Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

ve titanyum wins

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
eet ahaha

tamamen beta titanyum (artık neyse sdf) dan üretilen kırılmaya karşı garantili bi gözlüğüm var, çerçevesiz dedikleri tip, öyle ki, camının bile kırılmama garantisi var ahaha

balkondan aşağı bakarken kaşımı kaşıyordum, gözlüğe şaaptım aşağı düştü, 4. kattan, en alttaki komşunun tentesinin demirine çarptı sonra fırladı bahçeye

indim

ve gözlük wins

hiçbişey yok ahaha

bu da böyle bi anımdır
Mesaj tarihi:
zincirli babanne gözlüğü > titanyum gözlük

çünkü aşağıya inmişsin gözlüğü almak için. hem gözlüğü bulana kadar gerilmişsindir kesin kırdım gitti koç gibi titan diye. babanne gözlüğü öyle mi? değil. düşmez o. düşmezse kırılmıyor.
Mesaj tarihi:
benimki de titanyum çerçeve, organik cam. kırılmaya karşı dayanıklı. güya.. yere dik düşecek şekilde yumuşacık bırakıver, bak nasıl çatlıyor kırılıyor.
Mesaj tarihi:
benim 4 sene önceki gözlük öyleydi
çalındı
sonraki aldığım da ondandı
çalındı
şimdi kemik aldım, kırılıyor 5. kattan düşünce. düşürmüyorum ben de.

zaten bi guitar hero oynarken takıyorum bi de araba kullanırken.
kaza yaparsam kırılabilir. mühim değil.
Mesaj tarihi:
beta titanyum içinde bi sürü başka metalin olduğu bi alaşım titanyumu. beta denmesinin sebebi moleküler yapısından dolayı, BCC yapısında. gövde merkezli kübik yani. 900 derece civarında tavlanınca oluyor. paslanmaz çeliğin 2 katı falan dayanıklı. ama kırılmaz değil. cüneyt arkın, chuck norris kırılmayan 2 elementimiz.
Mesaj tarihi:
ya çok esnek çerçeve, yani tutup el ile bükmekle yere düşmekle falan çok zor kırılır.

Asıl kırılmama garantisinin önemli kısmı, çerçevenin cama monte yerlerinden kırılmama garantisi, ki normal çerçevesiz gözlükleri kullananlar bilir, en ufacık darbede o cam-çerçeve kısmı çat diye gider.

Bunda o olay yok, olsa da yeniliyorlar gözlüğünü
Mesaj tarihi:
bendede vardı. kırdım ben. olede bi adamım yani. ole bi yerden falanda dusmedi. kutusuna koyarken elimde kaldı resmen. goturdum gozlukçuye bole bişi ilk kez goruomus. evet kaslıyım.
Mesaj tarihi:
Xenocide said:

gogula beta titanyum yazdım bu çıktı

http://www.mtbtr.com/uploads/1959H4.JPG

sokakta bununla mı dolaşıyosun :S

ahaha hayır dayı sdf

normal çerçevesiz gözlük yahu eheh
  • Yeni Oluştur...