Acextar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Selamlar.. Arkadaslar ultimaturkiye'nin sitesinden indirdigim new uo map'ı kullanmayı bilmiyorum.. Nasıl kullanıldıgına dail bi bilgisi olan varsa yardımcı olsun.. Burdan bakabilirsiniz en ustte..
Acextar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Map dan anlayan varmı?
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ultima online içinden map0.mul u kopyala yada adını değiştir. sonra indirdiğini at uo içine sonra bir server aç gir oyuna artık kullanıyorsundur.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 map.mul degiştirmek kolay ama msl Sizin haritanızda Lareth Map.mul yooq o nasıl olacak? dünya yapmak istiyorsanız www.uoam.net fakat ben yapamadım size kolay gelsin[signature][hline]--- -- - [Bu mesaj KillJoy tarafından 01 Temmuz 2004 14:31 tarihinde değiştirilmiştir]
Larethian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 bizde map.mul yok ama stadartını söylüyorum ben biz biliyorsun standart dışıyız her zaman :)[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian
Vilt Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Acextar Sen kolay oyundakı worldbuılder mıydın ?[signature][hline]legend never die only change , vilt. Me
_Bloody_ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 arqastakiler uzantısı dll şeklinde kamufile (yanlış yazdım galiba) edilmiş[signature][hline]:rock: N2O :rock: Let's See The Future [email protected] ICQ=234576166
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Ben istiyen herhangi kişiye map yaparım istersede map yapma programını verebilirim her şey size bağlı
Öne çıkan mesajlar