Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ezel

Kinkaudonau

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sus be dayi az sus ya.. her an her yerden cikiyor adamin mantiksiz mantikli, manasiz manali, anlamsiz anlamli, karisik ama cok basit, basit ama asiri karisik, siyah ama ayni zamanda beyaz soylemleri.

ne dengesiz adammissin dayiiii...
Mesaj tarihi:
OY OY OY OY.Türkiye'nin tartışmasız en iyi dizisi.Şok içindeyim Tefo ile Dayı'nın sahneleri bitirdi resmen.Hele o kız kardeşini vurduğu sahnede tüylerim diken diken oldu.

Kenan'ı çıkarın Tefo Ali Dayı oynasın 5 sene izlerim lol.
Mesaj tarihi:
tefo çok mu iyi oyuncu ya da bazı mimikleri yanıltıcı mı anlayamadım. bu tefonun son bakışları dahi bir anlam taşıyor. mutlaka ileride ezel'in ömer olduğunu ilk ali öğrenecek bence, bu da tefo aracılığı ile olacak. ben ezel ile ali'nin yolu günün birinde bir olacak diyorum. bir şekilde bağlayacaklar gibime geliyor.
Mesaj tarihi:
Red said:

geçiş bölümüydü.sakindi.ilerleyen bölümler güzel olcak

bence gayet heyecanlıydı. şahsen, son 2 bölümde çok sıkılmıştım. gelecek bölümde serdar'ın biraz daha dizginleri ele almasını bekliyorum. artık şu aşk sahneleri de azalsın lütfen...
Mesaj tarihi:

Koparan

ellerinden kacırır gibi yapıp tefoyu arayıp ordan teli aliye uzattılar, Dayı hikayeyi anlatıp, en mutlu anında diye bitirdi ve oralar kafayı yidim, oha beaaa ohaaa

dedikleri gibi, Dayıya dizi yapsınlar 5 sene seyredem
  • Yeni Oluştur...