The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2004 wallace cosunca memedı hıc oyuna almadı dop ... eyse 1 match to go ... go DP go ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
insight_13 Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 La lakers dienler bi takım yerleri gördüler :tebrikz: ...bundan sonrası detroid götürür lakersin süpriz yapması %31.5 olarak görüyorum...neyse izliip görcez....[signature][hline]Beşiktaşı yenmek [G]üven, [Ö]zveri , [T]akım oyunu ister.......:tebrikz:....... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Birilerine laf sokmak icin hicbir firsati kacirmayan yurdum insani arkasinda olduktan sonra detroidin sampiyonlugu kacinilmaz[signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Ne maç olacak bea süper bu gece uykusuz kalıcaz ama değer sanırım. İstatistikler detroit diyo,çnkü 3-1 geriden kimse şampiyon olamamış ama bu da L.A lakers yani kobe ve shaq gününde olursa tutulamaz. Tahminlerim yüzde 60 detroit yüzde 40 lakers[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 15, 2004 bugün bitsin bu iş yalnız bir final maçının geliri bile acaip yüksek olduğundan bu seri burada bitmez duyumları geliyo bana ?![signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: LvL_Sabo, 11 Haziran 2004 07:10 tarihinde demiş ki: 4-1 detroit haydi aslan parçaları said: bLaQ, 11 Haziran 2004 07:19 tarihinde demiş ki: 4-3 LAL alır en kötü, uçtunuz gene :) ımm şey ehem öhöm...[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DonCorleone Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 hehe sadece ilk yarıyı izleyebildim ama güzel maçtı okur son dakkalarda güzel işler başardı.. 2. yarıda fazla oynamadı ama dimi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: Nukem_Verite, 02 Haziran 2004 16:51 tarihinde demiş ki: 4-0 Lakers said: Nukem_Verite, 07 Haziran 2004 00:13 tarihinde demiş ki: 3 uzunlu alan savunması başka şansı yok detroitin(Brown'da zekası 0 bi insan olduğu için bunu yapmayacak ve 4-0 yenilecekler belki salak herif heavy pressure falan oynatır takımı lol 140-70 falan yenilirler çok komik olur) said: Nukem_Verite, 07 Haziran 2004 12:33 tarihinde demiş ki: bişi ulmaz. 4-1 en fazla 4-2 lakers alır yine :)[signature][hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Detroit rocks... Billups MVP.[signature][hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLaQ Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Tek bacaklı Malone'la anca bu kadar oldu, Detroit'i sevmesem de Ben Wallace süper adam, bu maçta da çoştu zaten... bugünkü maçın tek güzel haberi alt yazıdan 120 kere "Beşiktaş İbrahim Toraman transferini bitirdi" haberinin geçmesiydi :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki - Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 göt oldum, ama pistons kazandı, sevindim.[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ay... bu kadar güzel de inatlaşılmaz ki! yerim ben seni ya! said: Nukem_Verite, 03 Mayıs 2004 22:32 tarihinde demiş ki: Melancholy hayal dünyasından çık abi Bak Şampiyon Westten çıkacak Bak Final Serisi taş çatlasa 4-2 bitecek Bak Spurs Lakers'ı ezicek :P [signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mehmet Okur yüzüğü de taktı çok sevindim ya hakkıyla 4-1 kazandı Pistons helal valla bu arada en son hangi sene hatırlamıyorum ama Chicago Bulls kazanmıştı doğudan Micheal Jordan'la![signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 yeah şampionuz hade sokaklara kornalara dattürü dütttürü.[signature][hline]a.k.a wicked Kenderleme, 28 January 2004 23:01 tarihinde demiş ki: geçen sene 6S olduyduk bu sene de G5 olduk galiba :P Girin girin hepinizi beklioruz!: e-all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Memede bak yaa yüzük taktı herif :) Helal olsun valla.... Ama ben bir Kobe sevicisi olarak üzüldüm :([signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 chicago 98'de almadı mı son şampiyonluğu?[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Kobe sevicisi nedemektir yaw ???[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Ya of Lakers ya off yaa!!!!!![signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 said: -Melancholy-, 16 Haziran 2004 22:37 tarihinde demiş ki: chicago 98'de almadı mı son şampiyonluğu? sanırım[signature][hline]Bazen hayata bağlar insanı AŞK/Bazense yaşama isteğini alır elinden../En iyisi mi, bırak bu işleri../Boşver ve yaşa bu fani dünyayı../Doyasıya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EomerMcEwan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Kobe Sevicisi :) Aşıgı,hayranı ,bagımlısı... vs... :D[signature][hline]Güzel oldugunuz kadar , Küstahsınızda... Ekmek bulamıyolarsa , pasta yesinler... Nevet , Nayır , Nolamaz , Nalan... Ben sizin BaBaNıZıM... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soulless Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 17, 2004 [signature][hline]Either kill me or take me as I am, I'll be damned if I ever change Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 saygilar Detroit... Almanya sokaklarinda bizi sevince bogdular saolsun butun tukurduklerimi yaliyorum onlerinde egiliorum[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Bender's Humor by Microsoft Joke ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Darko yuzugunu Karl Malone'a hediye etsin :P yazik garibanima PATLA MALONE PATLAAAAAA :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Sırf malone patlamadıki Kaç kişi ucuza oynamıştım şampiyon olalım diye Ucuz etin yahnisi bu kadar oluyormuş. Yüzüğü takmakdan çok , o yüzüğün takılmasında emeğinin geçmiş olması çok daha önemli her ne kadar son zamanlarda gayet az süre alıyordu ama olsun.[signature][hline]Hiç kimse beni anlayamaz , Hiç kimse... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar