Skoko Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2010 Bence çok güzel diziydi. bitmesine üzldüm ama şöyle bir haber var: IMDB inşallah doğrudur Starz almak için uğraşıyormuş Spartacus le beraber süper olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 üff çok iyi dizi ya. ikinci bölümdeyim çözdüm olayı. izlemeyen bakmasın bu bilinç kaybı hiç olmamış gibi davranıp peşini bırakmaları lazım. uğraştıkça içine batacaklar. olacakların olmamasını sağlamanın yolu bu. ama gördüklerinin olmasını isteyenlerde var? izleyip görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rerore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 eheheh flashforward dizi iptal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 nasıl yani sonu yok mu şimdi? izlerim genede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 yok ya varmış bu sayfanın en başındaki msj da yazıyor. daha da girmem bu topiğe hepsini izleyene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alperozg Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2012 bu dizi çok pis patladı heyecanla izliyorduk iptal ettiler diziyi (aklıma geldi sinirlendim yine) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar