi kablosu fanın çalışmasını engellemiş yeni farkettim bi left 4 dead attım bişey olmadı ondan sonra warcraft yüklüodm kitlendi pc bi açtım kasayı fan çalışmıo . Şu an bişey yok varmıdır bi damage fln . Cooler master kasa var 420 w lık içindeki fanlar belki fazla zarar görmesini engellemiştir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 yok bişey olmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 böyle yanık kablo kokusu gelmediyse sorun yoktur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Zaten anakart işlemciyi korumaya alıp kapatmıştır, bir şey olacağını sanmıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Experimental Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 http://img97.imageshack.us/img97/3926/asdfe.jpg şu da kasa içi fan speed ve cpu sıcaklığı . Değerler normal heralde . Alert ayarları kendi ayarları 40 derece biraz düşük geldi alert için sizce _? Bide o system fan hangi fan ki 0 gösterio kasa içi fan çalışıo kontrol ettim hepsini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 anakarttaki fan slotlarından biri boştur onu gösteriyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2009 anakart programına bak negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar