jonq Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Ne istediniz masumdan? Eyşan ölse bu kadar koymazdı hatta iyide olurdu. Bu dizide de iyiler ölüyor kötüler hep ayakta. Şimdi suç Cengiz'in üzerine kalacak ve bizimkiler bir olup Kenan ile Cengiz'i yakacaklar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ali iyidir ya e susun da sıkııyyıımm sahnesine bittim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 cemss said: ali iyidir ya e susun da sıkııyyıımm sahnesine bittim. 2 haftadır piyasa oldu artık her bölümde bi sıkıyım der yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Llama said: cemss said: ali iyidir ya e susun da sıkııyyıımm sahnesine bittim. 2 haftadır piyasa oldu artık her bölümde bi sıkıyım der yani desin abi iyidir.ama o bahar ölürken ki tribi salakçaydı biraz.fark etti zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jonq Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 cemss said: desin abi iyidir.ama o bahar ölürken ki tribi salakçaydı biraz.fark etti zaten. Direk diziyi anlatsaydın bari... Bir mesaj atan da demiş "aha öldü" diye. Tamam en azından isim vermemiş de bu nedir ya. Su yorumu okuyan adam için diziyi sonradan izleyecekse, içinde ne merak kalıyor, ne heyecan/stres yapıyor ,ne yorum yapma gereği duyuyor. Direk keyfinin içine etmiş oluyorsunuz. Hayır anlamıyorum forumu okuyorum bazıları izlemeyenlere saygı olsun diye SPOILER içinde yazarken bazıları açık açık yazıyor. Ya hep SPOILER kullanalım yada hiç kullanmayalım. Artık bir karar verin şu olaya... Konu başlığı Ezel [Spoiler Bulunmaktadır] şeklinde değiştirilsin bence bizde kasmayalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 diziyi sonradan izliyicek biliçli bir kişiliğin tartışılıcağını bildiği halde buraya giriyorsa bence benim ayıbım değildir.ki benden öncede bir sürü öldü gibi diyenler hatta kimin öldüğünü açıklayanlar var.bana ayar vermeye çalışma arkadaşım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 kardeşim spoiler diye bir şey var. millet yapıyor diye herkes mi yapsın. al spoiler içine ölmezsin ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 ya tamam alınır ama insan girerken düşünür bi neyle karşılaşacağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 dün final sahnesini sansürlemişler, yada tv de izlediğimde http://www.youtube.com/watch?v=Q6cM7SBKZqU kafadan vurulduğunu farketmedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 evt sadece fışk diye bi ses gedli dün aslında kafadan da vurulmamış saçlarını sıyırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 türk dizileri çok saçma olduğu için spoiler verip vermemenin bir önemi olmadığından kimse sallamıyordu ama ezel çok iyi olduğu için karışıklık yaşıyoruz bahar ölü beyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 dk kaç ya fark etmedim bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 börşk diye kafadan vuruyo işte kan sıçriye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 bide niye dizilerde hiç hekşat olmuyo ya yada oldumuda alından oluyo böyle façayı bozmamak için. halbüki bigün biri gözünden vurulsa ne biliyim ağzından vurulsa çenesi kopsa burnu patlasa ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 anaa hakket yandan vuruyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 poha vurdu cidden yandan ilginç.abi oadamın sonuda diskoda çakırı öldürdüğü için dayak yiyen adama dönücek yazıyorum sonra alıntı yaparsınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2010 hakkaten 3. yü kafaya sıkmış bende farketmemiştim. son bölümde tek bi anda olsa son sahnede kenanı gösterirler umarım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 bence Kenan zaten Cengizin yanındaki adam son sahnelerdeki ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 kavak yellerinin sapık doktorunu bize kenan diye getirirlerse küfür ederim o kenanın avukatı sağ kolu tarzı bi tipi var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 hazırsanız başlayalım http://www.youtube.com/ezel#p/u/0/oKBdzVjxP2w http://www.youtube.com/watch?v=oKBdzVjxP2w Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 abarey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 haydeeeeeeeeeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 ya yutup açılıodu yine acılmıyor.hey allam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 abi nerde heycan nerde ihtiras. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LordVithar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2010 Kenan Birkan karakterini Nejat İşler yada Yetkin Dikinciler oynasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar