Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 elitist jerks'e curksa bakmakla uğraşamadığım için canımın içi paticik'te sorayım dedim şimdi ben 3-4 ay kadar önce survival specle kafa göz yarardım, sonra oyuna ara verdim falan filan son günlerde tekrar hunter oynamaya başladım ama dps'imde ciddi bi düşüş var gibime geliyor, sanırım lock and load nerflenmişti biraz surv specte, ama bişeyler daha mı nerflendi? ya da ben mi tekrar ısınamadım karaktere? eğer "yok yok sen ısınmışsın ama surv spec tarih oldu" diyen varsa görüşlerini paylaşabilir mi, çünkü etrafta eskisinden fazla marksmanship hunter görüyorum, yoksa yeni moda o mu? nedir olay, birileri beni aydınlatsın plax Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khala Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 sete bakar setin iyiyse mm, yoksa survival takıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 3 parça t8, 1 t8,5 var şu an, gerisi de ilevel 213 üstü zaten, bi mm deneyeyim eğer bu iyi oluyorsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Armor Penetration'a yüklendiysen, Ulduar 25 + TOC itemleri dizdiysen MM, yok Naxx hc karışıksa Surv. Armor P.'ye nerf geldi ama hala mm hunterlar gördüğüm. Bende 2 t9, 2 t8.5 parcası var surv takiliyorum. 25 mande 3. 4. cıkıyorum bossa göre. 3k ile 4.2 arası dps cikiyor, neden bu kadar değişken bir fikrim yok gerçi. MM denemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tragoedia Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 joker anlattığın gear'a göre dps 'in en az 1.5k kadar az istersen rotasyonunu 1 gözden geçir derim . toc tan once hard mode'suz bis gearlı hunterlar 6k-7k arasında geziordu normal olarak 25 manlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
|Joker| Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Şu rotasyon olayını nerden bulurum? Dediğin gibi bende o az dpsten bezdim. Üst başa kasıyorum, belttir feettir runed orblarla yaptırdım hala değişken 3-4.2k dps arası. Delirtiyor :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 explosive>black arrow>sting>multi / aimed shot>explosive shot>steady x3>explosive shot sting geldkçe steadyden 1 kısarak sting tazele gcd de iken LL açıldıkça exp arcane exp atarsın rotasyon böyle bişiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 son patchle bm yide buffladilar bayağa 4parça windrunner felan varsa denemekte fayda var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Lopeth said: son patchle bm yide buffladilar bayağa 4parça windrunner felan varsa denemekte fayda var dusuk itemlarla mana sorunu cıkıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 talent puanı + gylph ile çok hızlı doluyor hemen ama heroic totc de deneme fırsatım olmadı daha, iyi mü kötü mü diye. Ama gözle görülür bir dps artışı var dandik raidlerde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hozceri Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Lopeth said: talent puanı + gylph ile çok hızlı doluyor hemen ama heroic totc de deneme fırsatım olmadı daha, iyi mü kötü mü diye. Ama gözle görülür bir dps artışı var dandik raidlerde bi bm talent ve gylph linkleyebilirmisin ona göre yapayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar