Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

aliyle bi derdim yok ama ali ölmezse bu dizi kurtlar vadisi olur.bir adamı öldürmiceksen ustune kurşunlar yağdırıp veda sözcükleri söyletmiceksin o zaaman.yazma hiç öyle bi senaryo adam normal normal yaşasın

aynı şey serdar içinde.madem öldürmicen o kadar bıçaklattırma adamı.mucizevi kurtuluşlar yapıcan illa.

hadi seri katil yine tek bıçak darbesi aldı.olabilir en azından adam profesyonel seri katil kurtulur falan.
Sosyal ağlarda paylaş

Red said:

aliyle bi derdim yok ama ali ölmezse bu dizi kurtlar vadisi olur.bir adamı öldürmiceksen ustune kurşunlar yağdırıp veda sözcükleri söyletmiceksin o zaaman.yazma hiç öyle bi senaryo adam normal normal yaşasın

aynı şey serdar içinde.madem öldürmicen o kadar bıçaklattırma adamı.mucizevi kurtuluşlar yapıcan illa.

hadi seri katil yine tek bıçak darbesi aldı.olabilir en azından adam profesyonel seri katil kurtulur falan.
doğru diyorsun ama ali süper bi karakter ya :D.bende aynı senin gibi düşünüyorum ama bir yanımda umarım ölmez diyor :D
Sosyal ağlarda paylaş

Esnaf said:

Red said:

doğru diyorsun ama ali süper bi karakter ya :D.bende aynı senin gibi düşünüyorum ama bir yanımda umarım ölmez diyor :D

duygularımın tercümanı
Sosyal ağlarda paylaş

Llama said:

Absolut said:

Kamil direk öldü fakat Alinin durumu bu akşam belli olurmuhtemelen iyileşir ve Ezelin can dostu olarak devam ederler yanlarına da acıların çocugunu Tefoyu alırlar muhteşem üçlü cengize karşı savasırlar.

ee nerde intikam ?

Ali'den yeterince intikam aldığı kanaatindeyim. Ayrıca kolpa değilse bir de şu haber var.

http://tvrehberi.milliyet.com.tr/Ezelcilere_mujde_/Tv_Rehberi/1246579/tvh/index.htm?ref=milliyetsag
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...