HaciYatmaz Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 unutuyom hep gününü, benim gibi unutan varsa özet veriyo hala. açın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 özette bile reklam var arkadaş ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 internetten izliyorum su an canli ama, yarina mi saklasam.. reklam cekilmez hic =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 bune lan zhasdflasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Laorx said: bune lan zhasdflasd puahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 AHAHHAHAAAHHHAAHHAHHHHAHAHA Mükemmel yapmışlar=D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 HAHHAHAHAHHAHA BİTTİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 sus be dayi az sus ya.. her an her yerden cikiyor adamin mantiksiz mantikli, manasiz manali, anlamsiz anlamli, karisik ama cok basit, basit ama asiri karisik, siyah ama ayni zamanda beyaz soylemleri. ne dengesiz adammissin dayiiii... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 DAYIIIIIIIIIIIIIIII ÖLDÜR BENİİİİ DAYIIII Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 yuuuuh yuh... yuh yani yuh.. tefoo yuh. yuhhhh yuh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 OY OY OY OY.Türkiye'nin tartışmasız en iyi dizisi.Şok içindeyim Tefo ile Dayı'nın sahneleri bitirdi resmen.Hele o kız kardeşini vurduğu sahnede tüylerim diken diken oldu. Kenan'ı çıkarın Tefo Ali Dayı oynasın 5 sene izlerim lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 kafamı duvarlara vurucam yeminlen ne dizi arkadaş bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Llama said: kafamı duvarlara vurucam yeminlen ne dizi arkadaş bu Zuhahahah yarıldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 fragman vermediler :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 tefo çok mu iyi oyuncu ya da bazı mimikleri yanıltıcı mı anlayamadım. bu tefonun son bakışları dahi bir anlam taşıyor. mutlaka ileride ezel'in ömer olduğunu ilk ali öğrenecek bence, bu da tefo aracılığı ile olacak. ben ezel ile ali'nin yolu günün birinde bir olacak diyorum. bir şekilde bağlayacaklar gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 hata/tefo tefo aliyle karşılıklı kahkaha atarkene tefonun anlında yarık var bildiğin kanlı, sonra ramiz'e döndüğünde tertemiz anlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 geçiş bölümüydü.sakindi.ilerleyen bölümler güzel olcak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Thraine_Numeheru Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 yanliz prison break tadında bir bölümdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rubrubbakidibakbak Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Red said: geçiş bölümüydü.sakindi.ilerleyen bölümler güzel olcak bence gayet heyecanlıydı. şahsen, son 2 bölümde çok sıkılmıştım. gelecek bölümde serdar'ın biraz daha dizginleri ele almasını bekliyorum. artık şu aşk sahneleri de azalsın lütfen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 ya spoiler vermeyin allasen. izlemedik daha :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Koparan ellerinden kacırır gibi yapıp tefoyu arayıp ordan teli aliye uzattılar, Dayı hikayeyi anlatıp, en mutlu anında diye bitirdi ve oralar kafayı yidim, oha beaaa ohaaa dedikleri gibi, Dayıya dizi yapsınlar 5 sene seyredem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 ezelll!!!!111 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fransuxa Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 şebnem oyşh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 bana o kız hep çizgi film karakteri gibi geliyo nedense ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MacLeod Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2010 tefo tefonun kız kardeşini vurduğu sahne cidden çok acayipti. cidden çok başarılı tüm oyuncu kadrosu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar