forgiver Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 10, 2009 fragmandan çok ters köşe yaptılar ya ali, baharı babasından istedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Curunir Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 yalnız o ezelin annesi beni öldürücek o kadın her ağladığında yüreğime kızgın demir çubuğu sokup sokup çıkartıyorlar sanki bu kadarda damar olunmaz be abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Show tv yeni kurtlar vadisini buldu. 8 de baslior dizi 11 bucuk gibi anca bitiyor. O sırada ATV de falan 2. dizi sonuna gelmiş oluyo. Vadi zamanida böle yapiolardi. Fena bı reklam var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Krusty Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 halletim o işi artık problem olmaz babann Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2009 tmm eyvallah dizi olmuş güzel gidiyor izlenir ama arkadaş o ezel'le annesinin buluşma sahneleri yok mu...biraz daha zorlasalar oturup hüngür hüngür ağlayacam çok dokunuyor be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Yukarı alalım. Dizinin Kenan üzerine parça parça görüntülü fragmanı o süper muzigiyle birlikte çok güzel yahu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 son bölüm ü kimse kaydetmemiş herhalde, yok torrentlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 cennnngiiiizzzz ulan yakarım ulen seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 dory said: ya basligi ne zaman gorsem ezele biri bisi demis sanip atliyorum 1 defada kek gibi atlamasam. fanboy:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 bu dizi açısından mutluyum, Türkiye'de bundan iyisi şu an yok. Küfür edilmesi de iyi oluyor, sigarayı da tüttürürler inşallah. Yalnız Ezel'in geçmişini şu 5 6 senelik olayını çok iyi anlatmalılar. Bu adamın bu kadar donanımını, bilgisini, kumarını hatta zekasını göstermeliler bir şekilde. Yoksa eski hali falan gayet saf, vasat, orta zekalı biri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 dayı öğretti ya kumar olaylarını ki yanındaki elamanlarıda nası buldugunu gösterirken çok fazla kumar oynadıgını tahmin ediyorum ben hala dayının neden ezele bu kadar yardım ettiğine anlam veremiyorum bi hapishanede dost olmaya benzemiyor bu iş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 dayı yardım etti hatırlıyorum ama bu kadar bilgiye yetmez o kadar köfte :). Bir de dayının mutlaka bir çıkarı var bu işten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 ben hala çözemedim dayıyı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Babasıdır dayı, hep öyle olmuştur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 puhauha, cengiz eyşan'ı aldatır artık iyi ayar aldı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 off parçada tam yol parçası haa iyi seçim evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 O arabada çalan şarkıyı söylesin biri come on Bir de kızıl hatun yaktı ortalığı ya, iyi dayanmış cengiz tbh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 16, 2009 Wispy said: O arabada çalan şarkıyı söylesin biri come on Bir de kızıl hatun yaktı ortalığı ya, iyi dayanmış cengiz tbh skin söylüyorda parçanın adı ne idi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sniper Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Çalan parça : Skunk Anansie - Charlie Big Potato Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2009 şu ezelin kaldığı binayı gözüme kestirdim(adreste balat yazdı ama) otobüsle geçerken bakıyordum, ilginç bir mekan burası diyordum sağır oda diye dizi vardı onda da kullanmışlardı bir aralar bar gibi bişeydi bu da böyle bir anımdı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2009 Curunir said: yalnız o ezelin annesi beni öldürücek o kadın her ağladığında yüreğime kızgın demir çubuğu sokup sokup çıkartıyorlar sanki bu kadarda damar olunmaz be abi cidden oyle cengiz e git burdan falan dediginde falan teyze sen bi dur ben bi dalayım suna moduna giriyorum, kadın cidden coookkk iyi ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2009 Son bölüm biraz Emo'ydu. Böyle gitmesin biraz aksiyon olsun, hareket iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bugun gazetelere düştü , birisi demişti burda zaten monte cristo'dan calmislar diye gazetelerde yazıyor şimdi. Milliyet Flashback'leri cikarirsan doğruya doğru aynı dizi . Bide yaşlı bilgin adam ölüyodu onda bunda ölmüyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2009 bu bolum sakindi.onumuzdeki bolum biraz adha hareketlenir gibi neyin kopyasıysa kopyası :).sonuçta kopya olunca süper olacak diye birşey yok.türk sinema ve dizileri alısık kopyaya. ezel suan en güzel dizidir bana göre :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2009 kendini aşıyor dizi babası vurulan çocuk da efsane atar yaptı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar