Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Dragonmax said:

la fragmanı çok kısa tuttular. ezel ayak yapıyo dayıya..

ben seni yoktan var ettim ağır laftı ya neyse asdsa

yamuk yaptı dayı gerçekten orda
Mesaj tarihi:
ama bişi sölicem. bundan bir önceki bölümde ezel dayıya: dayı benm bilmediim ne saklıyosun demişti. dayı sölememişti,. ezelde: dayı bunu bilirsem sana karşı mı gelirim düşman mı olurum fln demişti. dayı da: eğer sakladıım şeyi ben sana sölemeden sen başkalarından örenirsen o an bana düşman olursun karşımda durursun, ama sonra gerçeği öğrenince anlarsın demişti.

ezel de ne zman sölicen dedi, dayı zamanı gelince dedi kesti attı. aslıdna bir sonraki bölümleri bir önceki bölümden veriyolar izleyiciye :) çok güzel gidiyo dizi ya hiç tatile girmesin hep oynasın eheh
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

yok böle bi dizi, tek kelimeyle mükemmel.
eridim yine oturdugum yerde.

de dayi ezel'i niye kullandi acaba hmfs.

bence:

henüz göremediğimiz o dayının en büyük düşmanı için çok sağlam bi koç başına ihtiyacı vardı. hiç tanınmayan. hakkatten baştan sıfırdan yaratabileceği. önce onun intikamını aldırıp hem eğitip pişmesini sağlayıp hem de kendine deliler gibi bağlayacağı birine ihtiyacı vardı. ezeli, ezelin intikamını aldırırken güzelce pişiriyo. sonra salcak asıl düşmanının üstüne vercek küsküyü vercek küsküyü.. kaldıki bu iş türkiye ile kalmaz, yurtdışında da bissürü bikaç bölüm çekerler bence.. hoş yurt dışında film çekme izni almak kasış, belkide ondan o REC tarzı bölümü el kamerasıyla çektiler ahah olabilirmi olabilir :) neyse ama bence ezel tamamen koçbaşı.. ha bi de azad a koca işte eheh

• Yeni Oluştur...