Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

klasik derken bana öyle geldi, yani nasıl desem.. daha önce izlediğim bazı şeyleri anımsattı birçok şey gibi.. yanlış anlamayın, türklerin yaptığı bi dizi olarak gayet başarılı ama bana senaryo olarak nedense çok dolu gelmedi..çok fazla yabancı dizi izliyorum bana yetmemiş olabilir o da var:S bişeyler eksik..
Sosyal ağlarda paylaş

zeawee said:

klasik derken bana öyle geldi, yani nasıl desem.. daha önce izlediğim bazı şeyleri anımsattı birçok şey gibi.. yanlış anlamayın, türklerin yaptığı bi dizi olarak gayet başarılı ama bana senaryo olarak nedense çok dolu gelmedi..çok fazla yabancı dizi izliyorum bana yetmemiş olabilir o da var:S bişeyler eksik..

ya öfffffff
Sosyal ağlarda paylaş

"Mesut Yar" said:

Aslında ekranın en çok izlenen işleri hakkında yazmak çok da makul değil. Benim gördüğümü herkes görüyor çünkü.

Dolayısıyla giriş cümlesi basit bir durum beyanı. Fakat acaba gözümden kaçmış olabilir mi diye sorduğum bir ayrıntı var. Ve belki bunu tüm izleyicilerle bölüşmek en doğrusu... Haberci hafızam beni yanıltmıyorsa kamuoyunda Rahşan Affı olarak bilinen genel af 2000 yılının sonlarına doğru çıktı. Affın kapsama alanı 1999 yılından önce işlenen suçlardı...

Ezel, o zamanki adıyla Ömer kardeşimiz hapishaneye girdiğinde takvim 1997’yi gösteriyordu. Bu durumda diziye konu olan intikam saati yanlış kurulmuş oldu...

Yani kısaca Ömer, Ezel olmasına gerek kalmadan intikamını alabilirdi. Sanırım diziyi yazanlar bunu atladı. Ve dilerim onlar atlamamış ben gözden kaçırmışımdır.
Sosyal ağlarda paylaş

tamamda adamın ömer olarak alacagı intikam gidip hepsine sıkmak olurdu.buda 1 bölüm :)

ayrıca ömerin yaşadıgını ve dışarda oldugunu bilseler yaşatmazlardı

bence burda ömerin hapisten nasıl cıktıgı aftan yararlanıp yararlanmadıgı değilki.

isyanda yaralandı ve öldü.99 97.sayılara takılmamak lzm

nerden bok atarsak kardır hesabı :).mesut yar git kuş köpek videosu göster millete
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...