Acextar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Selamlar.. Arkadaslar ultimaturkiye'nin sitesinden indirdigim new uo map'ı kullanmayı bilmiyorum.. Nasıl kullanıldıgına dail bi bilgisi olan varsa yardımcı olsun.. Burdan bakabilirsiniz en ustte.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Acextar Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Map dan anlayan varmı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2004 ultima online içinden map0.mul u kopyala yada adını değiştir. sonra indirdiğini at uo içine sonra bir server aç gir oyuna artık kullanıyorsundur.[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 map.mul degiştirmek kolay ama msl Sizin haritanızda Lareth Map.mul yooq o nasıl olacak? dünya yapmak istiyorsanız www.uoam.net fakat ben yapamadım size kolay gelsin[signature][hline]--- -- - [Bu mesaj KillJoy tarafından 01 Temmuz 2004 14:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larethian Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 bizde map.mul yok ama stadartını söylüyorum ben biz biliyorsun standart dışıyız her zaman :)[signature][hline]Her şey daha iyi bir Online Gaming için... Arqas Shard Owner Larethian Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vilt Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Acextar Sen kolay oyundakı worldbuılder mıydın ?[signature][hline]legend never die only change , vilt. Me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Bloody_ Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 arqastakiler uzantısı dll şeklinde kamufile (yanlış yazdım galiba) edilmiş[signature][hline]:rock: N2O :rock: Let's See The Future [email protected] ICQ=234576166 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GM_galadniel Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2004 Ben istiyen herhangi kişiye map yaparım istersede map yapma programını verebilirim her şey size bağlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar