Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 komik değil bari komik olsaydı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 komik olmadığını biliyorum nedense ezeli gördükçe aklıma sadece dizel geliyor, bende yaptığı tek çağrışım bu, dizel. psikologlar derdime çare bulsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Kurtlar vadisini bile geçebilecek düzeye geldi kalite açısından, hatta geçti. Necati Şaşmaz gibi bir odun yok. Herkes süper oynuyor, Ali, cengiz, psikopat çocuk, Ezel, Eyşan. Senaryo, replikler çekim zaten muhteşem ötesi.. Ama Cansu dere, o ne güzelliktir ya Rabbim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 RAAAAMMMİİSSSA KARAAAARAAAAESSSKKİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 kv yi geçeli uzay yılı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 klasik derken bana öyle geldi, yani nasıl desem.. daha önce izlediğim bazı şeyleri anımsattı birçok şey gibi.. yanlış anlamayın, türklerin yaptığı bi dizi olarak gayet başarılı ama bana senaryo olarak nedense çok dolu gelmedi..çok fazla yabancı dizi izliyorum bana yetmemiş olabilir o da var:S bişeyler eksik.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 son bölümü mü izledin sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 yuh be 8. bolumu izle de aksiyon gor bi saniye yerinde durmadi dizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 zeawee said: klasik derken bana öyle geldi, yani nasıl desem.. daha önce izlediğim bazı şeyleri anımsattı birçok şey gibi.. yanlış anlamayın, türklerin yaptığı bi dizi olarak gayet başarılı ama bana senaryo olarak nedense çok dolu gelmedi..çok fazla yabancı dizi izliyorum bana yetmemiş olabilir o da var:S bişeyler eksik.. ya öfffffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Cansu Dereyi ben pek beğenmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 adam çok yabancı dizi izliyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Bir Monte Kristo Kontu vardı, zamanında... Benziyo baya. Ama oyunculuklar hakikaten iyi bencede. Cansu'nun kardeşi ablak hariç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ulan niye beğenemedim ben bu diziyi herkes beğendi yaa:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2009 ya ailem, yakın çevrem, neredeyse bütün tanıdıklarım izliyor ve dizi yayınlandığı saatlerde resmen kimsesiz kalıyorum. var mı indirebileceğim bi yer/link? türk diziler için kaynak bilmiyorum. (pm plz) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2009 9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 oha fragman iyimiş 10. bölüm fena gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 "Mesut Yar" said: Aslında ekranın en çok izlenen işleri hakkında yazmak çok da makul değil. Benim gördüğümü herkes görüyor çünkü. Dolayısıyla giriş cümlesi basit bir durum beyanı. Fakat acaba gözümden kaçmış olabilir mi diye sorduğum bir ayrıntı var. Ve belki bunu tüm izleyicilerle bölüşmek en doğrusu... Haberci hafızam beni yanıltmıyorsa kamuoyunda Rahşan Affı olarak bilinen genel af 2000 yılının sonlarına doğru çıktı. Affın kapsama alanı 1999 yılından önce işlenen suçlardı... Ezel, o zamanki adıyla Ömer kardeşimiz hapishaneye girdiğinde takvim 1997’yi gösteriyordu. Bu durumda diziye konu olan intikam saati yanlış kurulmuş oldu... Yani kısaca Ömer, Ezel olmasına gerek kalmadan intikamını alabilirdi. Sanırım diziyi yazanlar bunu atladı. Ve dilerim onlar atlamamış ben gözden kaçırmışımdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 4, 2009 tamamda adamın ömer olarak alacagı intikam gidip hepsine sıkmak olurdu.buda 1 bölüm :) ayrıca ömerin yaşadıgını ve dışarda oldugunu bilseler yaşatmazlardı bence burda ömerin hapisten nasıl cıktıgı aftan yararlanıp yararlanmadıgı değilki. isyanda yaralandı ve öldü.99 97.sayılara takılmamak lzm nerden bok atarsak kardır hesabı :).mesut yar git kuş köpek videosu göster millete Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2009 olur canım daha neler vardır biz gözden kaçırıyoruzdur. yinede hardcore dizi özellikle 9. bölüm beni benden aldı helal olsun dedim bu kadar ustaca mı kurgulanır bir dizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 o değil de 10. bölümün fragmanı efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeaN Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Kalitesi var dizinin gerçekten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 çok felaket bölüm olucak sanırsam reklamlardan beklentim o ramis karaeski öttürcek artık sanırsam diziyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 off felaket iyiydi aliyle dayının olayı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HaciYatmaz Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 meriç mi oluyo n'oluyo lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2009 olm dizi efsane lan. söz macbeth'ten bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar