Red Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 dizi her bolum level atlıyor.o cocuk hakkaten öyle bi atar yaptıki hayran kaldım ezel patlıcak artık bence.kendini tutuyor yakında patlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 bu reklamdan sonrası ilginç olacak. bu arada eski elemana yapılan flashbacklerden vazgeçilmemiş olması çok güzel oldu. Yalnız bir şey istiyorum ki, o da kenan imirzalıoğlunun artık tam anlamıyla bir ezel olması, psikopata bağlaması, deli biri olması... Annesi ölürse anca Ömer olduğunu unutur ancak. Yoksa böyle bir adamın artık daha acımasız olması lazım. ha birde bu salih kalyonun kaplanı tanımlaması güzeldi, muhtemelen kendisini anlattı o anda. Yakında bir puştluk yapacağı kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kerpeten abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Şu kızıl saçlı hatunu oynayan bağyan kim ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Dayı akar Ezel bakar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 aksiyon aksiyon diyodunuz alın size aksiyon ayrıca ; rubrubbakidibakbak said: Yalnız bir şey istiyorum ki, o da kenan imirzalıoğlunun artık tam anlamıyla bir ezel olması, psikopata bağlaması, deli biri olması... Annesi ölürse anca Ömer olduğunu unutur ancak. Yoksa böyle bir adamın artık daha acımasız olması lazım. (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
abvblizzard Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 24, 2009 EZEL OYUNA BAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Çocuk esirgeme sahneleri acaipti. Beni benden aldı valla. Acaip gerçekçiydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RayCharles Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 bu dizi oldu artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 25, 2009 Wrong Bu dizi çoktan olmuştu. Gerçekten dtüme benzeyen diğer bütün yerli dizilerden kat kat başarılı pek çok acıdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2009 çok iyi bölümdü ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Cengiz'le Ali baya iyi oynuyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 cengiz seste biraz problem var bu bölüm, yeterince içten deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 SIKIYSA ŞÜPHE ET YİĞEN ha bide ne güzel bi dizidir bu arkdaş. ayrıca tarlabaşı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 çocuk nerelere giriyor yaw asdskdl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 dizi bence söyledikleriniz kadar başarılı değil, hatta başarılı bile sayılmaz.. tabi türk dizileri içinde en başarılı bile olabilir(teknik açıdan) ama senaryo falan bence klasik.. wide çekilmesi de artı bişey tabi. oyunculuk da fena değil ama klasik be abi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2009 Ali Cengiz oyunu diziii çok iyi ya hakkten çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 @zea dizi iyi değil çünkü klasik ne demek abi? aç biraz? tüm dünya klasikleri fln da iyi değil o zaman çünkü klasikler gibi bir yere gidiyor ki bu söz aman diyorum :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 klasik filan değil ki, dümdüz intikan almıyor hatta tam olarak alamıyor taviz veriyor çocuğun ezelden olması biraz sonunu tahmin edilebilir kılıyor, ama belli de olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 abi dizi ya. ne bilim, yı 2009 hala insanların dizi beğenmesi falan. ilginç tabi. tv sucks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Red said: SIKIYSA ŞÜPHE ET YİĞEN ha bide ne güzel bi dizidir bu arkdaş. ayrıca tarlabaşı :) adam çok güzel yiğen diyor yaaa orda böyle verse elime sılagı ben giderim adamın arkasından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alcadras Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 kaç tane böyle senaryo oldu ki türkiyede, hoş bu da monte cristodan esinlenme ama, klasik de değil ayıptır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barnacle Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 7 tane nota var. kaç farklı dizi yapılabilir ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Şu yedikleri haltın videosunu izlemek nasıl bir psikolojidir ya. At yoket filmi manyak mısın be adam. Bir de cengiz'in şu çift anlamlı konuşmalarına hastayım ya. Herif YILAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2009 dizel dendi mi bilmiyorum diziyi izlemiyorum, dizel diyip gitmek istiyorum saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar