Karasakal Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Evet, Önerim yeni bir düzen kurmak, mutlu olmak vs vb:D Parti Programımız; Yeni Faşist Düzeni temsil etmesi açısından, 1-Ne öyle turuncu turuncu tema, böyle soğuk, çelik grisi bir renk olmalı ki, faşizmi yansıtsın, mesela böyle bir Gri Tema istiyoruz! 2- Town Watch vs temalı kurumlar lağvedilsin, yerine Pençe Birlikleri temalı yeni bir kuvvet kurula bilir, eğer illa da yabancı dil olacak, bizi kurtarmıyor denirse, bknz, SchutzStaffel olabilir:D 3-Anti-Faşist tüm mesajlar silinsin, bu kayıtları içeren harddiskler şenlik ateşinde yakılsın. 4- Pati Site girişinde, şöyle marş vs çalınsın, Dağ Başını Duman Almış uygundur mesela. 5-Şimdilik bu kadar:D
aquila Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 selam, bence seni assak daha karli cikariz. saygilar.
Azmodai Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 cok ugrasmissin ama komik degil dostum. terazine ters bastim.
ismail PK Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Gandruel said: Suni döllenmemisin nesin ? Misin ayrıııı
proggorp Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Karasakal said: ... vs vb:D ... olabilir:D ... bu kadar:D gülme
soulberry Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Azmodai said: cok ugrasmissin ama komik degil dostum. terazine ters bastim. emeğe saygı.
chagy Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Dağ başını duman almışın ne alakası var onu çözemedim?
-007- Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 chagy said: Dağ başını duman almışın ne alakası var onu çözemedim?
Reksa Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Karasakal said: Evet, Önerim yeni bir düzen kurmak, mutlu olmak vs vb:D Parti Programımız; Yeni Faşist Düzeni temsil etmesi açısından, 1-Ne öyle turuncu turuncu tema, böyle soğuk, çelik grisi bir renk olmalı ki, faşizmi yansıtsın, mesela böyle bir Gri Tema istiyoruz! 2- Town Watch vs temalı kurumlar lağvedilsin, yerine Pençe Birlikleri temalı yeni bir kuvvet kurula bilir, eğer illa da yabancı dil olacak, bizi kurtarmıyor denirse, bknz, SchutzStaffel olabilir:D 3-Anti-Faşist tüm mesajlar silinsin, bu kayıtları içeren harddiskler şenlik ateşinde yakılsın. 4- Pati Site girişinde, şöyle marş vs çalınsın, Dağ Başını Duman Almış uygundur mesela. 5-Şimdilik bu kadar:D apaçimisin?
calimero Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 yerini bilmiş garbıç a açmış. bu da en azından ufacık da olsa bi zeka göstergesi...
NoTwisT Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Bide tecavuz edip oldurelim isterseniz basarisiz espri girisiminden dolayi. Varmayin ustune bu kadar emoysa falan kesmesin kendini.
ShadowFury Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 http://i10.photobucket.com/albums/a112/pnkboarder13/unsuccessful_troll.jpg
fede Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2009 sanki oluyomuş gibi ama sıçmış bi yerde
Öne çıkan mesajlar