Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

gayipten_gelen_ses said:

neyin nerde sonlanıcağını hikayenin nasıl biticeğini tahmin edebiliyoruz , daha geniş bir konu olabilirdi aynı formatta

var mı böyle bilmediğimiz bir şey lost gibi birkaç dizi haricinde? ama yok böyle üzgünüm leyla falan tarzı diziler olsun diyorsan başka. Onların sonunu bilemezdin, ferhunde hanımların sonunu da bilemezdin izlesen. Ama konuları geniş falan değildi hep aynı şeyler üzerinde dönüyordu. prison break izlerken allah bilir ne söylersin:
-La izlemeyin şunu, herifler hapisten kaçacak işte.
Sosyal ağlarda paylaş

fragmanı izleyince sezon finali gibi gözüküyor. :)

ali bir kere ömer ve ezel'i öğreniyor. Çünkü fotolarda ikiside gözüküyor. sanmıyorum ki büyük bir hile yapılsın da ali ona kansın.
mERT abisinin aldatıldığını öğreniyor. ali cengiz artık onun da düşmanı olacak. Ayrıca mert gene annesiyle ezel'i yakalıyor. artık bu kadar da salak değilse bir şeyler takozlayacaktır.
Bu bölümde golleri muhtelemen ramiz dayılar atacak. serdar ise ezel ile ömer arasındaki bağlantıyı öğrenecek. bana kalırsa biraz da korkacak. çünkü yaptıkları işin ortaya çıkabilme ihtimalini aklına getirebilir.
Eyşan gene var, of. bıktım.
Bahar da gene var of,
Şebnemi göremedim, of.
Ha bir de cengiz'i hiç doğru düzgün göremedik fragmanda. cengiz son bölümde de epey pasifti. bakalım bu bölümün esas adamı kim olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...