vaniLLe Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2009 eed lan :/ spoiler anlayislarina tükürdüklerimin!! daha girer girmez SCS diye basladi spoiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 fragman bomba yanlız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 dayıyı çıkartıcaklardı belli bir süre diziden ama hala estiriyorr.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 dayı çıkarsa o diziden isyan çıkar söyliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 oha one lan beklenirmi 1 yıl 4 gün şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 vaniLLe said: eed lan :/ spoiler anlayislarina tükürdüklerimin!! daha girer girmez SCS diye basladi spoiler. spoiler sanın siz ters köşe yaparlar yarısında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 olm dizi, öyle bi ilerliyoki. hiçbi dizinin ilerlemesine benzemio.. her saniyesi izlenesi bişi.. bütün dizinin senaryoyu yayınlasalar, gene oturup nolcak şimdi diye izlerim. garip bişi ya. cnmss. *benzemeeeeezz kiiğiiimseeeeğee sanaaaaaaa* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spiegel Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2009 valla ben de cok umutsuz basladim diziye ama ilerledikce sariyor, cok guzel gidiyor simdilik, sadece biraz fazla yurdum insani oluyor ezel omer olunca hani bu kadar da saf olunmaz ama gene de senaryo icabi herhalde. onun disinda cok guzel ilerliyor dizi, merakla devamini bekliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 tırt aşk sahneleri/konuşmaları sadece beni mi sarmıyo:S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 tırt aşk sahnelerinde ezel laf sokunca habersizce inceden sessizce sarıyor ama diğer türlü...ah-ah sarmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 SodomVsGomore said: dayı çıkarsa o diziden isyan çıkar söyliyim. belli bir süre diye biliyorum ben, senaristlerin nerede bilmem bir röportajını okumuştumda.. Gazeteport olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 o diilde dizi çok güzel ya :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
peder zickler Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 olum dizide her türlü aşk ve ömer-ezel/ailesi (polat-ali) ve dramı bayıyor onun dışında intikam ,felsefe ve aksiyon bölümleri süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Bahar olayı beni çok kasıyo sırf şu baharı dinlememek için TV'de izlemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nerveux Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2010 bahar bencede hiç konuşmasın zaten, dolaşsın orada arada sıra o saçlarını göreyim o gülümseyişini göreyim onun yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 tripleeeeerr =))) dizi bittiğinde toplu intiharlar bekliyorum pencereden aşşağı çığlıklarla atlamak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sexdrugsrocknroll Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 tefo kardeşim aliyi vurur mu acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 sexdrugsrocknroll said: tefo kardeşim aliyi vurur mu acaba ? Tefo pek bi süt oğlan duruyor ya.Tavuk vuramaz o saddsffd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2010 bi daha izlemicem su denyo sneak peekleri heves denen bisey kalmadi resmen. bütün diziyi yayinlamis essolesekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2010 vaniLLe said: essolesek kemal sunal izleyesim geldi <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 yok mu yeni fragman acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 fazebook da gibi bisi var ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 of mal mi bunnar ne bicim spoiler veriyolar. azcik losttan neyin ibret alsinlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 O ne burun ama ya sjkdfl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2010 başlıyo gençler başlıyoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar