Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
dizi her bolum level atlıyor.o cocuk hakkaten öyle bi atar yaptıki hayran kaldım

ezel patlıcak artık bence.kendini tutuyor yakında patlar
Mesaj tarihi:
bu reklamdan sonrası ilginç olacak. bu arada eski elemana yapılan flashbacklerden vazgeçilmemiş olması çok güzel oldu. Yalnız bir şey istiyorum ki, o da kenan imirzalıoğlunun artık tam anlamıyla bir ezel olması, psikopata bağlaması, deli biri olması... Annesi ölürse anca Ömer olduğunu unutur ancak. Yoksa böyle bir adamın artık daha acımasız olması lazım.

ha birde bu salih kalyonun kaplanı tanımlaması güzeldi, muhtemelen kendisini anlattı o anda. Yakında bir puştluk yapacağı kesin.
Mesaj tarihi:
aksiyon aksiyon diyodunuz alın size aksiyon
ayrıca ;

rubrubbakidibakbak said:

Yalnız bir şey istiyorum ki, o da kenan imirzalıoğlunun artık tam anlamıyla bir ezel olması, psikopata bağlaması, deli biri olması... Annesi ölürse anca Ömer olduğunu unutur ancak. Yoksa böyle bir adamın artık daha acımasız olması lazım.

(tu)
Mesaj tarihi:
dizi bence söyledikleriniz kadar başarılı değil, hatta başarılı bile sayılmaz.. tabi türk dizileri içinde en başarılı bile olabilir(teknik açıdan) ama senaryo falan bence klasik.. wide çekilmesi de artı bişey tabi. oyunculuk da fena değil ama klasik be abi..
Mesaj tarihi:
klasik filan değil ki, dümdüz intikan almıyor
hatta tam olarak alamıyor taviz veriyor

çocuğun ezelden olması biraz sonunu tahmin edilebilir kılıyor, ama belli de olmaz

Mesaj tarihi:
Red said:

SIKIYSA ŞÜPHE ET YİĞEN

ha bide ne güzel bi dizidir bu arkdaş.

ayrıca tarlabaşı :)

adam çok güzel yiğen diyor yaaa
orda böyle verse elime sılagı ben giderim adamın arkasından
Mesaj tarihi:
Şu yedikleri haltın videosunu izlemek nasıl bir psikolojidir ya. At yoket filmi manyak mısın be adam.

Bir de cengiz'in şu çift anlamlı konuşmalarına hastayım ya. Herif YILAN
  • Yeni Oluştur...