SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 eet ahaha tamamen beta titanyum (artık neyse sdf) dan üretilen kırılmaya karşı garantili bi gözlüğüm var, çerçevesiz dedikleri tip, öyle ki, camının bile kırılmama garantisi var ahaha balkondan aşağı bakarken kaşımı kaşıyordum, gözlüğe şaaptım aşağı düştü, 4. kattan, en alttaki komşunun tentesinin demirine çarptı sonra fırladı bahçeye indim ve gözlük wins hiçbişey yok ahaha bu da böyle bi anımdır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 bu mesajdan anladığım şey, =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 keşke adamantiyum olsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 benim gözlük mithril sori Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 en alttaki komşunun tente hakkın rahmetine kavuşurdu o zaman! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 AND MY AXE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 babam tenteci onu da biz yapmıştık ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
proggorp Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 zincirli babanne gözlüğü > titanyum gözlük çünkü aşağıya inmişsin gözlüğü almak için. hem gözlüğü bulana kadar gerilmişsindir kesin kırdım gitti koç gibi titan diye. babanne gözlüğü öyle mi? değil. düşmez o. düşmezse kırılmıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 cool story bro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Saeros said: keşke adamantiyum olsaydı Rayverine olurdu o zaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 çerçeveyi de bloodrock yapsaydın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Uranyumlu modeli yokmu onun? Gece dustugunde bulmasi kolay olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 benimki de titanyum çerçeve, organik cam. kırılmaya karşı dayanıklı. güya.. yere dik düşecek şekilde yumuşacık bırakıver, bak nasıl çatlıyor kırılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 benim 4 sene önceki gözlük öyleydi çalındı sonraki aldığım da ondandı çalındı şimdi kemik aldım, kırılıyor 5. kattan düşünce. düşürmüyorum ben de. zaten bi guitar hero oynarken takıyorum bi de araba kullanırken. kaza yaparsam kırılabilir. mühim değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pen Duick Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 beta titanyum içinde bi sürü başka metalin olduğu bi alaşım titanyumu. beta denmesinin sebebi moleküler yapısından dolayı, BCC yapısında. gövde merkezli kübik yani. 900 derece civarında tavlanınca oluyor. paslanmaz çeliğin 2 katı falan dayanıklı. ama kırılmaz değil. cüneyt arkın, chuck norris kırılmayan 2 elementimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 plastik lan benimki direk, kirilmadi henuz, en cok o burun kismindaki demir seyler olmadigina seviniyorum, cunku onlar surekli egilip bukulup kiriliyodu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ya çok esnek çerçeve, yani tutup el ile bükmekle yere düşmekle falan çok zor kırılır. Asıl kırılmama garantisinin önemli kısmı, çerçevenin cama monte yerlerinden kırılmama garantisi, ki normal çerçevesiz gözlükleri kullananlar bilir, en ufacık darbede o cam-çerçeve kısmı çat diye gider. Bunda o olay yok, olsa da yeniliyorlar gözlüğünü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 sen kaça aldığını söyle bırak şimdi kırılmazlığını Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 400 gibi dayı, cam dahil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 gogula beta titanyum yazdım bu çıktı http://www.mtbtr.com/uploads/1959H4.JPG sokakta bununla mı dolaşıyosun :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bendede vardı. kırdım ben. olede bi adamım yani. ole bi yerden falanda dusmedi. kutusuna koyarken elimde kaldı resmen. goturdum gozlukçuye bole bişi ilk kez goruomus. evet kaslıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gaap Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Lancelion said: AND MY AXE AND MY BOW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Xenocide said: gogula beta titanyum yazdım bu çıktı http://www.mtbtr.com/uploads/1959H4.JPG sokakta bununla mı dolaşıyosun :S ahaha hayır dayı sdf normal çerçevesiz gözlük yahu eheh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 sus dörtgöz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Lens alsan o parayla 3-4 sene lens masrafını çıkarabilirdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar