Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 İnsan fragman linki koyar vijdansızlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Rep atın bol bol:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 2 satfa beride vardı fragman linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 OMG OMG, bu ne abi:D lan her bölümü böyle dolu dolu yapıyorlar hasta oluyorum. Kaç bölüm sürecek acaba:) Göremdim, açıkcası üşenmişim önceki sayfaya bakmaya:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 :)-D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 gayipten_gelen_ses said: neyin nerde sonlanıcağını hikayenin nasıl biticeğini tahmin edebiliyoruz , daha geniş bir konu olabilirdi aynı formatta var mı böyle bilmediğimiz bir şey? Mesela prison break izlerken allah bilir ne söylersin: -La izlemeyin şunu, herifler hapisten kaçacak işte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Balonlar Dışarı! HardCore Ezelciler İçeri! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 adı değişcek miymiş? öyle bir şey duydum da ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 gayipten_gelen_ses said: neyin nerde sonlanıcağını hikayenin nasıl biticeğini tahmin edebiliyoruz , daha geniş bir konu olabilirdi aynı formatta var mı böyle bilmediğimiz bir şey lost gibi birkaç dizi haricinde? ama yok böyle üzgünüm leyla falan tarzı diziler olsun diyorsan başka. Onların sonunu bilemezdin, ferhunde hanımların sonunu da bilemezdin izlesen. Ama konuları geniş falan değildi hep aynı şeyler üzerinde dönüyordu. prison break izlerken allah bilir ne söylersin: -La izlemeyin şunu, herifler hapisten kaçacak işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Efrasiyab Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Evet. Anlaşma metninde "Ezel sadece ShowTV'de yayınlanır" diye madde varmış, o yüzden ekleme yapacaklarmış hukuki engeli aşmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ezzel olur ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Tezel olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Ramiz'e çevirsinler hazır imkan varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 ezel bayraktar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 isim değişmicek ya yok öle bişi. şu an ATV de fraagmanı izliyorum. EZEL olarak veriyo dizi fragmanını.. EZEL olarak veriyosa tamamdır, sonradan değiştiricek halleri yok. olmuş bitmiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 fragmanı izleyince sezon finali gibi gözüküyor. :) ali bir kere ömer ve ezel'i öğreniyor. Çünkü fotolarda ikiside gözüküyor. sanmıyorum ki büyük bir hile yapılsın da ali ona kansın. mERT abisinin aldatıldığını öğreniyor. ali cengiz artık onun da düşmanı olacak. Ayrıca mert gene annesiyle ezel'i yakalıyor. artık bu kadar da salak değilse bir şeyler takozlayacaktır. Bu bölümde golleri muhtelemen ramiz dayılar atacak. serdar ise ezel ile ömer arasındaki bağlantıyı öğrenecek. bana kalırsa biraz da korkacak. çünkü yaptıkları işin ortaya çıkabilme ihtimalini aklına getirebilir. Eyşan gene var, of. bıktım. Bahar da gene var of, Şebnemi göremedim, of. Ha bir de cengiz'i hiç doğru düzgün göremedik fragmanda. cengiz son bölümde de epey pasifti. bakalım bu bölümün esas adamı kim olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
QueenofSpades Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2010 Ali'nin ve Serdar'ın öğrenmesi ilginç olacak, genelde bir çok dizinin finaline koyarlar böyle şeyleri, her şey açığa çıkar kozlar paylaşılır falan, bakalım nasıl çevirecekler buradan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 rubrubbakidibakbak said: Ramiz'e çevirsinler hazır imkan varken. ZUAHAHAH. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2010 said: ben ne allagım nede azrail dayyıııııııııııııııııııııııı öldür ulen beni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 ovvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 yalniz ikinci fragman harbiden imba olmus.. hastasiyiz Ali karakterinin :P super oyunculuk... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 aman ali bu fragmana göre göremeyecek ne olduğunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2010 arkda galata falan güzel olmus ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raincloud Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2010 Red said: arkda galata falan güzel olmus ahah OF BU NE SASDFGHJ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar