Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 estağafurullah geyik yapıyorum ben de zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 ANNEME HA? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 haaala açıklanmadı lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ANASINI SATTIM OLMMMM 82 almışım KOYDUM ÇOCCUUUUUUU OLEYYYYYYYYYYYYYYYYYYY Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BarbarianClone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 gratz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 sınır 70 ve 69 alıp kalan arkadaş var ya, üzüldüm lan da konuşsa geçer di mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 kimle konuşacak? :D geçemez. yazık olmuş 69 da kaldıysa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ne biliim yabancı diilerden biriyle falan, neyse çok fena lan 1 puanla OLM OF ELLERİM TİTREDİ AÇARKEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ee geçtinmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 hemde çocuğu koya koya asdahddahgad 82 almışım 18 yanlış yapmışım lan, zaten tek moral kaynağım "30 yanlış yapmam olm" düşüncesiydi adsgshgsgsgsgh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 bizde de çok vardı 69 larda kalan. rektörlüğe bile gideni oldu fayda etmedi fdg. ayrıca o 69 alan arkadaşların seneye ÇOK RAHATIZ KENK BURDA SÜPERİZ GEZİYOZ TOZUYOZ HEYO derken sana sen vize final kastırıyor olucan ve lanet okuyacan haha. tecrübe ile sabittir. ama yine de gz. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Böjeek Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Böjeek said: bence geçtin sen hazırlığı. başlığı okudum koydun demeye geliyodum. bak ben demiştim. dün böyle sürekli totem yaptım. cok icime doğdu bişeyler. GZ bu arada gz gz gz gz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 ahaha napalım hacı olsun o kadar ya benim durumlar farklı, 1 yıl ekleyemezdim hoş kalırsam falan da olsun neyse ahasdfasda da hiçbirşey bilmiyordum lan sınavdan 1 hafta önce neredeyse, bi dönem çalışmıştım da sonra sınav yok dediler bıraktım sonra tektat çıktı sınav olayı, 1 hafta sevgilim çalıştırdı ehehehe, kendisi de uludağda ingilizce öğretmenliği kazandı işte, bayaa baya çalıştık odunken yontuldum lan asdasdas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PhysX Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 meraktan direk sona atladım KOYMUŞ ÇOCUĞU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 geçen var geçemeyen var karrdeşim koymayın şuraya mına basim! gz hocam hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 tebrikler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 min dedi banleyin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nosfe Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Anelor Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 mina koyim demisti basim yapmis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 geçmiş ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SodomVsGomore Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2009 In Lor kim demiş moruk? Bence banlanmalı bilmezlere yatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar