HellHound Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ilk mac pazar gunu Finals 2004: Los Angeles Lakers (-) vs. Detroit Pistons (-)[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Bender's Humor by Microsoft Joke ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy [Bu mesaj HellHound tarafından 02 Haziran 2004 06:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 favori lakers tabi ama açıkçası detroit in ne yapacağını larry brown un neler çıkartacağını cok merak ediyorum[signature][hline]Head, 25 July 2003 12:45 tarihinde demiş ki: valla en çok kutluyoruz arkadaşı abuzittin, 15 August 2003 14:22 tarihinde demiş ki: ben büyüyünce frp olmak istiyorum [b]KoC Icq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 4-2 lakers diyorum bende. ben wallace en fazla bi maç durdurur oneal'ı.daha sonra bi maçta billups alsa 2 maç. yeter detroit e eheh[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZFD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Fistan +1 4-2 derim ben de alıştık artık ne de olsa lol!!! *!Lakers diye nara atmaya başlar*[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WinterWolf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 sweep derim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 lakers kazanır ama detroit boş deil zorlar elbet[signature][hline]yer:Fenerbahçe Cumhuriyeti başkent:Kadıköy racon kesmiyorum...kafa kesiyorum...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dooman Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Bence lakers takimi yasi nedeniyle yoruldu. Gerci maclarin cogu son dakikalara kadar cekisme içinde geçecek gibi sansi yaver gidenin kazanacagini düsünüyorum. Bence bu finalde favori yok gibi ama gönlüm detroit'ten yana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jhengie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 ah memo ahh..formda olsaydı da lakers serisinde çoşup adını duyursaydı biz de zevkle izleseydik şöyle..[signature][hline]Beleive it or not, George isn't at home.. Please leave a message after beep.. I must be out or I'll pick up the phone, where could I be?? Beleive it or not, I'm not at home.. George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 adam formda da gören yok detroit umarım yapar bişiyler zor görünüyo ama bakalım[signature][hline]Remember Sammy Jankis .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
The_Delucian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2004 valla hersey olabılır ... wallace ler + memet shaq ı zorlayabılırler netıcesınde bayaa mac oynanacak kı foul yapabılme potansıyelı olan uzunlarada sahıp ... mevzuu kobe u durdurmak ve extra bırılerının extra bısıler yapmasını engellemek ... hamilton unutulmamalı ve rasheed dallaması 1-2 mac aldıgı paraya yakısır (kobe dan fazla alıyo center ya) oyun cıkarırsa hersey olabılır ... ne tekım LA kendıne dırenebılecek 2 takımdan bırıyle (dıgerı SAS dı) eslestı ındıanayı falan rahat supururdu ama detroıt tam LA ın dısıne gore ...[signature][hline]Vampire Hunter Delucian ... Türküm Doğruyum Calışkanım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 sürpriz oynuyorum: 4-3 detroit (tabi iyimser bi yorum bu) 1 maç ben wallace 1 maç rasheed wallace shaq'i durdursa yeter. ki normalde rasheed savunacak shaq'ı heralde, ben'in boyu kısa kalır. saha avantajı da zannedersem detroit'te. kısacası kobe-hamilton eşleşmesi seriyi belirler. kobe her maç 22 falan atsa razıyım ben, seriyi detroit kazanır büyük ihtimalle o zaman...[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 saha avantaji l.a'de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Bu arada macalar soyle (hatam varsa duzeltin): Game 1: 6 Hz. Pazar - 7 Hz. Pzts gecesi 3.30 @ Los Angeles Game 2: 8 Hz. Sali - 9 Hz Crs. gecesi 3.30 @ Los Angeles Game 3: 10 Pers.- 11 Cuma gecesi 3.30 @ Detroit Game 4: 13 Pazar - 14 Pzts gecesi 3.30 @ Detroit (Game 5: 15 Sali - 16 Crs. gecesi 3.30 @ Detroit) (Game 6: 17 Pers. - 18 Cuma gecesi 3.30 @ Los Angeles) (Game 7: 20 Pazar - 21 Pzts gecesi 3.30 @ Los Angeles) hepsi ntv'den naklen yayinlanacak[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Bender's Humor by Microsoft Joke ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 2-3-2 diye mi oynanıyo final serisi. şimdiye kadar 2-2-1-1-1 diye oynanmadı mı?[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 4-2 veya 4-1 LaL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 said: Fistan, 03 Haziran 2004 11:17 tarihinde demiş ki: 2-3-2 diye mi oynanıyo final serisi. şimdiye kadar 2-2-1-1-1 diye oynanmadı mı? oyleydi finallerde 2-3-2'ye donuo[signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe Futurama - Bender's Humor by Microsoft Joke ""The thing that bothers me the most is the lying." - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 said: HellHound, 03 Haziran 2004 05:48 tarihinde demiş ki: saha avantaji l.a'de e normal sezonda 2 maç yaptılar ve durum 1-1'di. niye lal'da oluyo avantaj biliyo mu kimse?[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 sezon record'u daha iyi l.a.'in o nedenle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 ben de ondan şüpheleniyodum. pof be. neden 3 maç yapmamış bunlar =)[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 2-3-2 çok kötü ya.detroit ilk iki maçta deplasmanda bi galibiyet alsa bile kendi evindeki 3 maçı ard arda kazanamaz. larry brown mehmeti oturtursa yine gidip dövecem. oynatsa bile mehmet karl malone u tutamaz ama olsun oynasın ya eheh :D[signature][hline]i love this game! tractor pulling ZBD. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 mehmet malone'u tutmayacak ki oynarsa, büyük ihtimalle shaq'le oynar diye düşünüyorum. en azından cüssesi var kalınımtırak gibi[signature][hline]Silthanas, 15 Mayıs 2004 18:10 tarihinde demiş ki: hill oyun kurmuyoki abi, bütün maç ordan oraya pas atıp duruyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AutolycuS Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Maçların yayın saati 03.30 ama başlama hava atışı 04.00'te sanırım Uyanacak olanlar biraz daha uyuyabilir :)[signature][hline]You may say I'm a dreamer, but I'm not the only one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
can Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 4-3 lakers diyorum. bence staples center'daki bir galibiyet detroit'i manyak gaza getirir, ama 3 maç ardarda kazanamazlar yani. bence ilk maç lakers'ın, 2. si detroit desek, 3. ve 5. yi detroit alsa, lakers yine şampiyon olur. son 2 maça kalırsa lakers hayatta bırakmaz.[signature][hline]NbaTurk forumu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Elbette Detroit. Fikrimi belirtmemde milliyetcilik ön planda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elma Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2004 mehmet okur nba finalinde oynayan ilk türk olduğu için burdan kendisini kutluyorum.[signature][hline]all fired up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar